17

охох

преди 5 години

До ОлегЗа Руския предател за който говориш не бяха дадени доказателства а само вероятности и лъжи а тук имаме документирано убийство.и по спокойно с израженията истината боли нали?!

16

Олег

преди 5 години

Обаче руските *** как искат санкции! Да може да поскъпне петролът и да нахраним Путин! Само дипломати не стигат ли?!

15

факт

преди 5 години

Защо ЕС мълчи за това скандално убийство,защо няма санкции и гонене на дипломати ,срам и позор.....

14

Олег

преди 5 години

Ей тикво русофилска, британците ли са виновни за Скрипал?! А Чепига и Мишкин просто се разходили до домът му с други имена щото били в отпуска ли?!

13

dmx

преди 5 години

До OsmanДа, точно така е в случая. САЩ чрез Тръмп проявяват забележителна готовност да лъжат, имам чувството, че мислят лъжите заедно, за да си пазят военните сделки и икономическото статукво. А ЕС какво? Нищо не разбрах. Настояват с декларация да излезе истината. Пълни мишки. Нещо пари да не загубят. Иначе, най-силно пискат за морал и принципи. Перверзни, лицемерни и проклети баби.

12

Анонимен

преди 5 години

Следваща версия е че е стъпал на бананова *** и при падането се нанизва на някоя от сабите с които танцуват.

11

Вашингтон

преди 5 години

Дали сме срок на Саудитска Арабия да съчини правдоподона версия, е, до момента не се справят много добре, но да им дадем време да нацелят правилната. В името на оръжейната ни търговия.

10

dmx

преди 5 години

И тази лъжа не е добра, ще трябва да мислят нова - няма труп. Ердоган ги разката тези канибали. Сега ще извадят записите и ще ги размажат окончателно. Дервиши гадни

9

Анонимен

преди 5 години

До OsmanВиж си температурата

8

Анонимен

преди 5 години

Саудитските обяснения и версии са по-комични и фантасмагорични дори от тези на британците по случая Скрипал.

7

посолството на САЩ

преди 5 години

"Те се опитаха да му попречат да вика, но той умря. Намерението не беше да го убиват", каза представителят."Ясно, просто са притискали шията му, докато е спрял да диша. Явно погрешно са разтулкували няколкоминутните му гърчове в опит да си поеме въздух като опит да изкрещи пропаганда против Великия чаршаф на саудитските ни приятели. Случаят е приключен, пишем го нещастен случай.

6

Анонимен

преди 5 години

Утре новата версия ще е, че е починал от инфаркт, докато е опъвал осигурена му от посолството прoститyткa и после е паднал дупката на външния нужник. Невероятно е колко нелепи версии ни сервират саудитците и съответната реакция на запада, ограничаваща се до "да си заровим главите в пясъка".

5

Osman

преди 5 години

Ердоан днес го слушах. Във вторник ще даде изявление. Всичко ще стане ясно. Турция е справедлив съдник. Не може да се вярва нито на САЩ, нито на Европа, камо ли на саудитите. Така че, само изчакайте малко.

4

Има логика

преди 5 години

Ако искаха ликвидация - само извън консулството! Вероятно са искали да го отвлекат и да се разправят с него навън и надалеч - саудитите знаят че ги прислушват по 24 ч - така е навсякъде...Но защо не са го,,приспали'' още като е пристъпил прага а са почнали с надвикване?! Ще поживеем,ще видим...

3

Анонимен

преди 5 години

Сцепиха се да ни носят от 9 кладенеца вода. Въпросът ми към западните мишки е кога ще се наложат санкции на Сайутиска Арабия. Хайде покажете с какъв аршин мерите, когато става въпрос за петролната ви дойна крава и топ клиент за оръжейната ви стока, смешници.

2

Сааат

преди 5 години

Саатя на кой даде, бате. Беш лира, беш лира. Епъл кол саати беш лира. Индирим. Индирим

1

Сигурно

преди 5 години

килима е бил обилно напоен с киселина и са пропуснали да съобщят!