9

Боби

преди 5 години

До гробарят: Аз успях да гласувам, или по-точно, да дам предложение. Имаше си срок - сега вече не може... Предложих да минем на ЛЯТНО, за да не се съмва в 3 ч. сутрин, и да не се мръква в 21 ч., ако останем на зимно... Това - през лятото. А през зимата така или иначе ще се става по тъмно - поне след работа да има време човек да релаксира или да си свърши нещо на дневна светлина...

8

Анонимен

преди 5 години

Кой е тоя бизнес,въобще кого наричате така.Бкп и техните роднини,производни,партийни секретари,ДС,и всички техни поколения до 9коляно.Крадци,мошеници,дори убийци.Та какво още искат?!?

7

гробарят

преди 5 години

Kаква анкета това е брутална манипулация ,не може да се отвори сайта на правителството за да се гласува,това е пиратски сайт ,а тези 17000 домогнали се до анкетата са поставени лица от правителствената администрация,те не могат да решат съдбата на обществото,няма капка обективност, тази анкета поредният диктат на управляващите!

6

Зозо

преди 5 години

Бизнесът може да ми олигави стрелката. Голямата.

5

Анонимен

преди 5 години

Бизнесът да престане да нарежда какво иска, бизнесът в България се доказа като лош. Бизнесът в България използва РОБИ за да забогатееееееее. БИЗНЕСЪТ В БЪЛГАРИЯ Е МАФИЯ!

4

Анонимен

преди 5 години

Уpиниpaм върху алчните глави на бг престъпниците, наречени работодатели!През онова са ми, отпадъците долни!

3

Анонимен

преди 5 години

Докога проклетата ЕК ще ни разбутва вътрешните работи? По-скоро да се разпада ЕС и прилежащата му комисия спре а съществува и да си пъха зурлата навсякъде!

2

Анонимен

преди 5 години

Играйте си с времето и природата, но един ден , ще стане обратното !

1

Анонимен

преди 5 години

Дано "бизнеса" не означава гелосания пудел на пеевски - кирчо парахода.