48

Дада

преди 5 години

Всички депутати ползват НСО да ги вози по ресторанти, море и планини , на лов или риболов, по проститy....ки и където се сетите.

47

бай-Митьо

преди 5 години

До До бай Митьо и КратуТи пък как разбра че точно ние сме ги избирали,да не си нещо екстрасенс,ала-бала...дай ,ако си такъв,ето тук е мястото да си направиш реклама,остави телефонче,мейлче.

46

До бай Митьо и Крату

преди 5 години

Ами като си ги избирате - ще ги търпите.

45

Анонимен

преди 5 години

Не е въпросът дали е жена или мъж. Ама нещо много позира напоследък. И тя като Борисов започна много до се снима с разни `спасени` от нея.Премиерът на Холандия ходи с колело на работа, Ципрас ходи с мотор, Орбан ходи пеша /близко му било/. За нашия герберски елит не ми се мисли.Да започне и някой от нашите политици да ходи по-човешки и да общува по-човешки.

44

Кратун

преди 5 години

До бай-МитьоС теб съм. Нищо,че нямам 70.

43

бай-Митьо

преди 5 години

До КратунАз не казвам че въобще пък става за тая работа,просто накратко споменавам че няма да и стане играта,нема как . 70 години вече ме командват -първо техните дядовци,после децата им,после внуците им,сега и правнуците.Нали се сещаш какво искам да направя с тези хора след това което казах?!

42

Saki

преди 5 години

Аз не мога да разбера, защо екипът и включва 40-50човека. Какво работят тези хора? Това са 50 търтея на сладка държавна хранилка, роднини и приятели на шефката. Това е безумие .

41

Кратун

преди 5 години

До бай-МитьоДа оставим настрана дали е жена. За какво да я избираме? Да е свършила едно полезно нещо? Аз не се сещам. Нямаме нужда от хора, които само "заемат" позиции.

40

бай-Митьо

преди 5 години

Тая си мисли че ще стане президент,ще стане ама на 36 май. Българите никога няма да изберат жена за президент,па ако ще и с колело на работа да ходи. Честно казано този популизъм ми идва малко в повече и ме кара да ходя по-често по нужда....голяма. ;)

39

Кратун

преди 5 години

Обаче за Доган може, въпреки, че не е в парламента! Ама така е, националното богатство трябва да се пази.

38

Анонимен

преди 5 години

Майче, емигрирай в щатите. тука нема управия.

37

Анонимен

преди 5 години

А вие какво очаквате да измисли човек учил в помощно училище във Вършец

36

Активист на БКП

преди 5 години

Единственият човек,който си върши работата в тая държава е другарката Мая Манолова !!!

35

висок

преди 5 години

Пичове, вижте бюджета на омбудсманката, броя хора работещи при нея на заплата, размер на заплати, осигуровки.... Е, проблем ли е да назначи още един шофьор и още една служебна кола???? Не въпроса е да я разхождат като мутреса с кола на НСО!!! затова реве.

34

кой я назначи

преди 5 години

И друго забравихме, прав си - Б.Б. лично я избра за омбудсман - точно май за благодарност за изброеното! Те яко са си едно и също, другото е ТЕАТРО за наивници!

33

до забравяме бързо

преди 5 години

И как реши, че и петното е участвал в писането на закони, не знам.

32

до забравяме бързо

преди 5 години

Забравяш най-важното - Мая е участвала в тези закони, защото това и е била работата и си я е свършила. Сега работата и е друга и тя също си я върши.

31

мак

преди 5 години

Хората се жалват от проблеми или несправедливости(това удря в управляващите), тя помага да ги решат, затова е неудобна и работата й трябва да се затрудни максимално. Едва ли разходите за колата са толкова големи. Идват ми наум охраната на обитателя на сараите и други знайни и незнайни, бонуси за министри и т.н., които са в пъти по-големи от тези на Манолова, затова е срамно да й се отнеме колата, още повече, че тя пътува из страната. Кой министър ще се откаже от лимузината и ще пътува с влак?

30

Анонимен

преди 5 години

Щома са подгонили Мая, значи си върши работата.

29

забравяме бързо

преди 5 години

Абе, хора, вие изобщо помните ли, че тая персона заедно с Бисер Петното писа изборния кодекс, дето докара пак герп на власт? А Костинбродската афера помните ли, дето тя и другия борец - Барека май спретнаха пак в услуга на герп? А помните ли, че майчето е в дъното на промените за банките, дето им дават право без съд да ни взимат дължимото? А Галевите помните ли? И какво точно се промени за ЧСИ - тата, че не разбрахме - пак ни дерат? А за майките с дечицата - пак няма достъпна среда и центрове?