46

Киро Кардана

преди 5 години

Телепортацията е възможна!!Миналата година от къщата ми на село се телепортира една водна помпа,дрелка и един ъглошлайф...Един ден ги видях на Сливенския пазар зад Кауфланда...като един църенн продавач ги продаваше на промоция..Като го питах от къде ги има ми каза че си разчиствал мазето от ненужните му неща!Тогава разбрах ,че мойте електроуреди са се телепортирали от някоя неизвестна сила в неговото маза!

45

За тъпите и неуки

преди 5 години

журналисти - Нарича се "Квантова теория на полето (физика)", а не ... "Общата теория на полета".

44

V

преди 5 години

Радиовълни се отклоняват но по друг метод .Сбъркал е подхода .Не вярвам да е телепортирал нещо с голям електромагнит ,защото най-големия електромагнит е точно под краката ни а земята не изчезва.Според мен е мислил че електромагнитните сили на големите обекти в космоса отклоняват светлината ,а не масата им. Което може и да е вярно.

43

Трол

преди 5 години

Нищо не разбирате, ядрените подводници също са били телепортирани от 2018 в 1943г.

42

V

преди 5 години

Радиовълни и сега се отклоняват .Така че активна стелт система е възможна;) Може би е правил нещо такова ;) Но според мене ще изисква доста ток ;)

41

Пешо

преди 5 години

Да бе. Така е било.На един приятел дядо му е бил на пристанището на Филаделфия и е гледал.Точно както е написано, така е било.

40

Чичо Тони

преди 5 години

***, единстеното кото не се вижда са съчмите в главата ти. Но ако я разклатиш, ясно ще се чуе как дрънкат.

39

Един от Северозапада

преди 5 години

*** Христова, то , вярно, журналистите сте скарани с точните науки, вярно че гоните сензациите, но ядрени подводници през Втората световна??????Поне попитай баща си, или чичко Гугъл, що е ядрена подводница.А за Тесла- сайта Зелена Енергия, архив, статиите за Тесла.Документи, снимки. Искал е да предава ел енергия безжично, като радио вълни.Попречили са му-няма безплатна енергия, няма да я разрешат...Иначе-магнитното поле на земята-неизчерпаем и безплатен източник на енергия.....

38

Анонимен

преди 5 години

Митове и легенди,Днес с огромна енергия в колайдера, приложена на супер малки частици, едвам постигат нужните полета. В 43г. преместили кораб!И естествено Тесла и Щаин.Първия, за да се докопа до средствата на новоизлюпен хамерикански богаташ, го е къпал, че ще му даде енергия, която да го направи най по .Втория, кой знае в кой ъгъл, намерил труд, който възродил и създал една от най големите заблуди, за константната скорост на светлината. И за да се измъкне, огъна и пространството и времето.

37

Всички грешите!

преди 5 години

Събитията нямат никакво значение, описани от "новата" раса,журналистика, младеж и псевдобизнес.Какво е характерно за тях-нескопосани изречения, сбор от много чути и грешно запомнени. Словото се лее, смазано със самочувствието на недоучили и назначени с връзки словоплетци.Основния замисъл е добре прикрит, чрез умопомрачителни факти и събития("Експеримента Филаделфия" е друга бира-не я коментирам).Собствениците на тез медии се радват на персонала-носещ радост, забавления и реклами.Благодарим !

36

Анонимен

преди 5 години

Лошото е, че има хора, които четат подобни глупости и им вярват.

35

Андро

преди 5 години

Алоооо, редакцията! Какви ядрени подводници сънувате през 1943г.!? Спрях да чета още от второто изречение.

34

Влади

преди 5 години

Само като прочетох за ядрени подводници през 1943-та ми стана ясно, че статията е нескопосано фентъзи или преводачът е зле с английския. Няма смисъл да се четат такива измишльотини.

33

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Хаха ядрени подводници през 1943-та година?

32

Анонимен

преди 5 години

Това нещо го наричат функционална неграмотност, авторката вероятно не разбира това, което пише - няма и как да го разбере, то е лишено в голямата си част от смисъл.

31

Валери

преди 5 години

Какви ядрени подводници, *** невежите.

30

Анонимен

преди 5 години

Тази "журналистка" е плод на състоянието на образователната система по време на прехода. Тъжно...

29

Gorskio

преди 5 години

Стига глупости. 1 април е далеч....

28

Анонимен

преди 5 години

В следващия брой ид.иотизираната астроложка на днесбг ще ни обясни за топ четири на зодиите, които са склонни към телепортиране.

27

Ха-ха

преди 5 години

Туй да знаете е македонска работа