16

Гашо

преди 5 години

Е нали миналата година ремонтираха тази отсечка. Велико крадене ей...някой иска да се нагуши запоследно. Да ви приседне дано. Крадете от нас - работещите и плащащи данъци!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Едни ремонти се правят от крадците от апи, други от со. Така ББ има постоянна далавера! АсфалтБабаит

14

Анонимен

преди 5 години

И 50 ленти на магистрала Люлин да пуснат кучъм София, на светофара на Люлин е само едно платно! Там ще има километрични тапи!

13

Анонимен

преди 5 години

Да познаем къде ще се опитат герберските мутри да се изнесат след фиаското им февруари1. Кавала2. Барсвлона3. Симитли4. Паламара5. Дубай

12

Анонимен

преди 5 години

Докато има евросредства,ще се копае и ремонтира.Управляващата ни мафия иска да открадне и последният цент от тия средства.Затова се кърти ремонтира и пак кърти.Като свършат парите ТЕ ще си бият камшика на островите които купиха с нашите пари и ще оставят опустошения след себе си.

11

До Софиянец

преди 5 години

Колко пъти на година трябва да се правят и преправят едни и същи ремонти !

10

Анонимен

преди 5 години

Отново се налага темонт, понеже миналата година ремонтът на Трейс е бил некачествен и се изпотрепаха много хора на Владя заради технологични грешки и далавери. Опитайте се в интернет да намерите коя фирма е правила 2017 ремонта на Владая. Няма да можете! Всичко е една безкрайна далавера мутренска! Скапана държава!

9

Дани

преди 5 години

Да, определено тази част която е от Княжево до края на града има спешна нужда от ремонт.Околовръстното обаче от Бояна до Борис има по-спешна нужда от разширяване.

8

Софиянец

преди 5 години

Мрънкалниците почнаха пак - мръкане защото се правят ремонти. Мрънкане защото има дупки. Много сте зле!!!

7

Анонимен

преди 5 години

След като се ремонтира Северната дъга и магистралата, след като независимо, че същия път през Владая го ремонтираха миналата зима 3 месеца и сега отново... да каже скапаната пъдпъдъчка как да пътуват хората от Перник до Бизнес парк Младост!

6

Анонимен

преди 5 години

Ще бъде цирк за перничани, дупничани, благоевградчани и всички останали човечета! Ще идват с влак и това е!

5

Анонимен

преди 5 години

Аман,бе.Не се наремонтирахте.Сега ще спрат и трамвая петица и завършва цикъла на окончателен блокаж на столицата.Фан дък,у ред ли си?

4

ще е пълна лудница

преди 5 години

Само да попитам тия от общината и онова недоразумение кметицата!!! След като се е знаело, че трафика ще се пренасочи защо не вързаха кръговото на околовръстното преди Филиповци през полето и не направиха пробив от "Люлин" директно за бул. "Стамболийски" при "Западен парк" за да се отвори още една връзка и да се облекчи движението.

3

Елемаг

преди 5 години

За 10 години,един еднокнижник разказа играта на държава с 1300 години история.

2

Скоти от Каблешково

преди 5 години

Ух как ще си дойда с пасаткото не знам....АМан от тия ремонти.Сега как ще оскoтявам в софето?

1

ист

преди 5 години

Стига ремонти. Докога ще притеснявате милион кореняк софиянци. Ако ще правите ремонт на улица, изнесете я извън София, ремонтирайте я, и после я върнете на мястото и.