240

Анонимен

преди 5 години

Коментаторите, както и се досетих - дори не сте си направили труда да изгледате видеото, а плямпате първосигнално и обсъждате заглавието. После все някой ви е крив.

239

Как не го е срам

преди 5 години

Ама как, разбира се че Захари Стоянов, съвременник на всички събития греши. Той е русофоб !!!

238

равнокрива сметка

преди 5 години

И София беше много хубава по време на хамериканските бомбардировки през ВСВ. Димитри Иванов ще ви разкаже детски спомени.Къщата му е била на Попа.А колкото до освобождението,никакво злато не може да заплати стотиците хиляди човешки животи.Това са измишльотини.Сека за Дънди нещо до кажете? 1% "печалба"...смях,Костоф!

237

Анонимен

преди 5 години

Москва е най-красива,погледната от бомбардирвач--------------И това ще бъде последният ден на нашата планета!

236

анонимен

преди 5 години

В книгите си Захари Стоянов описва много зверства, включително Батак и т.н. Когато стане дума, обаче, за Русия , той изведнъж сменя филма и започва да разправя колко хубаво живеели българите под сянката на падишаха, с което сам си противоречи. Така че аз много ценя Захари Стоянов, но не съм длъжен сляпо да му вярвам за неща,в които очевидно греши. Още през 1861 г. император Александът Втори освобождава крепостните в Русия. Той е Освободител, освобождава и нас, българите. След освобождението ние най-общо се проваляме в изкуството на висшата дипломация и затова свършваме с национални катастроф

235

Анонимен

преди 5 години

Москва е най-красива,погледната от бомбардирвач

234

Анонимен

преди 5 години

*** на "форума" - не ми е известно защо допускате един *** от гепиме да безчинства тук, но ако не вземете мерки по елиминирането му ще бъда принудена да сезирам когото трябва.

233

ЕВРОПЕЕЦ

преди 5 години

Не история, а фантасмагории

232

Анонимен

преди 5 години

Баси простотията!!!В едно изречение две противоречия!Първо, че сме платили за Временото руско Управление След Освобождението, а второто, че сме платили Преди, за да ни освободят!А, върха на неадекватноста е, че някой си Вълчан войвода е разполагал със седем каруци злато!?А, бе, този Вълчан да не би да е обрал Златото на Цялата Османска Империя?))))))Баси еФФФтината русофобска пропаганда???"Колкото по-невероятна е една лъжа, толкова по лесно ще повярват в нея"! - Гьобелс.

231

Анонимен

преди 5 години

Хората искат да вярват в истината и доброто. Да. Но, това са концепции от дуалността. Богът, или Богинята, която се разпорежда с процесите в този свят е МААТ - Богинята на Хармонията, Правосъдието и Възмездието. Този Архетип е претърпял много превратности през вековете, като най-близкият по смисъл е Черната Мадона. Леонардо Да Винчи в много свои картини е закодирал символите на АНДРОГИНЪТ, който е символ на МААТ.

230

Изворите не лъжат

преди 5 години

Конспирация ще има, докато архивите за България са в Кремъл и не ни ги дават..а защо не ги дават е повече от ясно...историята ще трябва да се пренаписва...

229

Русия не признава БГ

преди 5 години

Само да припомня на ***, че техния вожд *** на 24 май заяви най-нагло, че "кирилицата" идва от Македонските земи, с което се изгаври с България. Това донесе множествен оргазъм на всички безродни интернационалисти тук, наричащи себе си "русофили".

228

Анонимен

преди 5 години

хахах...всичко е документирано, платили сме злато и го има черно на бяло.конспирации няма, има само скрити факти, които рано или късно излизат на светло.

227

Анонимен

преди 5 години

Няма документирани факти платила ли е България злато и ако да- откъде новоосвободената държава го е взела. Но е документирано- Русия е платила за независимостта на България през 1908 г, и това никой историк не го отрича.

226

свиркам си

преди 5 години

Новото им поколение вече не познава българския пипер. Нека ядат гумени турски домати.Аз не купувам нищо руско. Не зареждам от Лукойл.Не се връзвам на лъжите им. Уреждам живота си като го правя недосегаем за руско влиание.

225

анонимен

преди 5 години

Сега пък за държавните архиви. *** например в Дания и поискай да те пуснат в държавния им архив. Поне на мен един български историк ми е разказвал, че не са го пуснали

224

extremist

преди 5 години

СТРАХ ГИ Е ДА РАЗСЛЕДВАТ ДНЕШНАТА ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ, ИЛИ ИМАТ ЗАПОВЕД ДА НЕ ГО ПРАВЯТ.

223

Анонимен

преди 5 години

Всички проблеми на България идват от ***. Дано даде Господ тая гадна държава, населена с фашистка ***, да стане на пепел и прах.

222

extremist

преди 5 години

ЗА ДИНОЗАВРИТЕ ИСКАМ ДА РАЗКАЖЕТЕ

221

Анонимен

преди 5 години

Лъже хаджи Пенчович,Да се знае че е близък с Мидхат паша, вероятно доносник и агент.Лично е познавал Левски.За това Хаджията има издадена смъртна присъда от БРЦК.