202

Анонимен

преди 5 години

до 225 Ами не на всички , но 18има майки без мъже .Мъжете в случая са си направили кефа и като са разбрали че жена им ще роди болно дете си вдигат куфарите и бягат ,така остават жените сами да се оправят .

201

Анонимен

преди 5 години

А, бе, наистина, КЪДЕ СА МЪЖЕТЕ НА ТЕЗИ МАЙКИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ? ЗАЩО ТЕЗИ МЪЖЕ НЕ ВЗЕМАТ ОТГОВОРНОСТ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ЖЕНИТЕ СИ И ДЕЦАТА?

200

Анонимен

преди 5 години

Деветдесет и девет процента от родните шведи имат телкове за това им дават пари ,тези същите държавата им дава пари и за интеграция по расов признак , дават им се социални добавки като бедни -те са им по големи от на българите . Айде сега умножете тези парични потоци по десет,петнаддесет ча/вета и ми кажете защо не са на протеста с тези бели майки ?План за устойване на работна среда за трудно подвижни юноши няма , предприятия няма откато разрушиха лошия комунизъм ! С пари несе решава,а с труд!

199

Анонимен

преди 5 години

75 жени заработиха 150 милиона лева от бюджета за две ти седмици.

198

Анонимен

преди 5 години

"СЕ ОПРАВДАВА С МАЙКА СИ СЪЖАЛЯВАМ ЗА НЕЯ И МОЯТА МАЙКА Е НА КОЛИЧКА"-А искаш ли от държавата повече пари, отколкото взимат голяма част от работещите? Искаш ли пари за количка, която струва над 6000. Него съм го виждал, майка му е в обикновена количка и я разхожда поне по час в морската градина.

197

вижда се че

преди 5 години

ГЕРБ стяга редниците си за активно антимайчинско европредседателско противовресливо тролене.

196

П.Петров

преди 5 години

До От ГерманияКато ви е срам, организирайте се и гласувайте за реална промяна! За налагане на реална демокрация в България по европейски модел:Реална независимост на властите,отчетност и отговорност на ръководните постове,медийна свобода ,качествено образование,гражданско общество, а не фасадна такава по КГБ-ейски:агенти и доносници - олигарси, които контролират медиите и икономиката,пребоядисани бивши комунисти - политици,*** НАРОД, ДЪРЖАН В НЕВЕЖЕСТВО КАТО ОВЧЕГЛАВО СТАДО!

195

Ач

преди 5 години

Да завиждаш за 150млн за болни деца е доста дивашко.

194

ХАХА

преди 5 години

БИЛ ПОТЪРПЕВШ САМО ЧЕ ХОРА НА ВЪЗРАСТ ИМА МНОГО НА КОЛИЧКИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ИМА РАЗЛИКА М/У ТЯХ И ДЕЦАТА ЗА КОИТО СТАВА ВЪПРОС - НЕ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН И СЕ ОПРАВДАВА С МАЙКА СИ СЪЖАЛЯВАМ ЗА НЕЯ И МОЯТА МАЙКА Е НА КОЛИЧКА

193

Социопат

преди 5 години

Ако тия неопитни за голямата игра политици продължават да дразнят г-н Борисов ,ще ги замени с ВОЛЯ и няколко напазарени представителя от БСП и ОП....Което няма да е лошо тия тримата не спряха с гафовете....

192

тонката

преди 5 години

Другари, господин Борисов ще ви управлява до самия край. Успокойтее се! Ще има Борисов 4,5,6,7,8,9 и 10 и ще си бъде все така обичан от мен!

191

Сат

преди 5 години

Вземете им 150-те милиона.Те доказаха, че не се борят за децата си, а изпълняват *** политическа поръчка. Парите да се инвестират в образованието на здрави деца, на аутистите по 500 лв им стигат.

190

Сотир

преди 5 години

ДПС и БСП могат да са на власт само с патриотите и в този парламент ....

189

probi

преди 5 години

Излиза , че , така наречения вицепремиер, не се извинява, защото направи грозното си и недопустимо изказване, а защото някой настоявал!Лично моето мнение е, че такъв арогантен човек няма никакво място на политическата сцена! На никакво ниво!

188

СКАТа е вид АКУЛА

преди 5 години

Кво ли не прави един провинциалист за да продължава да носи "тежкото бреме на властта" както самия той се изразява по седенки....

187

Извини се бе!

преди 5 години

А,ТАКА !

186

Фашомян

преди 5 години

Нито комунистите ни комунисти,нито фашистите ни фашисти....Всичко е далавера...

185

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВалери не се принизявай до нивото на либералните хипи лицемери, никакво извинение, никакви отстъпки вече, в противен случай ни очаква голямо потъване, тотална деградация. Няма мъже вече, само ревящи женички, чакащи някой да ги обслужва и обгрижва, такова общество е обречено. -----------------Много точно казано - за да не те повтарям. ДАААААА

184

Социопат

преди 5 години

Извинил се "По настояване на коалиционния съвет" .Иначе искренни извинения от този шумкар не чакайте!

183

Анонимен

преди 5 години

Хареса ми мотивчето с 150-те милиона и пенсиите.Да добавя:След като комунистите фалираха държавата пари за пенсии не трябваше да има. Сребърния фонд набави някой лев, но парите там все още са крайно недостатъчни дори за сегашните срамни равнища. Представете си колко добре щеха да се отразят тези 150 милиона за бедните и изтормозени пенсионери, някои от тях работили 40+ години за светлото бъдеще, за да могат днес да се мъчат да оцелеят с 200 лева. Срамота или ако мога да цитирам президеншата: Позор.