19

НеСоросоид

преди 5 години

До привет от ГерманияТи прочете ли статията? Осъден и разстрелян от правителството на Стаболов, който е русофоб. И как Русия е виновна за разтрела на Панов? аман от *** дето се чудят как да извъртят нещата....

18

Анонимен

преди 5 години

Рачо Петров предава героя от Сливница Олимпи Панов. Захари Стоянов уволнява Алеко Константинов като съдя,защото е отказал да осъди негов противник...Абе хубава работа,ама българска.Нищо ново под слънцето.И сега не е по-различно.

17

Анонимен

преди 5 години

До До 17По голяма разруха от тая след 1989 г. няма. Преди 1944 г. милиони жертви от войните.

16

До 17

преди 5 години

И в двата случай на Русия и СССР, изобщо не им пука за България, а за постигане на стратегичските си цели, в първия случай достъп до Босфора, във втория заграбване на възможно най-много територии, и в двата случая България се превръща в безгласна колония. А по-голяма национална катастрофа от 9 септември 1944г. за България няма, след нея следва разруха и деградация, която до днес не сме преодолели, ти си типичен пример.

15

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияТракия, Добруджа и Македония са загубени в Париж в 1919 г. а не от Русия. Русия капитулира и се отказва.

14

Анонимен

преди 5 години

Олимпи,Паница,Узунов,Радкото и още много други се посрамиха заради едните рубли и обещания за висок пост.Проводници на примитива Александър III.Получиха това,което заслужаваха.

13

до 16

преди 5 години

Как хем български патриот,хем русофил? Това са антагонисти.Или си българофил или русофил.

12

Анонимен

преди 5 години

Олимпия Панов е прекрасен български патриот и русофил.Както и много други видни българи е осъден на смърт по поръчение на немския агент Стамболов.Тежки грехове има Стамболов пред България, най-вече убийства и мъчения над най-прекрасни български патриоти-русофили.Дори и Петко войвода и много, много други национални герои

11

Анонимен

преди 5 години

Ако не се беше изкушил от руските рубли,щеше да е един от големите личности в нашата история.И аз да бях на мястото на Стамболов,и аз щях да постъпя с всички руски "оръдия" по-същия начин.Жалко!

10

Анонимен

преди 5 години

С такива плюнки като Олимпий Панов все под робство, 12 сражения безброй убити добре че бяха руснаците да дойдат и ни освободиха с един замах аман от ''храбри'' русофоби.

9

Една българка

преди 5 години

До Анонимен3Подкрепям

8

Анонимен

преди 5 години

Русофилството е СПИН вируса за българската държава от Освобождението до наши дни !България не е дала във войните толкова жертви, колкото по вина на сляпото, стигащо до умопомрачение русофилство. Русофилите и сега са в състояние да поднесат България на тепсия като Гергьовски агнец на руския Гулаг !

7

Сърбоман

преди 5 години

Хмм, напоследък по медиите само патриотарски новини за "славната" ви история. България се лумпенизира с бързи темпове.

6

Анонимен

преди 5 години

На тоя пишман милиционер водещия само половината му нос окапа от дрогата, за шепа опиум ще каже какво ли не.

5

Анонимен

преди 5 години

Русофобите забравиха бързо Берлинския конгрес, където България беше осакатена и нямаше да има нужда от жертвите на гражданска война, сръбска война, съединение и балкански войни. Панов е поредната заблудена жертва на русофобите.

4

Кина

преди 5 години

До Това е 100 пъти по-добре бесарабски българи, милеещи за България.

3

Анонимен

преди 5 години

Що да не приемем бесарабските българи бе умнико? Те са истинска наша кръв, напуснала страната преди повече от 150-170 г. поради репресии от Турците. Или по-добре да си пускаме тук емигрантчета, дошли от Пакистан, Афганистан или някоя друга подобна "високо развита" държава? Всеки етнически българин е добре дошъл на територията на тази страна!!!

2

Анонимен

преди 5 години

И пак русофилите са убили един достоен българин.

1

тва е

преди 5 години

загрявка за задунайските бесарабски българи - да ги приемем и тях по- безпроблемно...