24

Mustafa

преди 5 години

Тази е можела да погледне в ютуб какво става с тези, понечили да се гаврят с славния байрак. 96-та един грък го гръмнаха на пилона още. А който се изкачи не смее да слезе. Долу вече се е събрала тълпа готова да го линчува. Не бъркайте парцаллите с това славно знаме. Ще съжалявате.

23

Анонимен

преди 5 години

Само една малка поправка.Тя е построена в 6 век. След пожара по време на Ника. Вярно, че и в 4 век там е била катедралната църква, но то е друга сграда. И друго интересно, там е била покръстена сестрата на княз Борис, лелята на първия, или втория, цар. Уникална е, всеки трябва да я види. Построена е за рекордно време от две бригади по 5 хиляди човека на две смени.

22

Анонимен

преди 5 години

Гавра с Мюмюните прости!Все пак Истамбулската конвенция трябва да се уважава!

21

Анонимен

преди 5 години

Гавра с *** прости!Все пак Истамбулската конвенция трябва да се уважава!

20

Осман

преди 5 години

Толкова са чувствителни в Турция, че са наложили голяма цензура за това деяние на *манекенката*. Има го само по някои блогове но не и в новинарските сайтове. В Twitter атмосферата е разгорещена по темата.

19

Анонимен

преди 5 години

А сея Ердо ще я натъпче тая с турски локуми само да я докопа виж кво става

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"До Питърама ако Деса или *** беше надигнала полата щеше да викаш "машалла", а :)"---Не, не, не! Цацка, Цацка Цечева по-добре! И да пее "Цъфнал герб"!

17

Kippo

преди 5 години

Защо това е "новина" ?

16

Анонимен

преди 5 години

"Бившата джамия "Хагия София" (Св. София) беше..."---Екипът на "Днесбеге"-то пак демонстрира слабостта си към невежеството: Бившата джамия е още по-бившата църква "Света София"; "Агиа София" се казва на гръцки език. Ние казваме "Света София", на български.Не е достатъчно само да те назначат на работа (незнайно как) като журналист.

15

Анонимен

преди 5 години

Hubava smela jena sv sofia e bg zarkva mome ne se plaschi

14

Osman

преди 5 години

Тази е пътник. Всичко друго би и било простено, но да лежи и тъпче турското знаме-не. Явно го в объркала с американският ***, от който правят бикини. Госпожице, този байрак е червен от кръвта на паднали за него. Това ще го научиш по трудният начин сега.

13

Анонимен

преди 5 години

je suis charlie :)

12

Странна работа..

преди 5 години

..младата дама се е снимала гола на доста места / попрегледах портфолиото й/, ама в белгийска църква е пропуснала да го стори....

11

Анонимен

преди 5 години

Познайте кой стои зад това най мирната най страдащата най най най нация мъничка ама ....

10

Анонимен

преди 5 години

Християнски ценности

9

Анонимен

преди 5 години

Голяма работа!По-страшното е когато възрастни на вид индивиди се занимават с глупости. Църкви, джамии, бурки, простотии. Принудителен труд ще ги избви от всички тея вредни нищоправения!

8

анонимен

преди 5 години

На главата с бурка, т.е. с фередже, а на друго място с хурка - дръжте се, мъже

7

Рачков

преди 5 години

А Веселин кво каза за нея ?Ще има ли стихотворения от Шекспир ?

6

Анонимен

преди 5 години

После като ви казвам че белгийците са с ромски манталитет цъкайте пак минуси.В нета има една снимка от маалата във Варна или Пловдив -неква си свалила гащите завърнала горнището и показва средни пръсти.Немаше зъби и малко плешак ама иначе почти без разлика.Бяха белгийците и те навремето нещо.Сега са просто либераст-толерасти**либераст,толераст-побъркан до степен извращение либерал-демократ феминист,***,хомо

5

Питър

преди 5 години

Защитниците на човешките права да запомнят този текст и да си го припомнят в момента, когато я намерят мъртва. Това си е непредизвикана от нищо провокация, която себеуважаващи се култури няма да простят. И, моля ви, не ми казвайте какво точно е искала да каже. Аз съм либерално настроен човек, но идиотизъм и либерализъм не са синоними