57

Анонимен

преди 5 години

Охооо... май тролът е един. Преструва се на десетина човека... ***, хващай пътя, ти си знаеш кой си.

56

Анонимен

преди 5 години

Разбрахме, че Симеонов не харесва болни деца, но харесва богати бизнесмени.

55

Анонимен

преди 5 години

Враговете на Симеонов: Възрастни жени, болни деца, обезверени майки...

54

Анонимен

преди 5 години

Троловете, Симеонов, побитиците... от един дол дренки.

53

Анонимен

преди 5 години

Гледайте, пак са изпонаизлезли "патреотичните" ***.

52

Анонимен

преди 5 години

Ей, скапани ***, хващайте пътя, заедно със Симеонов.

51

Анонимен

преди 5 години

Съберете се всички майки пред Партийния дом и възстановете мавзолея. Танцувайте с Мая Манолова и Валерия Велева пред него.

50

Анонимен

преди 5 години

Който иска оставка на Валери иска БСП! Който иска БСП - иска да съсипе държавата!Ама знаете ли - нека хвърли Бойко оставка! Нека дойдат БСП! Нека затворят ЛИДЛ, МЕТРО и ФАНТАСТИКО, нека уволнят хиляди хора и безработицата скочи на 10 000 процента! Нека Започнат да пукат банките - БСП вече на два пъти управляваха и пукаха банки - през 1997 и през 2009. Нека отново ни спрат еврофондовете! нека да умираме от глад и да няма заплата от 560 лева, заради неприет бюджет! НЕКА!

49

Анонимен

преди 5 години

Протеста е изцяло политически. Помните ли какво стана с Проституираща мрежа? помните ли Антон Генов и Антоанета Цонева? къде са те сега? Кой води протестите сега - "Червените" Мая Манолова и Валерия Велева. Брей, интересно защо насъскваха майките точно преди вота. За 500 майки - 150 милиона допълнително - на 50 майки по 15 милиона. Не е ли малко множко?

48

Анонимен

преди 5 години

48 - като даде оставка - пада ОП.като падне ОП - - пада правителството. Като падне правителството - пада бюджета, идва БСП, ЕС спира еврофондовете, банките започват да пукат, инвеститорите се изтегляг, те махат МВФ и има летяща инфлация. Този филм сме го гледали.Имате две опции - или ще търпите всякакви наглости от ГЕРБ - или ще дадете властта на БСП и ще има тотална разруха.

47

ОСТАВКА ИЗБОРИ

преди 5 години

Аз като съм инвалид пенсионер втора група как работя и взимам пенсия?На тази основа защо пенсионерите взимат и пенсия и работят като охранители и чистачки. Що не им кажат или работете или без пенсия за да може да има пари за инвалидите. Иначе може да карат коли за по сто хиляди лв и да почиват в Индия и Китай и не знам си къде си и да ни викат че сме *** И ***-СРАМ ГРОБ ДА СИ ХОДЯТ БОЙКО *** СИ ОСТАВКА!

46

Инвалид работник

преди 5 години

и късите поли в офисите. Мацките ще пощуреят като видят недъгъви мъже край себе си. Няма да ни изтърпят дълго. Гледам отношението на младите жени към недъгъвите хора и въобще към инвалидите колко е грубо и вулгарно и се питам като си избират мъжете за секс нас как ни третират като *** и *** и ни отказват и секс. Това се нарича и сексуална дискриминация не може само тия *** с татуировките обиците и дългучите да правят безплатен секс. Нали ни интегрирате???

45

Анонимен

преди 5 години

аз съм епилиптик от десетилетия вече и не ходя да рева че искап пари, а работя.

44

Инвалид работете

преди 5 години

Не мога да разбера какво точно искат майките пред парламента. И аз съм инвалид втора група ходя на работа и взимам пенсия. Вярно не ми стигат парите и имам късмета,, че живея при родителите си и не плащам наеми. Ако майките получават парите на инвалидите деца и те ги разпределят да се забрани. Парите да бъдат давани лично на децата инвалиди. Майките искат парите за себе си затова стоят там повярвайте ми. И как виждате хора с инвалидни колички да стоят в офисите с мадамите с очилата и с късите п

43

Анонимен

преди 5 години

незнам какво заслужава народкойто си избира управляващи за да му се изплюват в лицетоняма нормално обяснението оня доцента ще излезе прав за 80-те процента *** в страната низащото ако не сме такива това гьосуратско творение отдавна да е увиснало на някой стълб

42

!

преди 5 години

Георги Ламбуровразкарвай се от тук. Разбери и.ди.о.те ще те вкарат в карлуково.

41

!

преди 5 години

До Айде , айде...СДС--си беха подставени комунистически ибрици!!!ЗА И.КОСТОВ---ВЕЧЕ ГО ДОКАЗАХА , ЧЕ Е СЪВЕТНИК НА ЦК/БКП!!_____________________________________________________________А всеки знае че ББ като член на БКП не си хвърли партийната книжка. И пак всеки знае че ББ охраняваше Тодор Живков и Симеон Врори...

40

fuckyou

преди 5 години

До Георги ЛамбуровФира си дал и не си по-различен от тия срещу които врещиш.

39

3562

преди 5 години

До АнонименНещо си се объркал между БСП и СДС - не че има кой знае какви различия между дените и другите машинатори.

38

Бай Х

преди 5 години

цинизъм