28

Анонимен

преди 5 години

Макарона знае да манипулира тъпия материал в Източна Европа!!!

27

за ЕС

преди 5 години

Няма единна Европа..............има Европа на няколко скорости!ЕС на първа скорост - Германия и Франция!ЕС на втора скорост - Италия, Испания и Полша!ЕС на трета скорост - Унгария, Чехия, Словакия и др.ЕС на четвърта скорост - Румъния, България, Албания и др. страни от изостаналите Балкани!

26

noFreeman

преди 5 години

макарончооо, в хаос е европата *** смешен... нищо не можеш да изградиш.

25

Анонимен

преди 5 години

Като географско понятие ще се продържи още едно хилядолетие... После, ако има късмет с новите заселници, може да разчита на място в музея!Ти "Членска карта 7" ли си или "Жълта карта" с номера на стаята?

24

Анонимен

преди 5 години

Европа и френско-германската двойка са длъжни да не оставят света да затъне в хаос и да го подкрепят по пътя към мира, поради което "Европа трябва да бъде по-силна, по-суверенна"Какво лошо е казал човека, та вие сте изляли толкова злоба?

23

Анонимен

преди 5 години

Френско-германския халифат....до това доведоха Меркел,Оланд и наследилия го Макрон тези две европейски държави. Те предадоха християнството. Източноевропейците не желаем ислямска Европа.

22

Анонимен

преди 5 години

Европа ще бъде асимилирана от Африка и Азия независимо дали им харесва на някои. Рожбата ще е нискоинтелигентно кафяво население, а стандарта на живот ще е като в богатите африкански страни.

21

Shark

преди 5 години

Макрон поиска, на само на думи. Делата му говорят друго. А и думите ще смени скоро. Очаквайте посещение на Макрон в САЩ........

20

Анонимен

преди 5 години

ГЯМА КАК ДА СТАНЕ АКО НАРЕЖДАНИЯТА ИДВАТ ОТ ВАШИНГТОН.

19

Анонимен

преди 5 години

Мака-рона,е бита карта от покера

18

Анонимен

преди 5 години

Ако мога да перефразирам един консервативен комик от САЩ "Глобализма ,либерализма е като да си мечтаеш че си на нудиски плаж , ама като отидеш и се поогледаш....." Европа не е държава и никога НЕ трябва да става. Всяка жаба да си знае гъола.

17

дада

преди 5 години

как да бъде суверенна, като германия е още окупирана?

16

Анонимен

преди 5 години

Тоя не може да стъпи на малкото пръстче на Саркози!На всичкото отгоре и левобрежник!

15

Р. с босилека

преди 5 години

С Русия трябва да сме,стига лицемерие.СССР И БКП там е спасението.останалото е заблуда за заблудените, офци

14

V

преди 5 години

Франция е като *** .И там като тука има много държавни храненичета на врата на народа ;)Точно такива държави ще пострадат най много .България ,Франция ,Европейския съюз и даже САЩ заради армията и двойното данъчно облагане .Веднъж държавата и втори път щата . Аз залагам на Китай ;)

13

socialen

преди 5 години

За него гласуваха едва 30% от френските гласоподаватели. Изборната активност беше рекордно ниска.

12

Откровение

преди 5 години

Откр. 13:1. И видях звяр, който излизаше от морето, и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена.

11

Откровение

преди 5 години

какво става с ЕС? Явно, точно това, което е планирано. Уж всички се обединиха, но се оказа, че съюзът прилича на кучета и котки, пуснати в една стая. Противоречията станаха явни и се задълбочават, особено след последната криза, когато се разбра, че бедните страни трябва да плащат за разточителството и разхищението на богатите си домакини, т.е. на държавите от западната част на континента, за да не бъдат изхвърлени от ЕС. Това особено е валидно за България и Румъния, които са готови на всичко.

10

Членска карта №7

преди 5 години

До socialenПо-скоро французите станаха за смях, като позволиха да се отстранят читавите кандидати и да гласуват за този обикновен банков чиновник!!!

9

socialen

преди 5 години

Рейтингът на Макрон е 29%. Той отдавна стана за смях на французите.