25

Анонимен

преди 5 години

Именно тези 250 лв. са причината нон-стоп да ни пробутват измислени празници, комерс и харчене на пари. Не празнувам никви празници и не давам излишни пари за глупости!

24

анонимен

преди 5 години

Днес тиквите и грозотиите да черпят. Лакомство или простотия.

23

cky2kbg

преди 5 години

България последните години е станала протестантска държава. Хелуин, 4юли, денят на благодарноста ект. Национални празници !!!!

22

Анонимен

преди 5 години

Мдааа българчето и 5 кинта не дава за бг празници и традици, но за чужди празници ще се изръси както за нов костюм. Бългеачтето се срамува от своите си корени, с коетозаветнста цел на глобалистите да ни превърнат в идивиди без род и родина е изпълнет. Честито на празните тиквени фенери.

21

+++

преди 5 години

Католически празник. Нас православните какво ни интересува? Явно нормалните българи няма да дадат и една стотинка за чужд празник.

20

666 Нико

преди 5 години

Радвам се когато намеря съответствие между нивото на журнализма и нивото на част от популацията.

19

Нико

преди 5 години

А бе байнолыо петреско а бе пиле романеско , та и сега с халоуина

18

did

преди 5 години

Този празник, а и Свети Валентин са едни от най-добрите търговски постижения на света...

17

Дедо Пепо

преди 5 години

Чужд празник, неприятен и грозен, пък оказва се вече и скъп. Имаме стара българска традиция: на Заговезни, в детството ми, се маскирахме деца и възрастни, и обикаляхме къщите, но не да плашим и изнудваме хората, а да се повеселим заедно на този прекрасен празник, когато си прощаваме помежду си за неволни пропуски и помисли, въртим и хамкаме халвата и гадаем за годината по това дали конеца, на който е вързана, ще изгори докрай.. Възродете нея, за да отстоим българщината!

16

ВПЕЧАТЛЕН

преди 5 години

съм от ... и аз не знам от какво, но се надявам да ме разберете.1. Не е хелоуин, а е халоуиин HALLOWEEN. 2. Не е католически празник. 3. Не е празник на вси светии, а е ноща преди него.4. Мисля, че 1, 2, 3 са достатъчни за нивото на чуждопоклонниците в България.5.Едва ли ще се намери нормален човек, който да почита, празнува "хелоуина" ако знае какво празнува в действителност,без маската,"Забавление за децата е".

15

Ясно

преди 5 години

Нашия празник е на 01.11.ден на будителите.Ахелоун е за *** и лудите..

14

До

преди 5 години

Какъв празник е това?чужд на нашата култура и религия,наложен насила от вън.

13

Нико

преди 5 години

А католиците празнуват ли кукеров ден или други източно правосдавни празници ? Или ние сме най големите дуупедавци срам

12

Родители

преди 5 години

По никакъв начин не се опитваме да приобщаваме децата си към чуждоземни обичаи! Не са чували за никакъв Хелоуин, нямат отношение към него и така ще продължава занапред.

11

Waffen SS

преди 5 години

До АнонимеН/В нашата кооперация живее една много досадна,нахална и невъзпитана провинциалистка ,която води трите си внучета ,които не са по-малко нахални,нагли и прости от нея, и започват да звъни по вратите,ако не отвориш почва да звъни по мобилките.Май ще мина в нелегалност

10

ха ха

преди 5 години

Вие си давайте,това не е наш празник за да го отбелязваме. Американска простотия е.

9

Аз

преди 5 години

аз и даване не давам

8

баба мара

преди 5 години

нищо не даваме това не е бьлг празник и не ни интересува

7

Waffen SS

преди 5 години

Ама този "традиционен бългалски празник" започва все по скъп да става за празнуване.Очаквам с нетърпение появяването на още един "традиционен" български празник, като деня на благодарността и да започвем масово да помилваме или да ядем пуйки.Няма да е лошо,може да даде тласък на птицевъдството ,освен ,ако не почнем да ги внасяме замразени.Не знам защо,но на този празник ,винаги се сещам за жабата ,вола и подковаването

6

АнонимеН

преди 5 години

АКО НА 31-ВИ НЯКОЙ МИ ЗВЪННЕ НА ВРАТАТА И КАЖЕ ПАКОМСТВО ИЛИ ЛАКОМСТВО ЩЕ МУ ЛИСНА ЕДИН ЛЕГЕН СТУДЕНА ВОДА !