183

Анонимен

преди 5 години

Проваления Радев. Грипен имали Швеция,Швейцария ,Финландия и още няколко не натовски държави .Е,ние извън НАТО ли сме Радев .

182

Анонимен

преди 5 години

Провалът Радев .Опита се да излъже всички ,че Грипен ставали за нови бойни самолети .Е пита се кой лети с Грипен .Гърция и Турция ли ? Мошеник от класа.И вярно ли ,че този човек имал жена и деца и ги зарязал за Деси . Смях .

181

Ели

преди 5 години

Едни програми в САЩ, оказа се, че точно деца аутисти разбиха един код.Завърших с отличен, червена диплома и осъзнах, че съм *** сред тези деца.Те виждат цялостната картина, Сталин, Чърчил му предлага план, това над което се мъчат две години службите, Сталин го разкрива като стратегия за 20 минути, Чърчил зяпва и го описва в трудовете си.Изводът, докато България не формулира исканията си, какво да очакваме?Някой излезе ли точно и ясно да отправи искане към управляващите.Какво искате????

180

Мели

преди 5 години

Ами дай да сложим аутисти да ни управляват и ще вържем.Не че сега сме цъфнали и сегашните не са аутисти по манталитет-не им пука за нищо и никого,освен за себе си.

179

Анонимен

преди 5 години

Истината е че на поста президент се слагат по -малко компетентни и тотално неадекватни хора ,за да може да олицетворяваме разделението на властите .Петър Стоянов не ставаше за шеф на СДС и премиер хоп президент,Първанов не ставаше за нищо и хоп президент.Плевнелиев беше неадекватен и хоп президент.Радев не е изключение.Изключително той провали ВВС и го наградиха с този пост .

178

Анонимен

преди 5 години

Цека, вече не се чудя КОЙ е най-наглият ГЕРБаджия! Мерси!

177

Ели

преди 5 години

Не искам да ви убеждавам, прав ли е българският народ, прав е!Има ли недомислици - има.Нещата са много по-многопластови.Вчера спорих с едно дете исторически оправдаващо Германия, то не гледаше 300 г. назад в историята, от там идват грешките..Но е факт, че ГЕРБ са единственото правителство - чуващо народът, и Орешарски, но той имаше инструментите да понижи цените на тока, 70 фирми на изхода на Козлудуй.Бай дъ уей за ЦЦ, имам приятели с аутизъм, които решаваха диференциални уравнения, от Раз!

176

КАН ОМУРТАГ

преди 5 години

Човек и добре да живее,умира и друг се ражда след него.Нека роденият по-късно,като гледа този надпис си спомня за оногова,който го е направил....кратко и ясно.

175

Анонимен

преди 5 години

Малее,тука е пълно с платени комунистчета.Нима си вярвате,че ще дойдете на власт.Лудоста сте прихванали от великата ***.***.

174

До 174

преди 5 години

Ти добре ли си с главата?Плевнелиев не се бил намесвал...Ама койх му позволяваше да се намесва,бе?Той имаше право само да слушка и да поивтаря като папагал казанпото от вожда,който от време на време го пошляпваше по врата,за да не забравя къде му е мястото.Отвори си очите.

173

Активист на БКП

преди 5 години

Ох,Цуцко! Каква пърхутка си само !!!

172

Анонимен

преди 5 години

Цецо защо не даде поне веднъж отчет пред НС, а може и по телевизията, с какво му пълнят главата на тези `молитвени закуски` в ЦРУ??

171

Анонимен

преди 5 години

Корумпиран,нагъл плъх!Скрии се,че не мога да те гледам!!!

170

Анонимен

преди 5 години

Цветанов е завършил училище за умствено изоставащи.А после - физкултура. Направо да се просълзиш от умиление.

169

Милият Радев

преди 5 години

пак объркал за коя дата коя наизустена реч от Иво Христов да използва , човешко е - случва се .

168

Анонимен

преди 5 години

Ели, не се опитвай да ни убеждаваш какви цветя и рози са ГЕРБ.Щом до сега не си осъзнала, какви престъпници са, значи си на умственото ниво на Винету, и Цецо-кредецо.

167

F

преди 5 години

Тук сравняват президента с кого ли не. Само за питам: колко книги е прочел шефа на цц? Отговар - една, това е Винету. Всеки народ си заслужава управляващите! Много здраве!

166

Eли

преди 5 години

Това което става с Елена Йончева, не влизайте в тези игри.Пуснете я, губите.Ясно е за Станишев, ама няма да откриете, туй що не се открива, други са инструментите.Критикувам, защото ме боли, когато се стигне дъното в политическата агресия.Гърневски, Тодоров и Кирилов нямат място в ГЕРБ.Не са на Вашето ниво, като опит...Всяка партия има своите къртици.Обединете се, не се връзвайте на чужди служби, губите!!!

165

Българите сме гадни

преди 5 години

Да ибягат 2-3 милиона от най-хубавото място за живеене в Европа.Боже....!Цървула не знам дали осъзнава какво говори,но странното е,че още има заблудени да му вярват.

164

Анонимен

преди 5 години

Ми прав е!Плевнелиев може да е всякакъв, но се отнасяше по един и същи начин и към БСП и към ГЕРБ. По времето когато той беше президент управляваха и двете партии, но той никога не се е намесвал повече от колкото са му правомощията. А Радев за всяко нещо, похлупак. Това не дава добър знак към нашите партньор. Кой дестабилизира след като постоянно САМО критикува без да дава предложения за решаване на проблемите!