39

Анонимен

преди 5 години

до 38 Бра'чед, според теб палеца нагоре и палеца надолу за красота ли са сложени или за да покажат колко хора одобряват или неодобряват дадено мнение? Това не е ли един вид оценка, умний бра'чеде?)))

38

Анонимен

преди 5 години

Аааааа..вече спря да се самооценяваш??? Муахахахаха..Еееее, поучил си се от мен. Браво!

37

Анонимен

преди 5 години

"Бе по-добре да нямам мозък, отколкото да съм изтъкан целия от Комплекси. Бива ли да си толкова пропаднал, че сам да си се оценяваш?"Поредния ти малоyмен коментар...Щото дори не оценявам. ;))

36

Анонимен

преди 5 години

до 37 Бе по-добре да нямам мозък, отколкото да съм изтъкан целия от Комплекси. Бива ли да си толкова пропаднал, че сам да си се оценяваш? Муахахаха....човечеее,човечеее...взел дал си направо.

35

Анонимен

преди 5 години

Aми чети ги сам надолу, ти нямаш нито един коментар написан благодарение на мозъчна дейност.

34

Анонимен

преди 5 години

Обаче ме кефи как сам си биеш плюсове. Муахахахахах..това значи зловеща комплексарщина човече. Разбрах какъв си.)

33

Анонимен

преди 5 години

до 33 Я да видим въртховните тъпотии които съм написал, че ги забравих.Моля!

32

Анонимен

преди 5 години

до 32 Не съм го виждал Кубрат, нито хората с него. Така разправят хората...Както така разправя и твоят вееерен приятел.)))С тига ме занимава с детинските фантазии на твоя френд, че вече става смешно.Не, по-скоро ти ставаш смешен че вярваш на приятеля си без никакви съмнения.

31

Анонимен

преди 5 години

"Ти си мислиш че защитавам Пулев, нали???? "Мен не ме интересува кой защитаваш, а какво си написал. А ти си написал върховни тъпoтии.

30

Анонимен

преди 5 години

"Какво значи в по-ниска категория ако му налетят 4-5 охранителя"Ти нали сам каза, че 4-5 други здрави момчета се движили с Кубрат?Може би само шефът на охраната е в по-ниска категория и пак го е направил за смях.

29

Анонимен

преди 5 години

до 29 Ето видяхме колко си умен.))))Ти си мислиш че защитавам Пулев, нали???? Муахахаххаа.. а иначе претенции че си мозък?Я виж в моя пост под номер 11 как съм написал фамилията на Кубрат, бе умен!Няма ти слагам кавички, щото пращиш от акъл.)))

28

Анонимен

преди 5 години

до 27 Какво значи в по-ниска категория ако му налетят 4-5 охранителя на дискотека като всичките там са гардероби тежащи по над 100 кила и метър и 90?

27

Анонимен

преди 5 години

"Защо чуваме и четем САМО, че Кубрат бие селтaците по дискотеките"Мда, дискотечен боксьор е той... Още си спомням една негова снимка как в няква чалготека приятелката му беше се излегнала в него, а той с шепи държеше гърдите и.......Това хич не е селташко, шЪ знаИш...

26

Анонимен

преди 5 години

до 22 И друго.... гледам и аз как са ти оценили смешния коментар под номер 10- също както моя под номер 11. )

25

Анонимен

преди 5 години

"Мхм, веднага разбрах колко си на ТИ с бокса. Какво значи друга категория, като Кубрат се бие в най-тежката и най-силната категория, бе умен?"Именно защото съм умен, а ти не си. В скобичките много ясно е написано, но само хората които могат да четат и да интерпретират с мозък написаното, могат да разберат. Като се каже, че това говори лошо за Кубрат, се има предвид, че може би дори хора в по-ниска категория от неговата го мачкат. Мхм... Ама то акъл се иска...

24

Анонимен

преди 5 години

до 24 Приятелю наивен, а вярваш ли че само и единствено твоя приятел е видял това нещо с Кубрат, защото това с шефа на охраната и Кубрат щеше да се разчуе из цяла България ако беше вярно. Защо чуваме и четем САМО, че Кубрат бие селтaците по дискотеките и по тренировъчните бази, а не обратното?Вярвай още на смешния ти приятел. Ще стигнеш далеч.)

23

Анонимен

преди 5 години

до 24 Мхм, веднага разбрах колко си на ТИ с бокса. Какво значи друга категория, като Кубрат се бие в най-тежката и най-силната категория, бе умен? И викаш като са го замлатили 4-5 човека, той е бил сам в дискотеката, че и не можели да се справят с него, но видиш ли ти Бат Рамбо -Шефът Господен идва и с един удар убива Кубрат? Ти в какъв свят живееш да вярваш на тъпотиите на приятелят си? На 12 ли си?

22

Анонимен

преди 5 години

"Искаш да кажеш че тоя шеф е по-голям боксьор от Опулев? Ако беше така, нямаше да е шеф на охраната в заведение, а щеше да се бие с Кличко за 1,5 милиона долара." Освен това, не съм виждал въпросния "шеф", но поне ми идват на ум няколко мисли... Едната от които е, че може да е в различна категория (което говори лошо за Кубрат предвид неговите). Или пък, че човекът може да е замесен по някъв начин с подземния свят и да няма възможност да излиза публично. Или пък да е в друг боен спорт.

21

alex

преди 5 години

Пулев е измислен боксьор ......и пълен ***, ама това е модерно тъй че му се кефете убитаци

20

Анонимен

преди 5 години

"Искаш да кажеш че тоя шеф е по-голям боксьор от Опулев? Ако беше така, нямаше да е шеф на охраната в заведение, а щеше да се бие с Кличко за 1,5 милиона долара."Като гледам колко много хора са ти харесали малoумното изказване, си правя сметка какви са и останалите фенове на бокса в България (пък може би и по света). Има хора, които искат или не искат да правят нещо. И аз мога да свира перфектно на китара, но не го правя пред публика, защото не желая да бъда известен и не ме блазнят парите.