50

Смотан

преди 5 години

До Тояговбрадчет веднага видях че за мен викаш да кажеш ама

49

Анонимен

преди 5 години

48, 49 e добър представител на анти европейците. Те повече от цинизми и мръсотии не могат да измислят.

48

Божинката

преди 5 години

Тръмрни го?!Как на разбрахте,че Тръмп се подиграва с ЕС .За него това е втория СССР, по-големите държави в него експлоатират по-малките-България.В България на власт са мафиотите или комунистите ,така че какво и казал тоя и оня е без значение за партизанска България.

47

Тоягов

преди 5 години

*** да научат български език и тогава да изразяват мнение,ако разбират за какво става въпрос !

46

мак

преди 5 години

Този туск много искаше гости в Полша и Европа, чак със санкции заплашваше. Гнусно е да плюеш срещу правителство на страната си само защото твоята партия загуби избори, а управляващите имат своя визия как да управляват и не те следват като кученца. А Европа не е нито силна, нито обединена благодарение на такива като този, залята е сещате се с какво и по чия вина.

45

Анонимен

преди 5 години

Евро-комсомолците ме потрисат до дъното на душата ми.Вие сте ама наистина НИЩО на картата на Европа.Единствено територията България е нужна на ЕС като буферна зона.Трябва да си много т-ъ-п за да вярваш на лозунги.Да, можем да се спасяваме по единично, но като нация- вече е късно.

44

Смотан

преди 5 години

До Анонименславяни вчера са бетер нас на ромите ромите тия са католициси ама на кога са викат кога прават работи са обратно

43

бай Иван

преди 5 години

И в Полша ли комунистите окрадоха икономиката,както у нас, тип ала Банев и останалите некадърни олигарси,залепили българите за дъното ?

42

Анонимен

преди 5 години

Поляците поне са чисти славяни, не *** като рузките с вини.

41

Анонимен

преди 5 години

Нашето място е в ЕС. Без него сме сме загубени във всяко отношение. Чудя се как има злосторници които пишат невероятни глупости против ЕС само и само да угодят на чужди сили и без да съзнават какви злини причиняват.

40

Ха-ха

преди 5 години

Тоя Туск е голяма работа!В една малка реч толкова неистини,заблуди и откровени лъжи!1.Да почнем с Тръмп и САЩ-за тях е важно Европа да е послушна,а дали е силна или слаба е без значение.2.Националистическият подем в ЕС се дължи изключително на предателското поведение на евроръководството,част от което е Туск.3.Управляващите сега Полша определено не могат да бъдат наречени "болшевики",дори нещо повече.4.Пилсудски е победил в 1920 нещо,ама не е било СССР,който е създаден през 1922г,

39

Анонимен

преди 5 години

Много е прав Туск. Има смелост да назове нещата точно както са. Затова Путинските платени слуги са наскачали да го плюят.

38

Анонимен

преди 5 години

Колкото пъти сме се хващали с Германия, толкова пъти сме стигали до национална катастрофа.Поляците, които утре празнуват 100г. независимост, също са си патили от Германия, но явно се държим като мишки влюбени в котарака.

37

Факт!

преди 5 години

Под обединена Европа и силна се разбира силна Германия цоцаща от всички.Удряй бай Тръмпе докато не пусне кръв през дойчовските ръце и всички техни съучастници.

36

Анонимен

преди 5 години

Така и не разбрахте, че няма такова животно Обединена Европа.Има една армия евроадминистратори, които дестабилизират националните държави и това е целта.Коя е целта?-Германия да НЕ е лидер в Европа, а васалът на САЩ-Англия.

35

Смотан

преди 5 години

брадчета тукс умна глава

34

Иван

преди 5 години

А добър ден, много ясно, че Америка е против силна Европа, не е нужно много мозък, за да го осъзнае човек. Не случайно бомбандираха сърбите. Всичко е с цел.

33

АНТИ

преди 5 години

Скрил се на топло от нощния хлад,*** се прави на политикант.Всичко разбира, *** юнак,а във Европа е първи голтак.

32

Спиро Киров

преди 5 години

ааа *** ризи не знамама за *** *** виждам, че поляка ги е напълнилхахаххахааа

31

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е мошеник и лъжец на ЕС трябват пенде.и и бежанци долw Тръмп той иска да ни спре бежанците и гей-парадите искаме да сме като Пакистан, а не като САЩ или Русия или Китай които н приемат и спукан бежанец.