308

Анонимен

преди 5 години

DW пак пише глупости и лъжи. НЕ бива да с евзема под внимание мнения на русофобски медии като DW.А относно българо- мохамеданите, ще кажа отново: НЕ трябва да се има доверие, приятелство и дружба с хора, отрекли се от Православната Християнска Вяра, България и българщината. Българо- мохамеданите , заедно с турци и ци.гг.а.ни.те са клали и тортмозели невинни българи!

307

Вихър

преди 5 години

До Iceblast88Не съм ги забравил, но темата беше за горяните. Е поне си намалил бройката на "стотици хиляди", а не както съм срещал да се пише, че комунистите избили милиони.

306

реалист

преди 5 години

Какви горяни, какви 5 лева? Спрете се с тази *** съвременна пропаганда! Шепа хора са били. Шайка от криминални бандити и чужди шпиони!

305

varg

преди 5 години

Обикновени фашисти

304

Хаитянин

преди 5 години

Толкова масово явление е било е, че граничните наряди с лекота са се справяли с тези диверсанти, оборудвани и пращани от западните ни "приятели". Горянството - криминални елементи, помаци и чужди шпиони.

303

Iceblast88

преди 5 години

До 330Я пак? Какво разграбване бе? Живков нищо не е спасил! Само прати башибозуците си да колят и бесят всички които не си предават доброволно имуществото! Днес като ядеш хляб поне за малко бъди българин в живота си и благодари на Цар Борис Трети, че ни върна Добруджа, и после прокълни Живков за това, че подари на сърбите Македония и Покрайнините. Ей това комуниста на г*вното злато ще каже и ще го изяде лакомо само 1 лев да му даде партията майка! От какво разграбване ни е спасил селянина?

302

Iceblast88

преди 5 години

До ВихърДоста удобно забрави националните предатели , обявени от *** за герой - тези които направиха атентат в църква по време на погребение (нещо което дори и ИДИЛ не правят), както и тези които избиха стотици хиляди без присъда само защото обвиняемите са били по интелигентни от прясно поставените от съветския окупатор марионетки и за разлика от тях са били избрани от народа, а не сложени на власт чрез оръжие! Да не забравяме и избитите българи които са отказали да дадат имуществото си

301

?

преди 5 години

О боже ,пак ли тези DW блещат глупости?

300

Вихър

преди 5 години

Тия "борци" са били въоръжени и финансирани от демонократичният запад.На 17.10.1958 г., се провежда известната Доспатска операция, по време на която е разбита шпионско-резидентурна група на гръцкото разузнаване от 28 души. Да се възнасят тия като герои е все едно да смятаме за такива и атентаторите на гара Буново и англосаксонските летци бомбили София ВСВ.

299

Iceblast88

преди 5 години

До 325Анонимнико 1.ДПС, ГЕРБ и БСП са твойте любими комунистически дружки с които заедно по събори си правите жива хомо-верига. 2.Аз съм национал-социалист по убеждения (за такива мозъчни донори като теб нацист).3.Комунистическо-джендърстка простотия (използвам лесно разбираеми от теб термини, за да не ти прегрее амебата в черепно мозъчната кутия).4.Не преписвай твой действия и копнежи на други хора, това ти какво правиш не означава, че другите го правят!5.Какво смешно има в осмиците?

298

Анонимен

преди 5 години

Пълно с горяни на тоя сайт.

297

Анонимен

преди 5 години

До Iceblast88"комунистическо-джендърска простотия" викаш ;)Твойте лидерчета от ДПС и ГЕРБ и БСП ли ги измислиха тия думички? Правиш се ти на анти-някакъв си, пък реално си същия *** с някви смешни осмици в никнейма, което издава плиткоyмната ти природа. Правиш се, че уж ги оплюваш, а иначе тайничко копнееш да им целуваш краченцата! По всичко си личи, че си от тия, които се навеждат!

296

Анонимен

преди 5 години

До Русия 305Бахахаха значи *** били набожни хора ли?Абе тоя Бойко не 150, 300 милиона трябва да отдели повече за психично здраве догодина, че шизофрениците се разхождате между нас нормалните хора свободно.

295

Анонимен

преди 5 години

Учудвам се колко много червени *** има.КОМУНИЗМА Е ЗАБРАНЕН В КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, спрете да ни обяснявате колко било хубаво по това време. Смешни партиини хрантутняци отгледали разлигавено поколение, което не иска да работи. Сегашните им потомъци ни обясняват,че било много добре повремето на комунизма????Я се скриите лай*нари такива! Няма НИТО един ФАКТ, който да показва, че България е била по-добре в КАКВОТО И ДА Е ОТНОШЕНИЕ повреме на комунизма. Край,точка, умрете ***!

294

Iceblast88

преди 5 години

До 321Идея си нямам каква комунистическо-джендърска простотия е това и нямам никакво намерение да ти слушам простотиите, ходи си пускай глупостите на БКП съборите заедно с другите пенсии.

293

Анонимен

преди 5 години

До Iceblast88Поздравявам те с парчето... Geeflow - Dirilis 15 Temmuz 2016 В ютубето така можеш да го намериш... ;)

292

дядо Соци

преди 5 години

Кой каквото и да ти говори за социализма, знай че става въпрос за убииства и грабеж.

291

Iceblast88

преди 5 години

До Анонимния умник 318Какви несвързани неща бе? Ти история чел ли си или си учил само история на комунистическата партия?Ама какво да се очаква от анонимник. Все ви бъркам кои анонимен, какво е писал. Но типично за комунистите, никога да не поемат отговорност за казано от тях или направено от тях. Ходи си целувай на Сталин шкембето и на Ленин темето.

290

Анонимен

преди 5 години

До Iceblast88Не си спомням да съм плюл Цар Борис 3... Пак казвам... явно толкова ти стига акълчето. Като някакъв изкукуригал пенсионер говориш. И пишеш някакви несвързани неща, все едно си психично болен. Вземи се прегледай!

289

Iceblast88

преди 5 години

До 309Целия ГРОБ е бъкан до пръскане с бивши БКП и ДС и си го признават. Излез и се огледай, отиди по магазините и се огледай и виж с очите си до къде ни докараха комунистите!!! 3. Цар Борис 3 които толкова плюеш, ни върна Добруджа без да се пролее капка българска кръв и по негово време парите бяха от сребро, а не като на вашия *** Бай Тошко - заводите крадени, парите обезценени, златния резерв подарен на съветския окупатор, имуществото на хората заграбено, интелигенцията избита!!!