35

Въпрос

преди 5 години

Koлко евро помощи дава Германистан на един БГ ром месечно?

34

Анонимен

преди 5 години

Единствената полза за България от ЕС е, че влечугите лека-полека волно отлитат от нашата земя. Дано никога не се върнат за постоянно.

33

Анонимен

преди 5 години

Белите държави дават възможности ... от човек зависи дали ще се възползва или не.Тези които бачкат не се оплакват. Оплакват се само мързеливите и ***.

32

ЕВРОИДИОТИ

преди 5 години

Халал да са ви !

31

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Аааа, моля, моля !Не дискИрминирайте ромите, господа германци !

30

Анонимен

преди 5 години

И как работи като детегледачка като не е научила немския? Как се разбира с германчетата? Или им шпреха на ромски?

29

георги

преди 5 години

имам познати които живеят там и се оплакват много от черните братя :).. пикаят през терасите, крадът от магазините, шумна музика - същите са като при нас. Германците са вдигнали ръце

28

Какви сте вие бе???

преди 5 години

Е гати езика!!!Боже колко примитивен народ има у нас.Какви същества сте вие бе ,още не се бръснете и мозъка ви е като на една хамсия.Какъв просперитет в живота ще постигнете с такъв акъл бе нещастни неудачници с претенции.Жална България с такива,,чеда"

27

Анонимен

преди 5 години

Интегрирайте ги!!!!!Хахахаххххахахххаахахахаххаах

26

Путин до 32/34

преди 5 години

Държавата не е виновна, че съществуваш.

25

Анонимен

преди 5 години

А чиститу Дойчо ду години и кмет шъ избирами, бънкет шъ има л?

24

Анонимен

преди 5 години

Имам десетки и стотици познати българи, които работят в Германия и отдавна са се интегрирали. Проблемите идват от не-истинските българи. Те никъде и никога не са се интегрирали.

23

Анонимен

преди 5 години

Тоя сайт да не е на някой немски ***, само за ДВ и ромовете ли ще четем ?

22

Анонимен

преди 5 години

И защо ние трябва да знаем това, който го интересува съдбата на тия да тръгва за Германия.

21

Факт!

преди 5 години

Да им е сладко на немчугите чиста расса а?Хехе!Немските племена са били същите като ромите в очите на Римската империя Да свикват!

20

Чърчил

преди 5 години

Дайте им евроценности.Ако не помогнат, още една доза от същото ... евроатлантически.....

19

Axa

преди 5 години

Аха каза си го: "онези мигранти от ЕС, които се заселват в Германия, но не работят, би трябвало да напуснат Германия, защото, според кмета, такива хора не би трябвало да имат право на пребиваване."Само дето не каза че и работят по въпроса, за тая година вече ни върнаха доста от тия нашенци,другите от ЕС и те ги изритват, Иначе ни увеличават вноската всяка година, плащаме си ама не ни искали, а кога ни взимат парите не се сърдят, това е еврогейска католическа европа се гаври с православните..

18

Анонимен

преди 5 години

Германците имат нужда от работна ръка, а ни е имаме още много роми. Иначе спокойно те тук никога не научиха български и там няма да научат немски.

17

bcvbncvb

преди 5 години

Не е вярно това бай м...л е добър и почтен никога не краде и не прави мизерии. Въобще една високо развита култура от древността без която света не може.

16

ЕВОА

преди 5 години

В Дуисбург живеят над 20 хил.***.Общината е пропищяла отдавна от тях.Не плащат наеми,ток,вода,газ.Всичко в къщи и апартаменти под наем се чупи,гори и изгаря в самите тях,Няма дограми, прозорци,паркети,дюшеме,дюшеци.Обитаваните от тях жилища са като след война.Гетото е едно от най-големите в Германия.Живеят,като ***,но там.Обществеността реве кански за градини,училища.болници и обществени сгради.Не берат желязо.Помощите са в началото,после кражби и измами.Нямат социална среда.