13

Анонимен

преди 5 години

По-голям успех ще имаш,ако инициираш допитване на тема:Кой от европейските народи, най-силно ненавижда политиците си.Ай наздраве и от мен.

12

ЖАЛКО....

преди 5 години

ЖАЛКО ЧЕ И ТОЗИ ГОСПОДИН НЕ РАЗБРА ЗА КАКВО Е ВОТА - ТРЯБВА ДА СЕ РАЗРЕШАТ И ВИДЯТ ПРОБЛЕМИТЕ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО А ТО СЕ ЗНАЕ КОЙ ДАВА КОКАЛА ТАКА ЛЕСНО ПАТРИОТИТЕ ВЕЧЕ Я ВИДЯТ ПАРЛАМЕНТ Я НЕ И СЕ ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ВОТА - А ОТ Г-Н МИКОВ НЕ ОЧАКВАХ ЧЕ ЩЕ ХОДИ И ГОВОРИ ПРОТИВ БСП И КОРНЕЛИЯ САМО ЧЕ ТЯ СЕ СПРАВЯ ПЕРФЕКТНО ЗА РАЗЛИКА ОТ МИКОВ

11

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Бих охарактеризирал действията на БСП... - като диверсии и саботажи...

10

Анонимен

преди 5 години

Два пъти ви даваха оставка и два пъти нищо не направихте от къв зор сте седнали да искате трети>?

9

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

В БСП никога не е имало хаос и винаги са знаели къде отиват... - към властта на всяка цена...

8

месара

преди 5 години

Лидерът на партията Корнелия Нинова обяви, че се започва стройна организация за подготовката на предсрочни избори..... а аз си мислех че стройната организация вече е факт, а то не било. а кой ги иска тия предсрочни избори бе другарко провокатор (освен ти и още няколко до теб)? вие сте си мазохисти, бият ви, а вие искате още. ама нема лошо де, щом ви харесва!

7

миковист

преди 5 години

При другарят Миков всичко беше по ясно.Той поставяше ясни цели и указваше средствата и начините за постигането им.При него задачите бяха от ясни по ясни-"Със светла бира към светло бъдеще".Сега са облаците и мъглите-пият се някакви вермути,водки,***.Всеки по опитен другар отлично знае,че водката дава 4х4 ,НО изключва навигацията!И после Борисов ни се смее,че сме били като Колумб-нито знаем къде отиваме,нито къде сме отишли!Сега при Нинова е хаос и безредие!

6

;)

преди 5 години

Винаги готови..... за кокала.

5

Анонимен

преди 5 години

Наздуаве, г-н Миков!

4

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Кирчо Добрев беше започнал вече да лъска куфарчетата... - но се наложи да ги прибере...

3

Питам се

преди 5 години

Какво ще постигнат, ако има предсрочни избори и ГЕРБ пак ги надвие?

2

Анонимен

преди 5 години

Агенцията по храните и Министерството на земеделието да проверят кой у нас внася опасен ориз, пълен с вредни химикали. Други медии съобщават тази тревожна новина!

1

Познато ни е

преди 5 години

Бъди готов!Винаги готов!