160

Анонимен

преди 5 години

До zedРусия последна се включва във войната и спасява Франция от пълно унищожение,било е въпрос на няколко дни!Именно Русия спасява Антантата(Великобритания,Франция,Сърбия,Русия и много други държави),като се намесва в най-критичния момент на войната.

159

ИСТОРИЯТА

преди 5 години

Да си припомним ВАРВАРСКИТЕ БОМБАРДИРОВКИ НАД СОФИЯ ОТ АМЕРИКАНЦИ И АНГЛИЧАНИ ПРЕЗ НОЕМВРИ 1943г. ....Да си спомним и думите на английската сви*ня Чърчил : След като лекарството е свършило толкова добра работа , нека продължават да получават допълнителни дози от него " ...Лекарството са .... бомби , бомби убили стотици български граждани ..... Защо му е на Путин и Русия Европейска армия ???? Путин и Русия са виновни .....

158

Алекс

преди 5 години

Леле мале, "армията на третия райх" е общоевропейска?! Европа е нападала Русия два пъти?! Историята в Русия май не е на почит....

157

zed

преди 5 години

През Първата световна война Русия въвлича Франция във конфликта, като се позовава на съюзнически договор който е имала. По средата на войната обаче властта там е поета от про-германска партия ( на Ленин) и едностранно напуска войната като изоставя съюзниците си. След ПСВ Русия/СССР неколкократно се опитва да подпали революция/война в Европа, дори и атентата в София от 1925 е нейно дело. Най-накрая през 1939 в съюз с Хитлер, Русия /СССР успява да забърка успешен конфликт за да разпространи влиян

156

Зозо

преди 5 години

Чичко Адолф с едно телефонно обаждане връща Южна Добруджа на българия без пушка ***. Трябва паметник да му направят в Добрич! Аман от ***!!!

155

Анонимен

преди 5 години

Спомням си наредените немски ковчези,покрити с немски знамена на церемонията на която присъстваше и Меркел,на убитите в Азия немци,отдали живота си за кого?За разни корпорации.И оставили роднините си самотни.За какво?За едното нищо.

154

Основно занимание

преди 5 години

Мдаааа, хитър ход от страна на товарищ Путин. При наличие на европейска армия, американските бази в Европа, и предимно в Германия, май ще се окажат излишни. Излишни ще са американските военни, които сега са из цяла Германия. Те не че и сега правят кой-знае какво, освен да си дра.пат мъ.ду.ри.те!

153

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДумите на цар Борис 3 към Хитлер са следните "Ако изпратя българската армия на фронта,те ще минат на страната на руснаците".Царя отказва да ги прати.И защо да ги праща?Да не е луд да ги праща да се бият и умират за чужди интереси?

152

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 170Измислена неизмислена щом има международно призната държава Украйна измислената държава Русия е длъжна да спазва поетите от нея ангажименти. Няма как да я признаеш Украйна даже да се присламчиш като гарант на нейната териториална цялост и след 20 години да я нападнеш най-подмолно и да късаш територии от нея. Ето това е държава разбойник държава която е измислена само да тероризира целия свят.

151

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоТочно!Рашките се хвалят как били германците(въпреки, че швабите са ги потрепали).Ако царската армия беше стъпила в Русия Москва и Сталингад щяха станат на сол.

150

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоОтивай ти давоюваш и да ставаш пушечно месо,ние българите не искаме,правилно е постъпил Борис 3,като не е изпратил българите да умират за интересите на чужди държави.

149

Анонимен

преди 5 години

До НикоЗащото през 1853 година още не са я измислили тази изкуствена държава Украйна,тя е измислена в началото на 19 век.Самото име Украйна означава У края,на края,във края,а не е име на държава.Както на българите смениха идендитета в Румъния и македония,така и направиха с руснаците живеещи в Украйна - направиха ги украинци.

148

Анонимен

преди 5 години

Русия през цялата си история е била търговец на война. Руския цар е предлагал на всички европейски държави армията си срещу заплащане. Това е причината Наполеон да нападне Русия защото се е продала за пари на Австро-Унгария. Горе долу това е причината и Хитлер да нападне СССР защото е спрял да си изпълнява задълженията по договора Рибентроп-*** и защото е било въпрос на време да се продаде на англичаните. Днес Путин продължава славните традиции на Русия и е основон търговец на война в света

147

Зозо

преди 5 години

Хахахахааааа, рашата била нападана от "обединена европейска армия"?!?!?Ако Борис 3 да беше пратил армията на източния фронт, от Масква нямаше да остане камък върху камък!

146

Нико

преди 5 години

Нещо не разбирам, през 1853 година ррусия е воювала за КРИМ а крим нали е украински и защо украйна не е водила война а сега ревевът че крим е техен? А кажете де ?

145

Край

преди 5 години

Германия има силна икономика но е политическо и военно джудже. Преди 70г. Германия се биеше с цял свят по всички континенти. Сега е регионална силица.Единствения начин Германия да заобиколи ограниченията наложени и след ВСВ е да изгради армия на ЕС която реално пак ще е немско-френска армия.И да спре да се моли на Ердоган и САЩ да я бранят.

144

Край

преди 5 години

Сащ пазели ЕС от кого??? От Русия. Да бе да!!! Русия сама се изтегли от ГДР. Пазят ЕС от афро-азиатците. Напротив с кеф ги насочват към ЕС. Сащ са окупатори в Германия и всички страни от ЕС в който имат бази.

143

Анонимен

преди 5 години

Да ви кажа честно,писна ми от вашите интриги и конфликти и лакомия!И спрете да тормозите хората в Украйна!

142

АНАЛИЗАТОР

преди 5 години

ЗА ЕС Е ИЗГОДНО САЩ ДА СА ИМ ПЪДАР БЕЗПЛАТНО, ЩОТО САЩ НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ НЯКОЙ ДА ЗАВЛАДЕЕ ЕВРОПА И С ТОВА ДЪРЖАТ ВАШИНГТОН.

141

МЕТЕОР

преди 5 години

Интересно ,а Днес е против ли е да има европейска армия,щото и Тръмп е против -а щом работодателя е против ,то и работниците трябва да следват курса на вожда си. Еми като искат да създат евроармия,то нека има,що трябва да се кланяме на САЩ винаги,а що Путин иска евро армия,еми просто е -щото евро армията няма да иска да воюва на своя територия и е по-лесно да се разберат. Нима има тук исдиоти които искта война в Европа?(без тези които са фантизирани поклници на чичко си Сам)