12

Анонимен

преди 5 години

Много е прав!

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАбсолютно правилно изказано. Само да добавя, че Марк Зъкърбърг прави по 6 млн. долара на ден от потреблението ни, а от данните ни - не ми се мисли...

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Нищо не си изтрила от момента който си направиш профил той се архивира и отива на друг сървър ти си изтрила видимия профил ама архива той е някъде там. Ако не знаеш във Фейсбук има една стая Военна стая и казват само там работят 20 000 човека, а колко такива стаи има никой не може да ти каже със точност. По твоя профил някъде един изкуствен интелект обучан от една купчина психолози ти прави досие и няой ден като идеш да си подадеш документи за Зелена карта ще ти скиват досието.

9

Чурминатора

преди 5 години

Скайнет бавно и неусетно изяжда създателите си. Ама вече е късно да се спре, кутията на Пандора е отворена.

8

Анонимен

преди 5 години

Значи бритишите могат да хакнат една голяма компания краварска безнаказано, ако беше Путин да хакне фейса щеше да се вдигне голяма смрад от краварника.

7

Анонимен

преди 5 години

Това е факт, че Гугъл загърбиха мотото си - Не бъди зъл и станаха зли, заедно с Епъл и Фейсбук и други подобни. А това че трябва да се рзбият е ясно на всички, но няма кой да го направи. В днешния глобализиран свят, почелившите са: богатите стават все по-богати и властни, мързеливите и екстремистите получават все повече без да са заслужили с нищо (мултикултурализъм - помните ли тая гадна дума?)А всичката тая пасмина се обслужва от нас, "средностатистическия човек", който ги носи на гърба си.

6

Анонимен

преди 5 години

Напълно съм съгласна с Т,им , потдържам тезата...Усетих нещата и напълно изстрих профила си във фейса...Много по добре се чувствам !!! Само не ми ясно , как ще откъснем нашите деца , които висят по цял ден ....

5

Чичо Тони

преди 5 години

Ами прав е човека. От умен човек ще чуеш умни неща. Проблема на мрежата е анонимноста. Рядко ще видите човек (с физиономията си) да ръси простотии на публично място. За сметка на това 90% от анонимните постове в мрежата са откровенна помия.

4

batmario

преди 5 години

Аинщаин казал навремето че ако знаел за какво ще се използва неговото откритие щял да изгори всички документи...И човека създал мрежата за обмяна на идеи в няколко университета то кво стана,леле кво стана...

3

Анонимен

преди 5 години

А защо никой не налага санкции на Англия задето хакнаха Фейсбук и собствениците на Кеймбридж Аналитика не са в затвора за хакерство, за един преятел питам ?

2

Анонимен

преди 5 години

Къв монополизъм бе чичак аз не ги ползвам и двете тия неща.

1

ФАКТ

преди 5 години

Каквото мислят масите - това споделят - в капитализмът 1 на много е богат, останалите работят за това богатство и тънат в кредити и нищета. Така че хейта е заслужен.