9

Анонимен

преди 5 години

До 8 "До 4"Какво ще ме ограмотяваш? В момента, в който преде тебе се яви лабилно лице с оръжие, не го пускаш по-живо по-здраво. Да не говорим, че на тоя сигурно и колеги са забелязали, че става нещо с него, но всички са си мълчали.

8

Стеф

преди 5 години

До СегаКакви банди, какви 5 лева.Тук става въпрос за човек ,който без проблем е можел да помогне но не е! ТОЧКА

7

Сега

преди 5 години

както винаги в такива случаи най-много ядове ще бере КОС-аджията. И без това разрешително за придобиване на КНО се дава трудно, та сега заради тоя убиец ще имат още мотиви за повече откази. Обикновения човек ще става все по-беззащитен пред бандитите!

6

Анонимен

преди 5 години

"Бил ли е дрогиран Викторио"-да, чудете се как да оправдаете убиеца

5

До 4

преди 5 години

ти не си никак запознат! Мързи ме да те ограмотявам, но оръжие не се отнема за такова нещо. Трудно се дава, лесно се взема, но чак толкова!

4

marto

преди 5 години

и колко време трае проверката ?

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1СОТ 161

2

Анонимен

преди 5 години

На бакшиша самият убиец е предложил да вземе детенцето и да го остави в най-близкото районно!По думите на самият бакшиш.Не е било необходимо изобщо да се намесва!Но му се е досвидяло да изхарчи 2 лева за газ и 2 часа за писмено обяснение в Районното!

1

Анонимен

преди 5 години

В мига, в който е стъпил в полицейския участък да подава жалба срещу тормоз, че не му казвали вече мило, приелия жалбата полицай е трябвало да чукне данните му в компютъра и като види разрешение за носене на оръжие, веднага да го прибере!А бакшишът в момента, в който оня е слязъл от таксито е трябвало да се обади в полицията!