145

хммм

преди 5 години

Сърбетата тепърва ще го папат. Ако имаха малко мозък в главата досега щяха 100 пъти да спрат да си бутат гагите в Македония и ни правят мръсно. Точно обратното е, те винаги са ни пързаляли когато им е изгодно. Скоро след като България е свободна от турско робство и разделена на 2 части ни нападат да ни отнемат видинска България. И то в момент когато Русия вдига ръце от нас и Турция стои до границата да ни нападне отново. Тия са на Балкана, ама и вашето време ще дойде "братя"

144

Анонимен

преди 5 години

До Да си го кажем!149 zad nas stoi NATO, a zad Sarbia strana pod sankzii-Rusia. Mnogo sarbi rabotyat v Balgaria kadeto tarsyat"tarbuhom za kruhom". T. e. za nasashtniya hlyab, podgoneni ot nedoimak v strana ta si.

143

Анонимен

преди 5 години

До срам144 ima razlika, amerikanzite ni bombardiraha, kato nepriyatelska togava strana, dokato sarbite ni napadnaha v grab po susha, za da zalichat Balgaria ot geografskata karta. Izvarshiha bezchinstva iz Balgarskite sela.

142

Анонимен

преди 5 години

До Гледайте сегапредполагам че имат и най - хубавата музика, според теб, разбира се. А за мен най - голямата им чалгаджийка и уж голяма звезда е съпруга на един от най - големите разбойници в Сърбия - Желко Ражнятович - Аркан. Тъй че кое е хубаво кое е лошо кое е добре и кое е зле е въпрос на избор на отделния човек. Никога не съм искала да ходя в Сърбия нито да слушам чалгарската й музика. Имам си по - високи критерии.

141

Анонимен

преди 5 години

наистина самомнението на сърбите е безгранично и това винаги ще ги кара да се ритат сами в ***. Проблемът си е техен. Омръзна ми от тях. Не може да имаш нагло поведение и да обиждаш на българин и след това да искаш добро отношение. Време е да преосмислят поведението си, иначе никога няма да се измъкнат от политическата дупка, в която са попаднали. А за нея България няма вина и е нагло да я забъркват в това.

140

Да си го кажем!

преди 5 години

Сърбия си е пред нас и по-инвестиции и по-всичко.А шутове с два самолета едва ли ще раздава някого атаките на щик умреа миналио век.Няма толкова корумпирана и неработеща държава като България никъде освен може би в най-изостаналите африкански републики.Цели родове и семейства в българия живеят от брутални кражби и грабежи и не са роми!

139

Анонимен

преди 5 години

До луд козарВсички ги уважават.

138

луд козар

преди 5 години

До Просто и ясно искам да попитам кой уважава българите в света???

137

Добруджанец

преди 5 години

А сърбите да искат отново български шутове случайно?

136

срам

преди 5 години

Съседът е по-близък от брат. Чули ли сте тази мъдрост драги ми евроатлантици. Не забравяте войната от 1885 година, но забравихте американските бомбандировки от 1945 година. И паметник вдигнахте на летците-убийци на невинни българи, драги ми евроатлантици. Знам, че това гласуване не е било по свободната воля на българите, а е било наредено от американското посолство на слугите от ГЕРБ. Срам ме е *** гербаджийски, срам ме е заради вас. И никога от никого няма да имате уважение, защото сте сл

135

Анонимен

преди 5 години

От най-спокойното и богато място на света в продължение на 5 века балканите само за един век се превърнаха в бyнище и гнездо на оси.-------Много ти е евтина протурската пропаганда.

134

Анонимен

преди 5 години

Разбирам, че сме имали търкания със сърбите, но не може вечно да се мразим..това е абсолютна балканска история - разделяния и плюене по съседа.

133

Стамат

преди 5 години

България е много читава. За това е на това дередже!

132

Просто и ясно

преди 5 години

Ако си направил нещо добро за съседа , ще те уважава , ако си направил нещо лошо и то поняколко пъти - естествено ще те мрази. Аз не си спомням сърбите да са направили нещо добро за България , нито за Хърватия , нито за Черна Гора , нито за Мкедония. Сърбите няма какво да се чудят.

131

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са изтъкани от омраза към нас. За тях подлостта спрямо враг-да подадеш ръка за приятелство, но да му забиеш нож в гърба, е просто хитрост. Така са ни победили при Велбъжд 1330 г. От възрожденците Раковски пръв го е изпитал на гърба си. Именно заради подлостта и злобата си пасват така добре с гърците. Ние българите като народ сме наивни и незлобливи. Нямаме обиден събирателен образ за съсед народ, който да използваме като жаргон. В Сърбия "Тута Бугарина" означава нещо като "Бай х ***".

130

Гледайте сега

преди 5 години

Няма какво да се пенявите тука и да се биете патриотично в гърдите, а утре ще ми идете с рейсовете да ядете кебапчета на Нова година в Сърбия и ще умувате после колко е хубаво и евтино. Аз винаги съм поставял този въпрос на приятели, които го правят. Дали докато плюскат случайно не се замислят за българите в Западните покрайнини, които югоманяците се опитват да претопят. Дали не се замислят за всички ножове, които сърбите са ни забивали в гърба. Замислете е и вие, пък после щракайте тука.

129

коки

преди 5 години

Сръбските мекерета, разбирай - агенти, тук са точно двама /или един с два компютъра/. Виждат се от коментарите и минусите, които слагат на пробългарски постове. В български сайт да пишеш пробългарски мисля, че е напълно нормално, особено под статия за нападки от шумадийските, сръбски изверги срещу България. Ненормално е да защитаваш сърбите и да плюеш по българите, но ние сме известни с пробивите на чужди агенти у нас. В сръбски сайт при идентичена ситуация дали ще е така?? Къде са админите?

128

Ето заради това

преди 5 години

Вучич, кой нападна България през 1885? Кой нападна България през Междусъюзническата война? Кой заграби български територии в края на ПСВ? Кой отцепи Македония от България? Кой проми мозъците на македонците? Посочи поне една причина през последните 140 години заради която България да не е против Сърбия. Много грехове имате вие сърбите пред България и трудно ще ги изкупите с голи приказки от сорта "Защо българите сте против Сърбия?"

127

Анонимен

преди 5 години

Ами замислете се защо всичките ви съседи от Югославия гладуват срещу вас. То не бяха войни, не бяха простотии - четници, служби, кланета... Накрая дори сърбите в Черна гора казаха - стига.

126

БиБи

преди 5 години

Ами истина е! Банкянският пожарникар тича половин година да угажда на САЩ, сдобряваше лидери на балкански държави, караше ги да си стискат ръцете , обещаваше АМ и жп линии от Солун до Черно море и Дунав, полагаше венци пред паметници в Македония. В крайна сметка макетата ни изпързаляха, Боце обгради Сърбия с верни на САЩ държави и сега президентът на Сърбия люто кълне съседите. Боце пък затича към БлИ и Африка...