107

Анонимен

преди 5 години

Всички бензиностанции купуват от Лукойл на монополни цени. ГЕРБ И БСП им гласуваха специална промяна в закона за данъчните складове, така че да са 100% монополисти. Лукойл са Русия в България. Не плащат данъци и правят каквото си искат.

106

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 108"Руският монополист" е 70% собственост на Ингбанк Холандия, която пък е собственост на кръга Ротшилд! Попрочети нещо, писна ми от подлизурки и ***..

105

Анонимен

преди 5 години

Е, добро утро! Цените на всичко се вдигат, а заплатите и пенсиите може само с по 20 лева на 10 години да се покачат. Не става така! Пари в държавата има, но не отиват където трябва!

104

iceblast88

преди 5 години

До 95Правителството може и да не определя заплатите в частния сектор, но определя колко да се краде от частния сектор за да има за заплати на родата назначена на държавно хъхрекска работа! Повече от 50% от заработеното от частния работник се краде от държавата и отива за глупости като хеликоптер за Бистришките Тигри, за чанти за Свинетзила, за 6 бона бонус за дупедати и пендеминистри и други ***. Отделно и колко харчим за на Боко електората! Затова са ниски заплатите, заради тия 50-60%!!!

103

Анонимен

преди 5 години

Страшни глупости! Цените на горивата се определят САМО от руския монополист Лукойл. Само ако руската мафия поиска, горивата ще паднат.

102

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно , че след 30 години пазарна икономика народа търси правителството за заплати. Това се иска от работодателя , но за съжаление на протестиращите това са хора на БКП-БСП-ДС , а те искат да ги връщат на власт. *** народ слаба държава .

101

Анонимен

преди 5 години

Икономиката ще се подобри когато увеличат заплатите и когато повечето хора почнат да използват кредитни карти.

100

Forever

преди 5 години

Ти,квалифицирания работник когато отидеш в някой хотел,искаш да ти е подредено и чисто,но дали си даваш сметка че някой е положил труд за това,а даваш ли си сметка че не му се плаща адекватно ,вече и камериерките ги няма ,и те изчезнаха някъде,за по достойно заплащане,а когато населението няма пари ,и твоя квалифициран труд един ден ще се обезцени,защото няма да има кой да купува и да ползва кваливицираните ти стоки и услуги,магазини пълни ,а джобовете празни.

99

Анонимен

преди 5 години

Заплатите са ни ниски и това води до слабо потребление.Трябва да се увеличат заплатите.

98

Анонимен

преди 5 години

Оставка! Крадци недоносени!

97

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

96

Анонимен

преди 5 години

Именно в Правителството и Парламента са лостовете за промяна на живота на хората към по-добро, но лошото е, че те работят само в полза на шепа мошеници със съмнително придобити пари, които правят на маймуни цяла България.

95

Рат

преди 5 години

Най-накрая някой да го каже

94

Анонимен

преди 5 години

До 96Именно Правителството определя минималната заплата за страната. В Румъния от 2019 г. тя вече ще бъде в левова равностойност 870 лв., а при нас едва 560 лв. !!! Българските заплати значително изостават. Борисов и Правителството му да си свалят розовите очила и самодоволството, да се вслушат в критиките на Президента и протеста на хората и ако не могат да подобрят живота на хората да се махат, да идват други. Тези ги чакахме 10 години.

93

професионалист

преди 5 години

Като не може да вдигне стандарта на българския народ Бай х.й да си ходи.Писна ни да го слушаме как се оправдава като ученичка.

92

93

преди 5 години

Стига с тоя. "Лукойл". Ти или си задръстеняк продажник евротъп или си повтаряш безмозъчно като милемиалист стански?

91

Анонимен

преди 5 години

За всяка работа и общаци трябват. Не ти трябва Бил Гейтс за всичко.

90

Анонимен

преди 5 години

Ходете да протестирате срещу работодателите си бе балъци. Ама там ви е страх да не си загубите заплатките. ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ ОПРЕДЕЛЯ ЗАПЛАТИТЕ В ЧАСТНИЯ СЕКТОР.

89

Анонимен

преди 5 години

Има нишови позиции за програмисти където лесно можеш да измуфтиш и 10 бона заплата ако имаш точния опит. Примерно писане на линукски драйвери, разпознаване на изображения, машинно обучение и изкуствен интелект. Ама за това трябва да разбираш компютрите на ниско ниво, да четеш научни пейпъри и да разбираш математически модели. Масата програмисти в БГ са общаци, джиткащи аутсорснати ентерпрайз Java и .NET проекти.

88

Анонимен

преди 5 години

До ИнтересноЯ да видим. (+) за Слави и (-) за Корнелия. :D) ---------------КОЛКО КОРЕКТНО - ГОЛЕМИ МИНУСИ И ЗА ДВАМАТА, ЯСНО !!! Интересно, много интересно поставен въпрос. На хитър ли се правиш ти бе !!!