42

Бойко-Българоубиец

преди 5 години

Бойко, кажи ни за дупката на Гергов, ще платиш ли 43 милиона?За охраната на Доган от НСИ, колко плащаш, сикаджио??Въртите ли далавера с амфети и каптагон с Домусчиев!?

41

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимен32ама ВСИЧКО е в ръцете на Боко *** бе!ТОЙ /Боко/ "зяпа" отстрани и са праи на ударен,че УЖ "не зависят от него нещата"....Впрочем,като си толкова "на вътре в игрите" ,ще ни напомниш ли с кой "фърля белот" Тиквата?

40

Анонимен

преди 5 години

На следващите избори ще гласувам за този който обещае да окастри социалните помощи, писна ми 70% от данъците ми да отиват за отглеждане на търтеи.

39

БОКОПАК ЛЪЖЕ И КРАДЕ

преди 5 години

БОЙЧЕТО КАТО ЕДНА ИСТИНСКА МУТРА, МНОГО ОБИЧА ЧУЖДИТЕ ПАРИ. КРАДЕ ПРЕЗ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ /СЛУЧАЯТ С ДЖИ ПИ ГРУП НА БЛИЗКИЯ МУ ПРИЯТЕЛ ВАЛЬО ЗЛАТЕВ/, ОТ КОИТО ПРИБИРА СОЛИДНИ ПАЧКИ. ПРЕЗ 2009 г., КОГАТО ИЗЛЪГА НАРОДА И СЪСТАВИ ПЪРВОТО РАЗБОЙНИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ, ОТИДЕ ДА ЦЕЛУНЕ РЪКА НА ЗЛАТЕВ-НАЙ-НАПРЕД ПРИ НЕГО И СПА В ХОТЕЛА МУ. СЕГА ПАК ЛЪЖЕ-ХВЪРЛИ ЕДНИ 150 МИЛИОНА, БЕЗ ДА СЕ ЗНАЕ КОЛКО ЩЕ ОТИДАТ ПРИ БОЛНИТЕ ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ И КОЛКО В БЕЗДЪННИЯ МУ ДЖОБ. НЯМА ЛИ ПРИЕТ ЗАКОН,НЯМА НИЩО

38

Анонимен

преди 5 години

Тоя клоун продължава с циркаджийските си номера пред хората!Същия докара България до последно място в Европа по доходи, здравеопазване, образувание! Никой друг не е могъл да направи това, България никога не е била в такова трагично състояние! Но въпреки това тоя същия раздава парите на хората на олигарси и крадци без да търси сметка от никой. Подари 48 000 000 на Гергов, но за това никой не говори, но когато даде 50 млн лв на 2млн пенсионери оревава света! Даде 4,5 млд за КТБ, 1,2 млд за Бвле

37

Анонимен

преди 5 години

Като част от обществото съм доста по-склонен парите ми да отиват за хората с увреждания, отколкото за охрана на Доган и Делян, за мерцедеси на Корнито и за ландкрузърите на Боко, както и за вили в Барселона, където да живеят разни моделки.

36

Анонимен

преди 5 години

До Сбъркана система 3Всеки на социална хранилка, трябва да получава сума по-малка от минималната заплата, обратното е злоупотреба, а това с тези "майки" е направо гавра с обществот, хем 1000 лв., хем прислужница,

35

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Сега ,кои са наред да опъват палатките ?Нинова 100 % знае.

34

Анонимен

преди 5 години

за разлики от ромките, бяха доста по агресивни и наглиЧе той ромите пак Бойко си ги обгрижва... Ток не плащат, здраве не плащат, бият кой как им падне и никой нищо не им казва... Какво повече да искат ромите от Бойкозис :)

33

Сбъркана система 3

преди 5 години

Защо всички трябва да получаваме равно като нямаме равни способности? Защо трябва да ми вдигат данъците, за да издържам със социални помощи някой, който не работи? Това прилича на комунизъм, срещу който Америка така яростно се бореше. Действително много хора се нуждаят от социални помощи и ги заслужават, но по-голям процент се възползват и злоупотребяват с тях.

32

Анонимен

преди 5 години

До МанукянАбсолютно, типични просяци, но пък тези за разлики от ромките, бяха доста по агресивни и нагли. В крайна сметка, правилото е едно, дай ми парите и за друга не ме търси.

31

До 7 - Гошо

преди 5 години

"Не случайно вдигнаха цените на всичко, иначе нищо друго не се е променило." Предлагам неграмотни хора да не пишат във форумите!!!Знаеш ли кой вдигна цените? БКП/БСП и Русия вдигат цените на горивата, а оттам и цените. Питайте защо поскъпват горивата мъжът на др.Нинова. Митко Нинов (бивш митничар) е високопоставен служител в Лукойл, с шефска заплата при петролния бос Валентин Златев (човек на Кремъл). Преуспяващ е в дирекция Развитие и експлоатация. Аз питам: Бабо Корни, защо поскъпват?

30

Анонимен

преди 5 години

След ББ ще дойде някой като Тръмп и тогава ще настане голямото виене, търтеите ще се самоизядете. Радвайте се сега на нашите пари, но това няма да продължи вечно, в близкото бъдеще палачинка ще се обърне на 180 градуса и за утайките ще настанат тежки времена.

29

Манукян

преди 5 години

Естествено, че Симеонов е прав! Както беше прав и оня с 80% ***! Развяваха си сакатите деца, както *** си развяват отрязаните и крайници!!!

28

Анонимен

преди 5 години

До СократисЗащо се говори за пари а не за реални резултати?щото зора на *** са парите, а не резултатите. Важното е да се краде, а дори малките деца знаят, че *** крадат и с гз си.

27

Дум

преди 5 години

До Дам! 13За това сме на това положение защото твоя метод АК-47 не се приложи през 1989 г.

26

Анонимен

преди 5 години

До Браво ГЕРБ!!! 19Ти си заблудено "овчарче", но не се притеснявай, това минава с времето!Така, преди години, имаше напълно вярващи в "победата на комунизма", както ти вярваш в някакви "успехи" на цветарчетата!Такова разорение като сегашното НЕ Е ИМАЛО ОТ ПРЕДИ ВОЙНАТА!А това че ти се водиш по акълите на лъж.ци, си е ЧИСТО ТВОЙ ПРОБЛЕМ! Но скоро ще видиш КОЛКО СИ СЕ ЛЪГАЛ!Той и костов беше "голям реформатор", па сега -най-големия крадец!А колкото до боковите "ангажименти" - къде е ОСТАВКАТА???

25

донева

преди 5 години

форумният л.умпеньо.ч, викам

24

мека китка от БСП

преди 5 години

До Дам!Един такъв инструмент се нарича АК-47!аз много обичам мъжленца, които искат да свалят Бойко!

23

донева

преди 5 години

Някой що не обясни: *** защо не даваха от нашите пари на инвалидите?!?!? Давам лек джокер-защото крадяха повече от ГЕРБ! Неприятен факт за форумните ***!!!