17

Анонимен

преди 5 години

Т.е. в България са останали само плюскатори. Едни тарикати са се самоизбрали/самоназначили в изразходването на емигрантските дотации.За какво да се връщат? Да им обяснят как демо-комсо секретаря е еволюирал до бей? Да видят парто-бездарните стуктури дето са проникнали навсякъде? Брат ром с IT диплома неще овчар на Боко ли да стане?

16

ами

преди 5 години

Мисля си...много сме успели ама много....няма хора ровещи в кофите за *** няма просеци няма престъпност няма корупция......всички могат само да ни завиждат!Браво на кралят-слънце и околните му!

15

Анонимен

преди 5 години

т я подчерта, че миналата година за първи път се е наблюдавало изравняванена броя на хората, които напускат и тези, които се връщат. - ТОВА КАТО ПРОЧЕТОХ И СПРЯХ! КАКВО ДА СЛУШАМ ТАЯ ЛЪЖКИНЯ? ТИЯ ВЕЧЕ ХЕПТЕН ЗА *** НИ ВЗЕМАТ!

14

Анонимен

преди 5 години

права е -ако не са бълГАРИТЕ В ЧУЖБИНА, ХЕПТЕРН НЯМА ДА ВЪРЖЕТЕ БЮДЖЕТА И ИКОНОМИКАТА. ИЗБЯГАХА ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ, ПОЧВАТ ДА БЯГАТ И БЪЛГАРСКИТЕ!

13

ХАХАХА

преди 5 години

Тя подчерта, че миналата година за първи път се е наблюдавало изравняване на броя на хората, които напускат и тези, които се връщат. " -ГОТИНО Е ХУМОР СУТРИН ЗА СЪБУЖДАНЕ))):

12

Анонимен

преди 5 години

България да бъде включена в безвизовата програма на САЩ - това е една от темите, които външният министър на Българя Екатерина Захариева ще обсъди с американския държавен секретар Майк ПомпейоПОМПЕЙО ПЪК ЩЯЛ ДА ОТПРАВИ КОНТРАОФЕРТА БЪЛГАРСКИТЕ ПАСПОРТИ ДА ВЪРВЯТ ВЕЧЕ ПО 5000 ДОЛАРА НЕ ЕВРО И НИ ВДИГАТ ВИЗИТЕ

11

Шопо

преди 5 години

От посредствен юрисконсулт до министър на външните работи ! На това се казва политическа кариера ! Тая нанесе толкова вреда на България ,че векове наред ще се помни слабоумието и...

10

Ха-ха-ха

преди 5 години

Те българите в чужбина, затова са там, защото не вярват на лъжи. А тази официална информация е за местната общност, за да я убеждават колко много се "работи" за тях. Наглост, арогантност и безочие.

9

Анонимен

преди 5 години

Ние работим в услуга на хората и искаме те да знаят това .... кога ще си оттеглиш подписа от истанбулската конвенция Шекеркова ? прогонването на 2млн българи и геноцидът над останалите на територията НЕ Е УСПЕХ

8

Анонимен

преди 5 години

Аха, това обяснява политиката на гроб:Повече българи зад граница, по-лесно управление!

7

Стамат

преди 5 години

Тази е абсолютно права.Българите в чужбина крепят пробитата икономика на България.Б ще направи и невъзможното тези българи да си останат там.

6

Хахаха...

преди 5 години

Мендил...

5

До 1 от Захариева

преди 5 години

Успехите ни са видими .1 Обезлюдихме голяма част от България2 Увеличава се раждаемостта сред римляните.3 Пенсионерите са на пост и молитва4 Направихме много пътищата които трябва спешно да се ремонтират.5 Усвояваме пари от ЕС и може още много да ги усвояваме.Има и още ама и това ви стига за да се върнете.

4

Ха-ха

преди 5 години

Креатурите на Со.рос(тая е от тях) направиха всичко възможно да прогонят хората от страната,а сега ще ни приказват врели-некипели!

3

Анонимен

преди 5 години

Пука ни, че ми дреме. В България се прибирам, защото имам семейство, приятели и имоти.Всеки, който ви каже, че е по-добре на село или даже в София с 2000 лева, отколкото с 2000 Евро в Германия е прав... Но ако си общ работник в Българи ти бутат 700 лева макс, а ако си на ра от, която плаща 2000 лева, то в Германия, можеш да си докарва над 4000 евра с нея.

2

Анонимен

преди 5 години

С афганците и арабите в софия постигате невероятни резултати

1

Анонимен

преди 5 години

Е в какво успявате ***...?