55

Подсещане

преди 5 години

Майката на Нинова там ли е?

54

Нинова

преди 5 години

Благодарим ви за участието. Нмерът не мина и може да се прибирате по домовете си. Очаквайте повикване!

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонименали същият този Вандалери им обеща 300 лв минимална УЖ?и ще е факт догодина. Нещо да споделиш за обещанията на Волен, Нинова и другата сгaн?

52

Анонимен

преди 5 години

Ден трети на черната интифада срещу белите аборигени

51

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТе не са толкова крисливи и арогантни ,а и повечето са БОЛНИ .Цял живот са работили за държавата ,а според "маиките "само техните .....и самите те имат право на достоен живот .

50

Анонимен

преди 5 години

Реално половината пенсионери живеят с доходи, далеч по-малки! .Ами да излезнат и пенсионерите бре. Нали същият този Вандалери им обеща 300 лв минимална УЖ?

49

Анонимен

преди 5 години

Бокич, може да отидеш до остров Тананариф да провериш как вървят дружеските отношения , да им разкажеш за оградата...щото тук патардията още не е отминала!

48

Анонимен

преди 5 години

До Телян БеевскиСигурна съм ,че такива са подкрепящите .

47

аз

преди 5 години

До Bg syndromeНедей да четеш само коментарите! Вземи, че помисли! Не само, че всеки може да е на тяхно място, но и 50% от хората са в по-лошо финансово положение! Колко човека получават заплата от 900 лв?! А знаеш ли колко от пенсионерите дават 20% от доходите си за лекарства?! Ами майките на здрави малки деца да не са в по-добро положение?! Да не би здравите деца да нямат нужди?!

46

Майките да си ходят

преди 5 години

Всички майки да се прибират на топло с децата си. Постигнаха всичко и вече е време този политически цирк да свършва. БКП/БСП си свършиха работата и е време да се кротнат.Ясно е, че тези които ги съжаляваха и бяха съпричастни, вече се отвратиха от тях и не ги подкрепят. Времето се разваля. Има код жълто за силен вятър и температурите падат. Ако сте истински майки, ще приберете децата си на топло, защото иначе ще ги разболеете, а те са невинни и не осъзнават как ги използвате политически.

45

Анонимен

преди 5 години

До Bg syndromeЯвно и ти като маиките си много чувствителна ,ами на ги чети !

44

Анонимен

преди 5 години

Боко, "конструкцията" ти клати ли се, клати ли се? Ех че на лоши майки попадна бе...! И червения конец на лявата ти китка хаха дето ти държи конструкцията не помага....а?!

43

Анонимен

преди 5 години

До УЖДумичката УЖ заедно с ПЪК си е съвсем на място! Това е български език. Ползват се заедно когато изтъкваш противоречие и искаш някой да се сети нещо. Това не е задължително обвинение в лъжа - това за тези които говорят добре български и не са аутисти които се хващат за думата!

42

аз

преди 5 години

До азИ шепата майки, които все още протестират, могат да лишат 70% от българите от увеличение на доходите! Включително - и те!

41

месара

преди 5 години

подкрепа, каква подкрепа?! в момента в който се разбра че протеста на тия дето системата ги убивала (майките) е политически, организиран от другарката "истината" нинова и сие, за да бута правителството, народа веднага си отдръпна подкрепата. номера със сълзливите и обидени физиономии на тия (майките) просто няма да мине, а и не трябва! амбициите на другарката провокаторка ше бъдат попарени - отново!просто нищо не и се получава - вотове и протести, истерични изказвания по медиите!

40

аз

преди 5 години

До Здравейте !Става въпрос и за пари! Става въпрос за това, че тези майки искат пари от хора, половината от които получават по-малки заплати от техните помощи! Затова първоначалното съчувствие към тях почва да се изпарява! Реално половината пенсионери живеят с доходи, далеч по-малки! И около 30% от работещите! А става и въпрос за това, че ако правителството подаде оставка - няма да има нов бюджет на страната! А без нов бюджет - няма да има и увеличение!

39

Анонимен

преди 5 години

поне 50%,ако не и повече от хората в България страдат от някаква или няколко болест...най-вече пенсионерите...по логиката на майките,те да си получат тяхното, а другите да се оправят както могат...как не чух една майка да казва...да се дадат пари и на нашите майки и бащи,които поради старостта и немощта си са един вид инвалиди...

38

Анонимен

преди 5 години

Валерката каза че не е из .род и това е достатъчно да е вице.

37

До 44

преди 5 години

"На практика В.С. помогна най-много на майките - сега страхливият Б.Б. ще развърже държавната кесия." Не си в час. Преди протестите срещу В.Симеонов, всички желания на майките бяха вече изпълнени и ГЕРБ увеличиха помощите за хора с увреждания с 60% - дават 400 млн.лв., по 930 лв./месец/дете. За какви кесии говориш, като всичко е решено и договорено отдавна? Явно си проспал всичко и сега се събуждаш...А, вярно, пил си си редовно хапчетата, ама те действат приспивателно.

36

До 35

преди 5 години

"здравейте, *** за колко лева пишете простотии по цял ден и кой дава повече - валерката или бсп" Вече зададе този въпрос и отговорът е: Валерката дава 50 000 лв. Но баба Корни и БКП/БСП дават 100 000 лв. Аз затова пиша възхвали само за тях. Какво да правиш - пазарен принцип...