18

Анонимен 777

преди 5 години

"Всичко това обяснява множество от чудесата, които Исус е вършил, тъй като маслото от канабис лекува почти всичко от кожни болести и глаукома, до невродегенеративни състояния и множествена склероза."Край решено е!С канабис можеш да направиш водата на вино!А да, и да не забравяме, че може и да възкръсява!

17

HEAVY METAL FOREVER

преди 5 години

Исус е бил бунтар и за това е бил разпнат на кръст от римската система! За това рокаджйте и метълите трябва да го уважаваме! Макар, че някой сатанисти от блек, дет и *** метъла го мразят, ама тия са си позьори.... Той е истинския! Бащата на революцията и против властта!!! Само Бог може да съди а не властта!!! Слава на Исуса Христа!

16

Стамат

преди 5 години

Ето друг цитат, специално за ***:"31 Затова ви казвам: Всеки грях и хула ще се прости на човеците; но хулата против Духa няма да се прости.32 И ако някой каже дума против Човешкия син, ще му се прости; но ако някой каже дума против Светия Дух, няма да му се прости, нито в тоя свят, нито в бъдещия."Свето Евангелив от Матея, глава 12.

15

муспи

преди 5 години

Но Моше така и не се е излекувал от хемороиди, заради които Аарон го е намразил. Може би защото евреите имат калпав бог. А и защо такава врява за древността когато евреите се появяват чак 16-17 век, в древността е било океан бежанци и то канибали - още я няма Европа за пособия, и за такава тънкост като марихуаната не се и мислило. Всичко се е изчерпвало с нож в гърба, захапване и дъвчене.

14

Tiger

преди 5 години

По-*** и невярна статия на бях чел тази година. С ръка на сърцето мога да кажа, че тази е рекордьор.

13

х

преди 5 години

еврейските монопли точеха лиги за огромни печалби след легализирането в Канадаостанаха с пръст отзад хората не само не се втурнаха да си купуват от произведената в Израел марихуана но дори не се и заинтересуваха даже евреите обаче продължават с пропагандата - масово се опитват да популяризират дрогата си

12

Слънчарски

преди 5 години

По принцип съм за легализирането на марихуаната, но това че се е използвала за лечебно мазило, не е никакъв аргумент. То и през Средновековието лечителите тогава са ползвали пиявици за какво ли не.

11

Ала_Бала

преди 5 години

Измами и измамници ни дебната от всики страни!

10

Анонимен

преди 5 години

Разбира се че има Бог - човек го създаде ..

9

Анонимен

преди 5 години

Много малко хора знаят, че лечебният канабис не съдържа големи количества от опиващото вещество, а опиващият канабис не съдържа лечебните вещества, затова и двете страни по-полека с изказванията, ако обичате.

8

Анонимен

преди 5 години

Намазани са ни ските - на всички.

7

Бате Гойко

преди 5 години

"Христос обаче не е бил първият, който е открил топлата вода или полезното действие на марихуаната..."Това днешната младеж, грам срама нямате ей.

6

V

преди 5 години

Повечето конопови видове идват от Америка и по време на Христос не ги е имало ;) Тяхната родина е южна Америка до Мексико ;) От там идват и царевицата ,патладжана ,ананаса,коката .Всички тия растения ги е нямало дори в северна Америка без Мексико ;)

5

Анонимен

преди 5 години

Като човек, който през последните 20 години е изпушил промишлени количества мога да споделя, че все още не разбирам защо марихуаната бива считана за наркотик. През последните два месеца не съм пушил, тъй като ми изникнаха ангажименти и не съм преритал за нова "доза", но така или иначе тя ще последва, тъй като ми доставя удоволствие, а не крещяща нужда да си я набавям на всяка цена. И в случая не говоря за изключение, имал съм период от 3 години, в който просто не ми се пушеше.

4

шматка

преди 5 години

Какво целеше тази статия.

3

Браво

преди 5 години

До къде пропаднахте наркоманчета-драскачи - да използвате религията, за да си легализирате наркоманията...

2

Николай

преди 5 години

Поредната статия, творение на дявола.Ако искаш да бъдеш излекуван се обръщаш чрез молитва към Бог.Не се мажиш и тъпчеш с опиати.Какво целите с тези измнамни думи ?!

1

Анонимен

преди 5 години

МАЖЕТЕ СИ КОЛЕНЕТЕ СЪС ОТВАРА ОТ КАНАБИС И БОЛКАТА ЩЕ ОТЛЕТИ ВЕДНАГА.