25

Анонимен

преди 5 години

Абе тя и руската икономика расте по бавно от тая и на ЦАР а рублата е по евтина и от бананово листо и само комунойдите възприемат аниметата за руска мощ (

24

А бе

преди 5 години

До ГеополитикаЗависимостта на Германия от руския газ не е в това,че не може да бъде заменен-това може да стане за по-малко от година.Проблемът е,че една замяна ще вдигне много себестойността на химическата продукция и силно ще намали конкурентноста и!Което впрочем е и американската цел.

23

Факт!

преди 5 години

Нищо не набира АзГ Зелените имат същият процент.Германия е четвърта след Япония и далеч зад Китай и САЩ.Толкова им е силна икономиката че ФВ само след един дизелгейт и почти фалираха.А почти цялата им индустрия зависи от автомобилостроенето.Между другото Пежо ги изместиха като първи производител в Европа а Рено-Нисан в световен мащаб.Толкова за тия клоуни.

22

Анонимен

преди 5 години

А Боко върви в комплект с Меркел.

21

Анонимен

преди 5 години

Късно се усетиха да изритат Меркел. АзГ вече набра голяма скорост.

20

привет от Германия

преди 5 години

В Германия всеки политик е кадърен и който и да дойде на власт немската икономика ще е стабилна и еврото ще е стабилна валута спрямо другите валути ! Докато в Турция и Русия политиците са некадърници и който и да дойде на власт рублата и лирата винаги ще губят стойности и хората ще мизеруват ! В тези две държави има съвсем малко кадърни политици , но идването им на власт е невъзможно поради създалата се диктатура в тези две държави !

19

Геополитика

преди 5 години

50% от БВП на Германия е износ. Фабриките и заводите работят на 3 смени. С 10% да се съкрати този износ край. А е 3та икономика. И зависи адски много от руския газ

18

Анонимен

преди 5 години

Специално след като младежа на 67 г Путин ритне камбаната е много съмнително дали изобщо ще има русия но без гражданска война за трона няма да се мине

17

Факт!

преди 5 години

Толкова е силна немската икономика че индийската расте с по-голям темп.До тук с митът че германиика е нещо значимо.А във военно отношение са на нивото на Етиопия и ЦАР.Само на германофилистиците им се привиждат Хитлер танкове и немска мощ.

16

Анонимен

преди 5 години

МЕРКЕЛ ПОЛУЧИ МОЩЕН РИТНИК ОТ ГЕРМАНЦИТЕ.

15

Анонимен

преди 5 години

Германия ще се оправи. Не я мислете. Какво ще правим ние ако изберат русофоб и анти- Изток шеф? Спрат ли милиардите от ЕС и няма вдигане на мин заплата, няма 10% увеличение...Онтересно тогава и Путин какво ще прави, ако му затегнат доставките за Западна Европа? Германия не я мислете.

14

привет от Германия

преди 5 години

Че само Меркел ли може да обедини Германия , само Путин ли може да обедини Русия , само Ердоган ли може да обедини Турция ?! Стига с тези субективни разсъждения бе !

13

Анонимен

преди 5 години

Вие не я мислете Германия, тя е напред с най малко 100 години от вас фашаги! Най силната икономика в целия свят, и тази страна е + за Бьлгария а не е - минус като раш....

12

Факт!

преди 5 години

Германия е на път да изпадне в перманентна политическа криза което им го пожелавам от сърце.Те просто нямат населението което да излъчи млад способен и перспективен лидер.Само пълното изчезване на Германия и Русия от картата ще донесе благоденствие на човечеството и мисля че натам отиват нещата както и че процеса е без съмнение необратим.

11

След...

преди 5 години

...разрухата, която шмъркел сътвори в Европа, се съмнявам тазипартия въобще да влезе в Бундестага при следващи избори!

10

Анонимен

преди 5 години

До 7 беше то първа 2017 г заради добрата реколта Тая година ще внасят

9

Мда

преди 5 години

Малко късно се сетиха за заместник на Меркел!Тая работа трябваше да я подхванат още когато Баба Зомби о.с.ра положението.Сега ще измислят нещо адекватно чак когато загубят властта.Впрочем оказва се,че в цяла Германия не може да се намери нормален,хетеросексуален,бял мъж със силна воля да изведе страната от проблемите в които сама се вкара!Да не търсят пак в Австрия?

8

Додо

преди 5 години

Горбачов

7

Анонимен

преди 5 години

До 5 Как населението на държава която е на 1място в света по износ на пшеница и сред първите в другите зърнени култури ,ще завие от глад?Обясни ,ако можеш!

6

Предложение

преди 5 години

Подаряваме им Бойко.