8

Анонимен

преди 5 години

Добре дошли в Чалгария - рая на простаците!

7

А,да

преди 5 години

..".той е известен на полицията" ..

6

така е

преди 5 години

Трябва още да отиде в БХК,да се оплаче и там,но ще му трябва удостоверение че тоя не е ***,щото иначе ще се нарушават правата!Може да се обади и в Брюксел,с добър адвокат да осъди държавата!А ако отиде в "Америка за България",и каже че той и кучето са ***,нападнати от хомофоб ,успеха му е в кърпа вързан!А може и просто да си купи пистолет,и да ги гръмне и двамата без много приказки!Но няма да е демократическо и евроатлантическо!

5

Анонимен

преди 5 години

Не знам до къде ще се стигне с тези кучета? По полето глутници и то агресивни. Тръгнахме по еко пътека в близост до София, поне на две места ни нападнаха кучета хранени от собственици на имоти там. Накрая двор с около двадесет кучета. И вътре млад мъж с налуничав поглед??!! Добре, че оградата бе здрава. Слизаш от колата насред село до София и ти се пускат 4 кучета. След тях се появява кукувицата дето ги храни. " Ами те не са опасни". Дивотията е пълна! После протести"искаме по-добър живот"??!!

4

сигурно

преди 5 години

Ако това бе станало в САЩ , *** щеше да е осъден на 5 год. и да плати 1 мил. $

3

Анонимен

преди 5 години

ужас.....и аз имам куче и по същия начин един питбул се разкарва свободно пуснат от стопанина и сериозно обмислям да излизам с газовия си пистолет вече...трябва законът да е безкомпромисен към подобни кучкари,защото това по същество си е опит за убийство...и да има затвор поне няколко годинки при подобни инциденти...

2

вижда се

преди 5 години

Живеем не в държава а в курник !!!

1

The Ghost

преди 5 години

Нищо няма да се случи, колкото и да ревете по ТВ и интернет. Просто системата е по -силна от всички ни !