20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен19Като не те интересува - не чети.Ама моля ти се, не говори от името на всички.Мен ме интересува.

19

Анонимен

преди 5 години

Ставате смешни вече с тая медийна истерия срещу Груевски.На ден по пет статии с плю нки и хра чки.Никой не го интересува.

18

Анонимен

преди 5 години

Толкова бързо ли забравихте, че Заев е дезертьор. Той премина от македонската армия на страната на шиптарите и е убивал свои съснародници - македонци.До такава степен ли ви промиха мозъците, че да приемате подобно нещо за нормално и същият този човек сега да е Премиер на Македония.Това е позорно и цяла Македония го знае. И никога няма да приеме натрапения от ЕС Заев за свой лидер.

17

Анонимен

преди 5 години

Не съм много в течение на ситуацията в Македония, но щом всички зорсови медии скачат и плюват по команда отгоре Груевски, със сигурност е достоен човек.

16

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Никола Груевски е Башар Асад на Балканите.Западът газ пИка, че не може да го хване и вкара в затвора. :)

15

Анонимен

преди 5 години

Заев се сражаваше навремето на страната на АОК - Армията за Освобождение на Косово, рамо до рамо с другия терорист Хачим Тачи.Заев иска да продаде Македония на албанците и да наложи исляма като официална религия.Вече успя да прокора абланския като втори официален език в Македония.

14

Анонимен

преди 5 години

Заев е бивш комсомолски секретар от Струмица, добутан от Запада до премиер, защото е послушен и изпълнителен. Също като Борисов.

13

Анонимен

преди 5 години

Този Заев приятелчето на Боко Тиквата е същата шу шу мига като Плевнелиев.Цяла Македония му се присмива, но тук медите естествено са купени и няма да го напишат. Който е бил в Скопие знае.

12

факт

преди 5 години

Заев е бивш албански терорист,дезертирал от македонската армия и се е присъединил към терористите тогава, сащ точно такива слуги обичат и го сложиха там нагледа ли сме се на подобни сценарии.

11

Анонимен

преди 5 години

Този построи лунапарка с ментета статуи, които сега Гърция накара Северна македония да премахне или преименува. Преименуваха летището, статуите се казват "Конник на кон". Гърците свършиха много за премахване на лъжите. За България остана по-лесната част да премахнем лъжите от Средновековието и Новото време. Сръбските агенти вече 100 години работят срещу България и истината.

10

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Заев и Бойко слуги на Запада и предатели на народа !!!

9

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Грузински го осъдиха, защото е против НАТО и ЕС, а не заради колата. То, ако за един служебен Мерцедес вкарнаха в затвора, Зает и Бойко Борисов трябваше да са отдавна там.

8

ами

преди 5 години

Значи без паспорт не може да влезе в Унгария,а хилядите мигранти могат....ЗАЩО???

7

ужас

преди 5 години

Груевски за една кола ще го тикнат в затвора а у нас политиците ограбиха страната и нищо?! това е въпроса а не как и къде е избягал!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Истината и бъдещето на Европа са в хора като Орбан и Груевски.А не в такива като Заев и Борисов.Крайно време е това да се разбере и от масовия БГ читател с промит от медиите мозък.

5

Анонимен

преди 5 години

Груевски е българин и като такъв постъпи ... тоест взе парата и айде чао.

4

Анонимен

преди 5 години

Груевски е легитимно избраният премиер на македонския народ.Заев е майданчик.

3

Анонимен

преди 5 години

Заев е слуга на Зорош и е инструктиран да се разправи с всичките врагове на дъртия еврей.

2

Анонимен

преди 5 години

Този е сръбски агент на тайните служби на Сърбия. Те са го отвели в Унгария. По-добре да не се връща в Северна Македония. Това е по-добре, отколкото след 1-2 години пак да работи за Сърбия и против България в Северна Македония. Задочно една 10 годиншна присъда за бягство от правосъдието.

1

Анонимен

преди 5 години

И защо се използва точно думата БЯГСТВО ?Или дедо Шорош така ви инструктирал.Не може ли човек да отиде *** от една част на Европа в друга не толкова далечна част пак на същата Европа.