142

евро-шев

преди 5 години

Шефове се къпят в евро, а народа мизерства.

141

ПроСоТо

преди 5 години

позволете да отбележа тещо:-В България никога не е имало комунизъм!!!!Известно време държавата се управляваше от т.н. "БКП",но тая абревиатура беш просто ПОРЕДНОТО наименование на една организация от хора,чиято цел беше властта.Обаче парадокс:-По времето на тяхното господство България от зостанала аграрна страна се превърна в съвременна индустриално-земеделска република.как стана това?..Хм!..Мажоретки,стиснете устни!..-Случи се благодарение на Москва,която СТИМУЛИРАШЕ държавите от соцлагера

140

УДРИ УЙНО

преди 5 години

ЯКО ЛАПАНЕ Е ИМАЛО НА НАРОДНА ПАРА--НЯМАТ ПАРИ ЗА БОЛНИТЕ ДЕЦА И СТАРИТЕ ХОРА ,ИМАТ ПАРИЧКИ ДА СИ ПРАВЯТ КЕФА-ПРОПАДНАЛА БОЙКОЛАНДИЯ

139

Един турчин

преди 5 години

Сигурно се шегувате!Това не е игра на плюсчета и минусчета.Казвали са ви,че живеем в свят на борба между богати и бедни.Истинската битка е между умни и глупави.Истината е,че първите прогресивно намаляват.Само глупав човек би повтарял едни и същи грешки до безкрай.Докога ще гласувате за провалени системи?Защо не създадем социален капитализъм на равни възможности-Меритокрация,където всичко ще зависи от собствените ти таланти.Къде са съвременните будители и къде са хората,които имат уши за тях?

138

...

преди 5 години

За пореден път затвърждавам в себе си извода, че основното качество за да си "политик" в Бг е да си пълен гьон-сурат! Колкото по талантлив гьон-сурат си, толкова по-светло бъдеще те чака в "политическите среди"!

137

Анонимен

преди 5 години

До Един турчинС тазиразлика, че вече 70 години управляват комунисти! Така че капитализъм не е имало - има мафиотска държава.

136

ПроСоТо

преди 5 години

и не е само Лилито!..Ей на:-Боко"- "активен" "бекапеец",възпитаник на Висшата КОМУНИСТИЧЕСКА милиционерска Школа в Симеоново /където никой случаен не можеше да попадне!..-само верни и предани ина Партията елементи,проверени до девето коляно../,Цвъки Цвъков Цвъков-син на Активни Борци Против Фашизма и Капитализма,....да продължа ли?...ВСИЧКИ ДО ЕДИН от ШАЙКАТА "герп" са "БИВШИ" партийни НАТЕГАЧИ!..ОТ ОБСЛУЖВАЩИЯ ПЕРСОНАЛ...ако правешкия селянин беше жив,тоя ТРОСКОТ никога нямаше да избуи..

135

Един турчин

преди 5 години

До 139Не се заблуждавай.Демокрацията беше дадена на хората,защото тя не променя нищо.През каквито и бои да мине Стария Ред,той си остава капитализъм от богати за богати.1%(богати)заповядват и 99%(бедни)изпълняват.Плутокрация маскирана като демокрация.Трябва да сте умни за да имате такива мисли.Колко хора са чували за идеите на Платон,Ницше,Шпенглер...?Глупоста и позьорството управляват нашия свят.Мислиш ли,че дезориентирана тълпа неудачници има шанс срещу обединена група свръх-богати?

134

ПроСоТо

преди 5 години

До :)наистина това е парадокс:.

133

ПроСоТо

преди 5 години

гдей Фъндъчката тия дни?

132

Анонимен

преди 5 години

Изхарчиха народната пара и какво спечелихме от това ? ние обикновенните българе, не ония от горе .

131

:)

преди 5 години

Момата е от тъмночервен род. Дядо и е член на ЦК на БКП и личен приятел на диктатора Тошко Живков от село Правец. Сега унукинята му е първа евроатлантичка и громи "комунистите", а нискочелия електорат на ГЕРБ я гледа с възхищение и гръмко ръкоплещи :) Трагедия сме като народ! Толкова прости хора няма и в Африка!

130

Въпрос

преди 5 години

За председателството всички държави плащат, нека направим сравнение.

129

Мазохисти.бг

преди 5 години

И за скъпите чанти и тоалетчета на този бидон сте платили. И скъпите винетки си плащате, а карате по най-скапаните пътища в Европа. Пък и ви харесва!

128

Анонимен

преди 5 години

ПрасенцеПрасенце с розово дупенцеПапкаш си лочнико богат, а бабата папка лук с паприкаш.Маи си ти Прасенце прави хубаво дупенцеКупила ти е баба панделка синя лентаза опашката розова и те гледа засмена.,, Май, май прасчо, по Коледа се плаща, че ще дойдат синове пак и ще се нахранят те,,

127

уморена

преди 5 години

Да, и сега съвсем лицемерно ще стартира "Българската Коледа", за да дадем всички ние по един лев за болните деца, докато онези са потурчили 3 милиона абсолютно безцелно - за шалчета и химикалчета. Какъв цинизъм!

126

Гюро Кюмюро

преди 5 години

От статията излиза, че даже може да сме на далавера от цялата работа. Дотук само икономии виждам - предвидени едни пари, пък отчетени по-малко. Поне за сега... Преставяте ли си, накрая може и да сме спестили некой лев за излишъка на бюджета?

125

Ванката

преди 5 години

А ние кротко седим и пускаме sms-и за да се лекуват децата..., щото държавата няма пари за тях, но пък има за шалчета и мускалчета. Да се задавят дано!!!

124

Анонимен

преди 5 години

Управляващите имат гуши и на гърба . Няма пълнене .

123

Анонимен

преди 5 години

Бог си има грижата.