263

Панталей Партизанина

преди 5 години

Народа иска само един мъдър лидер! Лидер който да сваля ризата от гърба си за бедните! Лидер който не го привличат богатства и пари! Лидер който през живота си не е изказал нито една лъжа защото просто не може да лъже! Трима отговарят на тези характеристики! Г-н Станишев, Г-н Радев и Г-жа Нинова.Но за Лидер на България най-добре се вписва Г=жа Нинова защото е скромна всеотдайна и добра жена! БСП победа, долу герб!

262

Rabotnik

преди 5 години

Мразя ГЕРБ от сърце

261

Анонимен

преди 5 години

Мразя ГЕРБ безплатно!Мразя ГЕРБ безплатно!Мразя ГЕРБ безплатно!Мразя ГЕРБ безплатно!Мразя ГЕРБ безплатно!

260

Свободна България

преди 5 години

протестират срещу надутите цени на парно,храни,срещу геноцида на насилие сред българските граждани не на терора всред българските граждани,чуйте гласа на мирните граждани будни за истинска свобода не окови от високи цени ниски заплати не сме във фитнеса да тичаме на едно и също място да излезем от контрола на тоталитаризма

259

Анонимен

преди 5 години

Да бе верно що нема протестиращи пред централата на Лукойл.... а да сетих се Нинова така е казала и затова плаща

258

Анонимен

преди 5 години

На народа май му писна от ГЕРБ, но платените избиратели на ГЕРБ от гетата, пак ще ги изберат.

257

Nzz

преди 5 години

Платени протести!! Ама и хората са уфси! Нинова им плаща за да дойдат комундетат и дпс-то!!! Старите капитали да се завъртят.

256

Анонимен

преди 5 години

The Time Has Come

255

Анонимен

преди 5 години

Защо зареждаш скъпо от Лукойл, зареждай евтино от другите?

254

Анонимен

преди 5 години

Кой ще изхрани 2 милионна София, бе шопе?

253

Анонимен

преди 5 години

Развали ми се готварската печка викат да се оправи по скъпо от нова отивам да купувам печка много скъпи бе, Боййкооооо свали печките бе, сименс, зануси, бош много скъпо ги продават! Утре излизам на протест, ако Бойко не свали цените на зануси и бош ще гласувам за алтернативата, стига с това "няма алтернатива"

252

Анонимен

преди 5 години

Хайде народе събуди се, стига сме търпяли мантрите на герп за стабилност чрез магистрали и спортни зали

251

Анонимен

преди 5 години

Да гласуваме за новите които ни обещават промяна, как да няма алтернатива - Нинова, Слави и Мая, Патриотите - има много алтернативи!

250

Анонимен

преди 5 години

Абе аре стига с това "няма алтернатива"!Бойко и 30-35 % да вземе (с репресии на адинистрацията и кюфтета за махалите), с кого ще управлява?!Патриотите са виновни за сегашното положение, дано повече парламент да не видят.

249

това е сигурно

преди 5 години

Триото Мента,Влад,Далавери ще катурне Боко Банкянски!

248

Анонимен

преди 5 години

Ами да протестират пред офиса на Лукойл и руското посолство, какво ми блокират улиците

247

Анонимен

преди 5 години

Точно заради тези доходи от 1500 лв половин България се е пренесла в София.Така,че ако имаш малко мозък ела и ти.Не подпирай дувара пред селската кръчма.Руснаците не са ви виновни,а Златев приятеля на Бойко,който дере яко народа,въпреки,че още не си е сложил измервателни уреди и крие данъци.Шистовият газ не е решение.Горива ще се намерят все от някъде,но пшеница няма да има.Проблемът не е само в горивата,а в цените на всички стоки.

246

Анонимен

преди 5 години

Прокуратурата арестува няколко знакови приватизатори милионери и хопппааа - веднага протести. Няма значение за какво. Олигарсите са в паника и са готови големи *** да шарят за всякакви протести само и само да отърват кожата.Айде прости народе, протестирай за да оттървеш от затвора тея дето те ограбиха и заради които нямаш пари за бензин.

245

Край

преди 5 години

На референдум - 70% от българите казаха че искат да избират депутатите МАЖОРИТАРНО - партииците им казаха че са ***.С КТБ политиците/теливизионерите и олигарсите ОТКРАДНАХА от народа 4.3 МЛРД.Народа???????? сега за горива протести. за нищо не ставаме.ББ ще ви угоди. Хитлер е обещал кренвирш и бира за всеки. Борисов ще ви даде вехта бангия и Биг брадър по телевизара за всеки и ще управлява докато е жив.

244

Анонимен

преди 5 години

Как може софиянци да протестират за доходи? Не ли ви е срам? И аз искам 1500 лв чисти пари. Държавата да обложи с 20,% ДОД всички от Вакарел до Драгоман, за да може да ги получа до Нова година.