92

Анонимен

преди 5 години

Стига се карахте бе не видяхте ли че всъщност всички сте прави.Естествено че хомосексуалността не е норма не е нещо закономерно билологично, понякога е психично заболяване а понякога генетично-хормонален дефект и и в двата случая някой му трябва лечение а не разстрел.Мен друго ме тревожи като чета тоя учебник вече самолета ми стигна стратосферата.Това го четат деца а вътре съдържанието е по- сполучливо от това на Кама Сутра по тоя секс учебник ще направим седма част на Акерикански пай егати.

91

Анонимен

преди 5 години

"Това, че някой се мисли за жена, ама е от мъжки пол общо взето си е психично разстройство."Близко си, но не си прав.Тук става дума за влечението към полове, а не кой за какъв се мисли. Ако Пешо се мисли за магаре, значи е психично разстройство, да... Но ако човекът просто се е родил дефектен, не съм доктор и чак толкова не претендирам да ги разбирам нещата, но ако примерно са му сбъркани по рождение нещо хормоните, това не е психично разстройство. И затова трябва доктор и да е чел истината!

90

(-_-)

преди 5 години

*** означава пол или род и нищо повече. Това, че някой се мисли за жена, ама е от мъжки пол общо взето си е психично разстройство. Всеки е свободен да върши каквото ще, но някак не е редно да заблуждават децата, че хомосексуалните са естествени, защото не са.

89

Анонимен

преди 5 години

До ИзвънЗемен"Ами ако е така, нека в учебниците пише и за педофилите, геронтофилите, зоофилите и всички подобни извратеняци. ЗАПОМНЕТЕ, това че хомосексулноста съществува не означава че е НОРМА."----Какво значи НОРМА? Норма е, ако е нещо общоприето. В древна Елада е било норма, сега не е норма. Но иначе от гледна точка на биологията, е нещо което се случва. Отклонение е от нормалното, значи от гледна точка на биологията не е норма, но не е повод да разстрелваме хората които така се раждат.

88

Анонимен

преди 5 години

До ха 90Хора всякъкви! Има хомосексуалисти които са по простички и загубени както и много интелигентни. Нека ги определяме на индивидуална основа отколкото да генерализираме. Не сме по добри един към друг даже и да сме уж нормални и хетеро!

87

ИзвънЗемен

преди 5 години

До 90 ха:Ами ако е така, нека в учебниците пише и за педофилите, геронтофилите, зоофилите и всички подобни извратеняци. ЗАПОМНЕТЕ, това че хомосексулноста съществува не означава че е НОРМА. НЕ, нормалното е съюз м/у мъж и жена. Другите да живеят както искат, но да не претендират за нормалност.

86

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 91Чети и смиляй без предрасъдаци! Имало го е но не са били всички такива! Все едно да кажем че всичките българи са вундеркини!

85

Парриздат

преди 5 години

Не вярвате ама ще я сканирам тая книжка и ще я постна. Годината на издаване е 1987 от партиздат

84

Международнамъдрост

преди 5 години

Мъжко упе еднааж се ецва,сетне е само претриване.

83

Анонимен

преди 5 години

"Хомосексуална идеология не може да има без личността да е родена с такъв потенциал."Може да има. Както по-долу казах, било е нормално в цяла Елада, мъже да си легат с мъже.Но не е там работата. Работата е там, че никой не е застрахован и на всеки може да му се родят деца или внуци, които природно да притежават хoмосексуални наклонности, т.е. да имат влечения към същия пол. И понеже това е нещо, което ГО ИМА, случва се... значи науката трябва да пише за него. За да знаем!

82

ха

преди 5 години

До Анонимен 74аз също имам познат от него не съм видял проблем но той не се чувства пренебрегнат или обиден и застрашен той си е казвал тава е интимно и лично просто виждаш на коя маса си сядаш си там и си седиш и не занимава другите хора с него си работи си не по лош от които и да човек на неговите години и опит обаче се дразни когато други хора се опитват да говорят вместо него и да го слагат в центъра той си знае стойността и си живее и работи като човек със собствено мнение

81

Анонимен

преди 5 години

До Факт 83 Има разлика между манталите и природа! Комунизмът е идеология базирана на обществото а хомосексуализма е на лична основа. Хомосексуална идеология не може да има без личността да е родена с такъв потенциал. Това не е глина, това е природа! Който го няма този потенциял, ако ще и 1000 пъти да го изнасилят нама да му "хареса" и да ги последва!

80

Партиздат

преди 5 години

През соца раздаваха едно книжле ,само за партийни другари,където се описват ,като учебник, как се прави оралноансек. И истински раазкази От участници и участнички в джендерастки оргии. Цветущо описан.

79

Анонимен

преди 5 години

Ами то и спартанците са били 100% хомoсексуални. Само дето при тях не е била вродена хомoсексуалност, а просто тези отношения са се считали за напълно нормални. И тези хора със сигурност са били по-големи мъже от всеки един от вас. И въобще в цяла Древна Елада даже е било така.Омир в Илиада казва, "О, Музо, възпей оня гибелен гняв, който погуби Ахила Пелеев".А гнева на Ахил е, защото са убили сeксуалния му партньор Патрокъл.

78

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 75"Ще има да викат "олеле, какво е това нещо, не сме го учили в учебниците, ама то верно ли така можело да се случи на човек? какви са тия бедни учебници?"Ще крият с цената на всичко както едно време, ще се отричат от тях, ще ги изгонят и ще се бият в гърдите колко са праведни! Но като ти казваш Бог не толерира задръстенията и простотията и за това сме в тотален упадък! Дано се сетим някога че упадъка ни не е заради обратните!

77

ха

преди 5 години

До Анонимен 66прави и не я по добре уточни кога точно се изучават престъпления по криминология аз не помня до 12 клас и след това ако не е по специалност разбира се а моята не е такава така че не се опитвай да манипулираш и още един въпроса според теб защо такива неща по криминология се учат в по късен етап помисли и пак давай формулировка за *** но и по точна да е кой е

76

Анонимен

преди 5 години

"Има много архивни летописи и за ислямския свят лъдето също ги е имало!"Искаш да кажеш "арабския свят" (преди Исляма).

75

Факт

преди 5 години

До АнонименПроблемите с хомосексуализма идват когато започнат да го превръщат в идеология и то задължителна!Същата история като с комунизма.Ако комунистите си живееха в общности(кибуци) като амишите(примерно) нямаше да създават проблеми.Обаче те поискаха да господстват!

74

Бааа Бона от запаса

преди 5 години

Ами някой ден хетеро ще ги обявят за аномалия и анатемосани от идеолозите на джендерастиятаБраковете ще са само между мъже или Само между лзбилки .Ще се крием от джендърмерията за да правим любов между мъж и жена.

73

Анонимен

преди 5 години

Гейщината е естествен фактор за намаляване на човешката популация на Земята, доста по-хуманен от една война.