252

Русофоб, ром, гей

преди 5 години

Сърби ме *** за як *** бежански, също така ми се смуче *** бежански гълта ми се гъста ***

251

Иван

преди 5 години

Само не разбрах ние на кое място сме и ако ни има въобще в класацията защо сме там след като сме свалили гащите отдавна?

250

привет от Германия

преди 5 години

Вчера се *** докато ме *** група СМЪРДЯЩИ бежанци от Афганистан, биха ме и не ми платиха уговорени те 5 лева но на мене пак ми хареса

249

Анонимен

преди 5 години

"Мы прошли, прошли полсвета, если надо повторим!" Основен строеви марш на руската армия.---"Нема лабаво!", както казваше един известен партиен и държавен ръководител от Правец. Така, че коментатор 300 да си избърше *** с книгите на "Виктор Суворов".:) :)

248

До № 220

преди 5 години

До привет от ГерманияЕдин от признаците, че си глUпав е, че приемаш за истина това, което ти харесва.Харесало ти е едно фъшкийско клипче "Мейд ин Юкрейн". Просташка злобно нетъкмена история!Случайно да си чувал, че Германия, нали уж си там, даде милиони на Русия за построяване на жилища на изтеглилите се от там руски военни. От какво, мислиш Симо Пешов направи многото милиони? Отговарям - от "Главболгарстрой", който направи хиляди жилища за тези военни. Модерни, удобни, по всички стандарти!

247

до 309

преди 5 години

ако не бяха американците , руската империйка щеше не само източна но и западна европа да налапа и да направи комунистическа .

246

Анонимен

преди 5 години

темата за въоръжаването въобще не ме вълнува, но влязох само като видях името на статията - за да видя яростните коментари на едните и другите:)

245

до 302 - тонката (2)

преди 5 години

И това по-долу което написах важи не само за Американциите , но и за Германци и Англичани , и Японци и тнт .Всички те са тъ-па-на-ри , за разлика от БГ умните та-ри-ка-ти .

244

Боби

преди 5 години

До Анонимен 300"Хитлер на практика да разгроми СССР за 3 месеца и да го остави само с жива сила, та им се наложи да ги спасяват американците."Историко попрочети ИСТОРИЯЗначителните САЩ доставки по Ленд Лиз започват от 4 месец 1943 годинаКога започва войната? 22.06.1941После нападения Японии на США 7.12.1941 поставки по ленд-лизу приостановлены, и продолжены 28.12.1941 с намерением нагнать отставание к 01.04.1942Однако положение нормализовалось начиная лишь со второй половине 1943 года

243

до 302 - тонка

преди 5 години

Американците имат по 2 и по 3 коли не защото разчитат на някакви неандерталци някъде по света да се бият . Имат си колите и къщите понеже работят поне 2 пъти повече от твоите сънародници . Отпуските са им по-малки , работното време по-длъжко , на по две работи ходят понякога. Докато БГ-тата , като велики тарикати са на принципа - колкото и малко да ми плащата , ще намеря начин да ранботя още по-малко .As simple as that Тонка ...

242

Kr

преди 5 години

Браво Русия!Браво братушки!!!

241

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 304Само след вас...))))

240

Анонимен

преди 5 години

хм , че в европата какви армиии въобще има ?Освен на турция къде що годе става и действа , за други не съм чувал .

239

Анонимен

преди 5 години

Бой над ватата и без това са напълнили памперса

238

Боби

преди 5 години

До Анонимен 300Айде още един ИСТОРИК дето преписва и измисля историятаПричината за поражение на СССР в първата част на войната е БАНАЛНА репресиите 1937 година - практически обезглавен е генералния щаб и то лично бих казал Сталин е закъснял и практически е ликвидиран младшия команден съставЗАЩО?"Генералите" са стари партизани и на това бяха научили СССР армия на партизанщинаДа партизаните след немското нахлуване действаха на 300% но не и червената армияМладшия команден състав ПЕЧЕЛИ БОЯ

237

тонката

преди 5 години

Хората искат мир, ама американецът мир не яде. За да може да имат по две коли, къща и градинка, трябва на другия край на света да се избиват с техни оръжия. As simple as that

236

Народна Просвета

преди 5 години

До Бобине искам да виждам какво ще напишеш, ако некой ти отговори на урду.

235

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТо1. Никога тактиката на руснаците не е била отбранителна, а изключително нападателна. Именно тази нападателна руска тактика е причината Хитлер на практика да разгроми СССР за 3 месеца и да го остави само с жива сила, та им се наложи да ги спасяват американците.2. Освен върху собствените си глави не виждам къде другаде са способни да хвърлят товара си. Напълниха моретата със спътници.3. Всяка секунда американците знаят къде се намира всяка руска подводница.

234

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Бобиразмера на пробойните е точно толкова голям, колкото при обстрел с учебни противокорабни ракети. да се чуди човек, дали не си потопиха шведския док, за да прикрипт по сериозен фал, при учение, например.

233

Боби

преди 5 години

До Изгърбич Задвратян 293Да прав си че това е ЧуждицаНо не се ли УСЕТИ че Цитирам Съответния Човек на който отговарям с този пост?