52

Анонимен

преди 5 години

Истинските приятели си помагат и затова САЩ работят за преодоляване на демографската криза у нас! Не си падам по тях, но по този въпрос имат моите адмирацц!

51

стига бе

преди 5 години

Обсъдиха ... то и след хиляда години ще са на същото ниво - обсъдиха отпадането на визите. Ако все още има такива държави, ако до тогава не сме разрушили планетата.

50

Сат

преди 5 години

Как може изобщо един мало умник, който нарича САЩ Краваристан , да иска да го пускат там незвизово?И какво като имаш паспорт от ЕС? Ти си в ЕС само заради това, че имаш съотечественици като мене, които са привърженици на евроатлантизма. Извън това си елементарен полезен ***, който мечтае да си подари Г3 на руснаците...

49

Анонимен

преди 5 години

Българското правителство няма абсолютно никакъв интерес да "помага" за свалянето на визите за Америка! Замислете се! По вероятно е било обратното, падане на колене пред американците да не отпаднат визите за да не се изпразни България!

48

Сат

преди 5 години

Не разбирам, защо точно най-големите русофили вият най-много за американски визи?

47

Анонимен

преди 5 години

Докато вие сте начело,визи ще има. Няма да има махане.

46

House M.D.

преди 5 години

На мястото на Микеле от Помпей щях да се срамувам от снимката в тази статия.

45

Анонимен

преди 5 години

До 1Не разбирам къде е ползата за България? Това, българите да получават визи, т.е. голяма част наистина да емигрират или поне да се опитат, какви ползи носи за България? Ми да наложат визи и забрана на за работа за българи в ЕС, каква е позлата от безвизовия режим с ЕС?

44

Анонимен

преди 5 години

Докато в България има хора които се кланят на Русия и носят тениски с портрета на Путин визите никога няма да паднат. Българите трябва да докажат, че мразят Русия както всички цивилизовани западни държави ако искат да ги приемат в голямото англосаксонско семейство.

43

Victimized

преди 5 години

ДО ДемократАко България почне да купува американски газ, ще трябва да закриваме държавата. Всички цени ще скочат до небето, а заплатите традиционно ще си стоят замръзени, тогава тези които не умрат от глад, ще се спасяват на където могат. Ще останат пенсионери, мутри, политиците и техните най-верни избиратели.Но не се и съмнявам, че това ви е целта на вас демократите...

42

1

преди 5 години

Не разбирам къде е ползата за България? Това, българите да получават визи, т.е. голяма част наистина да емигрират или поне да се опитат, какви ползи носи за България? Пример: Младо семейство с висше образование получава визи и започва работа в САЩ. За семейството добре, висок стандарт, кола, къща... ами за България - израснали, изхранени, възпитани, изучени българи започват да носят дивиденти на чужда страна! То е ясно, че докато не си вдигнем стандарта визите няма да отпаднат. Ама ме боли... :)

41

Анонимен

преди 5 години

Хубаво де, мен не ми се ходи в щатите, мани, че ми се озаби некой црън, сън нема да ме фане.Айде холан, они ни нечат, я па них ич.

40

Ха ха

преди 5 години

"За да се стигне до безвизов режим на пътуване до САЩ, отказите за издаване на визи на българи трябва да спаднат до 3%."Подигравка - те самите отказват визи, а казват отказите да паднат под 3%. Абсолютна гавра. Но не е въпросът в това, въпросът е, че ЕС и САЩ имат договор за безвизов режим, ни е го спазваме и отменихме визите за САЩ, докато те плюят ня договора и не го спазат с България.

39

Анонимен

преди 5 години

Принципът е важен, а той е, че ЕС не може да си отстоява интереса на членовете и така едни са с визи, други без визи, трети- друго. Това "ноу хау" и китайци и руснаци го ползват- да се договарят за едно или друго и да не бръснат съюза за нищо. ЕС се заканваше да тури визи на американците, ама с Тръмп май шега не бива и сега подвиха опашки и всеки се спасява как може.

38

Американ

преди 5 години

Американците влизат в Бг без визи, ЕС ви плю в лицето, а вие продължавате да им се подмазвате! Пpocтитyтки сте си по душа и по ум..

37

daa

преди 5 години

Малииииии,тази кукумявка сякаш е видяла господа,толкова да е шастлива и усмихната...Много ги хапе кучето такива като тази .....

36

Анонимен

преди 5 години

САЩ ще продължат да подпомагат страната ни в процеса на намаляване на броя на отказаните американски визи за български граждани, който е един от критериите за включване в Програмата", заяви министър Захариева.

35

Само

преди 5 години

с тези от ню йорк и атлантик сити. Не се срещал с мафиоти. Кой държи на власт шлангове и *** от ПСД в Румъния?

34

Бригадир

преди 5 години

И как да паднат след като от посолството, отказите са на 6 души 1 го режат и го слгат под член 241 ( потенциален емигрант, ако щеш доказвай, че нямаш сестра)...Баххти Овцата имаме за Външен министър. Не сме само, Ние де със Визи. В Европа сме 5 държави (България, Румъния, Полша, Кипър и Хърватска)....Ако няма обща дипломатическа офанзива на 5-те държави за Визите, ще ги гледаме още 30 години през крив Макарон.

33

Анонимен

преди 5 години

Бла Бла Бла... Това с 3 процента сега ли го научи