26

Хм

преди 5 години

"САЩ дават заден.."Бих казал,че това е крачка към връщане на нормалността и разума,след управлението на Сорос,пардон,Обама.

25

Анонимен

преди 5 години

За разлика от игуаната човешкия сменен пол първо е изкуствен второ е не е способност от раждането трето пречи а не помага на оцеляването на видя и четвърто досега бременен дждндър не съм виждал а бременна променила по този начин пола си игуана съм и то по естествен път.А Тръмп че е нацист нацист е но това няма нищо общо с нечии сексуални мераци.

24

ДЖЕНДЪР

преди 5 години

КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ОТХВЪРЛИ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ И ЗАСЕГА ДЖЕНДЪРИТЕ СИ ОСТАВАТ НАЙ-ОБИКНОВЕННИ ПЕДЕРА-СТИ!!

23

Ала_Бала

преди 5 години

Браво на Тръмп. Това се казва железен Републиканец. Ха, сега да ги вида нашите десни - ***! Вървете в Тексас и разправяйте за Джендърската идеопогия, и гледайте да не ви линчуват.

22

Анонимен

преди 5 години

Тези два пола при човека са мъжки и женски.Преди време *** идеолозите ползваха игуаните като пример за трети пол но тива е пълна глупост първо игуаните не са хора и второ става дума за следното всяка игуана е двуполова и в зависимост от средата се специфицира като даден пол.Но ако в популацията примерно мъжките намалеят част ит женските могат да проявят латентната си мъжка част като двуполов организъм но това е истинска смяна на пола такава игуана може примерно да роди по естествен път.юю

21

Име

преди 5 години

на мен ми хареса ей-този гей-инженерен факт от микса "мулти-култи": "Администрацията на предишния президент Барак Обама взе серия от решения, които направиха по-гъвкава правната концепция за пола.."... един вид размиха Физическите Закони на Природата, чрез алабализмите на джендърския съд на масоните, защищаващи правата на всички престъпници, само нормалните граждани са превърнали в роби. в свои роби. в името на подчинението на хората пред една система, която е против Природата.

20

до 27

преди 5 години

Става въпрос за човешки същества.Някой като е безполов как ще се размножава ?Всичко приключва с тва същество като умре.Няма наследници.Очевидно не така работи еволюцията.

19

Анонимен

преди 5 години

Явно тук много народ има страшно стеснено съзнание.Първо да точно така пола се определя по гениталии при раждане но това не в откритие на свети Тръмп а нормален биологичен факт признат и за още милиарди видове освен човека.Второ колко да половете и то по горната дефиниция в природата са 4 мъжки женски двуполов и безполов.Двуполовк са причерно охлювите безполови са примерно бацилите.Има и животни като игуаните от Галапагос който могат сами да промненят пола си.Но става ли дума за хора два пола.

18

V

преди 5 години

Напротив точно Вашингтон пост са глобалистите. И те са столичани като наще столичани ;) Аз съвсем сериозно се интересувам кво са писали те ;)

17

Анонимен

преди 5 години

Във Франция мигрант от Африка се е помислил за шериф и е заплашил учителка с пистолет докато стадо шибеци снимат и се кикотят.

16

Мъж

преди 5 години

Малейй Тръмп предаде пола си

15

Анонимен

преди 5 години

какъв заден бе . много точно си казват хората, има два пола - мъжки и женски.

14

ха ха

преди 5 години

До Демократняма такова нещу Демокрация

13

привет от Германия

преди 5 години

Много правилно - полът се определя от гениталиите при раждането ! Щом имаш банан отпреде значи си мъж ,щом имаш мидичка значи си жена ,толкова е просто и ясно !Това ,че някои хора не се приемат такива каквито са се родили си е техен проблем и е предимно на психическа основа ! И аз се чувствам октопод ,но не съм октопод ,а съм човек !

12

Анонимен

преди 5 години

Точно така.А най-добре покрай новите закони лека полека да почнат да чистят лобитата на тия ненормaлници.Вече чувам писклив хор от безполови хормонални гласчета от Евросъюза как Тръмп е расист,нацист ксенофоб,хомофоб и стройна редичка от застаряващи лелчета внезапно спомнили си как ги изнасилвал през 1962-ра.

11

ХФ

преди 5 години

То това даже не трябва да е новина, така трябва да е на всякъде по света. Всичко останало е вид психично разстройство/заболяване.

10

V

преди 5 години

А Вашингтон пост ко речи по случая ? :) Те като се ,,обичат,, кво им пука кво пише по документите ?

9

Демократ

преди 5 години

САЩ са рубладжии платени от Путин и руското посолство!

8

Анонимен

преди 5 години

Има мъже и жени иначе всеки комплексиран загубеняк ще се обяви за жена за да печели понеже срещу равни е лузър.

7

Анонимен

преди 5 години

Половете са само два. Останалото са бъгове в матрицата.