45

House M.D.

преди 5 години

Колега Хендел, нима забравихте, че почтен човек вестник не пише?

44

:D

преди 5 години

Както се казва в една народна мъдрост:На гол г1з чифте пищови.

43

Край

преди 5 години

Бе то уж скъпо пък в София средната скорост в час пик 15 км. в час. Дето викаше Попандов - "Всяко се качило на кола и писка".

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44Има и по 40-50лв. Но после риват: "гербесарски пътища". Аз си взех за 1400лв. И какво от това. Пак такъв ще ми спре в задницата на колата. И двете коли караме по един и същ път, в едно и също време. Моята кове и не поднася. Оня все едно е на шейна!

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42Вчера видя ли макронските пътища по телевизията със закъсали автомобили? И каква информация са получавали закъсалите? А? Пътищата при батко и братко бяха с вградени реотани?

40

Анонимен

преди 5 години

Много интересно какви гуми калкулират като нови за 40-50 лева бройката?4 нови гуми струват между 400 и 800 лева.

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Ако не знаеш да четеш, питай. Винетките остават със същите цени. За гражданската отговорност питай кой е шеф на съда решил, че обещетения трябва да се плащат на близки на загинали до девето коляно. Акцизът го определя ЕС. Цената на петрола Тръмп, ОПЕК и Путин. Освен Лукийл, ако не знаеш на пазара в България са ОМВ, ШЕЛ и Еко. И са частни. И цените им в едно населено място са различни. *** при Кутев да си получиш парсата! Веднага!

38

Анонимен

преди 5 години

Зимата идва- зарежете колата, освен ако не карате верижна машина върху добре "почистените" гербави пътища.

37

Анонимен

преди 5 години

Тигърките са гола воДа, не могат да се балансират. Кой не верва, да пробва.

36

gio

преди 5 години

то хубаво съветвате нас шофьорите какво да направим, а кой съветва общината как да почистят улиците в кварталите. Миналата и по-миналата година никой не си направи труда да почисти улицата пред нас и се налагаше да събираме пари да си почистим.Та ако общината не си върши работата може ли един съвет от днес.бг *** кого да пусна фактурата за изчистването на улицата пред нас.

35

123

преди 5 години

Днес БГ така каза. Йеде стадото марш под строй да подготвиш автомобила. Ей това медийте са най-долната ***.

34

Iceblast88

преди 5 години

Поради факта, че законописците ни са с коефициент на интелигентност на г*вно, затова сега на 20 градуса температура башибозука (КАТ) ще започне да следи всички дали са си сменили гумите и когато падне снега и наистина стане време за зимни гуми повечето ще са с джапанки които са се съсипали по време на топлия Ноември месец. Абе *** безмозъчни толкова ли не се сетихте да напишете в закона 3 поредни дни с температура под 5 градуса, ами сложихте дата която не е съобразена с нищо?

33

са

преди 5 години

Много високи цени са ви казали вашите сервизи!Не,че няма хубави чистачки за 6-7 лева,или по-евтино изперавяне на джанти,ама що да не заблуждавате хорицата,нали?!!

32

Анонимен

преди 5 години

Простотии на ента степен. Смяна на гуми, масло, поленов, маслен и въздушен филтри, заедно с хотел за летните гуми, преглед на автомобила- светлини, спирачки и т.н. 260лв.във фирмен сервиз. Акумулаторите са всезонни и се ползват средно по над 6 години без никакъв проблем. Варта например. Две кутии цигари, по 4лв.едната, 8лв. По 30дни- 240лв. месечно. Предното е веднъж в годината. Алкохола няма да го смятам. Аууууууу! Колко е лесно да си безотговорен. Лошото е, че и останалите плащаме.

31

Ванката

преди 5 години

Като гледам времето, пак ще шофираме по потник, но пък със зимни гуми!

30

До 29 Handel

преди 5 години

Законът не ми забранява да карам със зимни гуми с по-малко от 4 мм грайфер, минимално до 1,6 мм.

29

Handel

преди 5 години

До Анонимен 22: Ако трябва да си слагаш "зимен" акумулатор то значи трябва или да си смениш колата, или акумулатора.

28

Спонсор

преди 5 години

Тая статия трябва да е в раздел "Спонсорирани публикации". Генерален спонсор - бай Милю гумаджията и други едро- и дребномащабни гумовносители

27

Handel

преди 5 години

"Според Закона за движение по пътищата шофирането със зимни гуми в България е задължително от 15 ноември до 1 март." Лъжа. Не е вярно - може да карате със всякакви гуми, но с не по-малко от 4 мм грайфери.

26

Едни 300лв.

преди 5 години

Препоръчително е да имате в колата си още стъргалка за лед, въже, вериги и спрей за размразяване на ключалки.Как да си взема от колата спрея за размразяване на ключалки като са замръзнали и не мога да отворя?