56

шматка

преди 5 години

Въпрос на време е полицай да бъде убит при такива прояви.Какво ще прави власта тогава.

55

брег

преди 5 години

Електората вилнее из цялата страна, по кротко с тях, идат избори .

54

страхлива баба

преди 5 години

Още нещо се сетих по бай Тошово време почти не можеха да се видят,,роми,,по улиците караха си я по маалите и бяха много малък процент от българите , а сега към пловдивчаните; вижте как навсякъде щъкат просто са много едно време бяха само в Столипиново сега са в Столипиново и в Изгрев ,като започнат баирямите минете вечер покрай джамиите на главната да видите свят.. и всеки вика аз турчин бате защо вярва в Алах няма роми...скоро ще сме прочетен вестник с тази грешна политика..

53

Анонимен

преди 5 години

Тея полицаи луди ли са, що са отишли в Боливуд без охрана?

52

мреен

преди 5 години

Еми за силна музика-2 години,за пипане на полицаи +3 години,за контузии на полицай+5 години=10 години и без амнистия. И конфиксация на "музиката" .Ще се управат бе ,ще се управта,но полицията и праивтелството с депутатите -не искат,тъй ги устройва ... .

51

Анонимен

преди 5 години

я по тихо бе че бачкатора спи ! на работа е утре

50

някой

преди 5 години

Инцидентът е станал в 22:15 часа, а спецакцията на полицията се е провела "тази сутрин"... Е кой да Ви уважава при такива действия, що не са вдигнати спецполицаите по тревога на момента? В коя нормална държава полицията чака до сутринта при сигнал за нападнати и бити полицаи? Защо трима полицай не са успели да прострелят поне 10-на зелени?

49

питанчо

преди 5 години

Защо не пишете директно , че тумбата из.ро.ди са роми? Защо спестявате истината? Ако правителството няма желание и размах за справяне с мръснокожите , да си ходи !

48

На всяко ченге бодиг

преди 5 години

На всяко ченге бодигард, само така може да преборим ромейската престъпност! Ако трябва и на боди гарда, бодигард да се назначи и те така докато свършат мъжете в България.

47

Съдията

преди 5 години

Няма по-тежко от задържане за 72 часа!

46

Шабан Мустафа

преди 5 години

Нека се веселят братчетата ми,бе !!! Какво ви пречат? Нали затова ни давате социални помощи,да се веселим и да бием българите...

45

Кратун

преди 5 години

Много бутилки е имало, щом 3ма полицаЙ са ранени.

44

До Друг

преди 5 години

Много гледаш евтини американски филмчета.... .

43

Друг

преди 5 години

Шведите хитруват.Силната музика,ако я има е в махалата,нека си слушат..полицията или не ходи или отиват 20 човека.Викайки полиция в махалата те вършат престъпления другаде,то в града са 1-2 патрулки.Те хитро искат да се оголи фронта.Верно вече става като залози,хващат се те на бас че ще викнат ушевите за да ги бият.Последствия никакви,напротив..трупат точки пред другите ***.Как пък някой не се..спъне..

42

веселие..

преди 5 години

...А БЪЛГАРИНА като се напие ,то започва да се лигaви и да се бие ... .

41

Анонимен

преди 5 години

така наречения сливен най *** *** град в кавички

40

Веселието продължава

преди 5 години

Руснак като се напие, пада и заспива на място, независимо дали е в снега или под масата. Французин като се напие вика ***, почва още от вратата независимо дали е на парти или у тях, американец като се накваси, вади Колт-а и стреля по всичко което мърда.*** като се напие вика полиция и почва да я бие. Навсякъде е различно, но при всички удоволствието е на първо място!

39

страхлива баба

преди 5 години

Някой все пишат за при бай Тошо --- селата тогава с по 50 ,,роми,, сега са с напълно подменен етнически състав, в Столипиново имаше 20--30 хиляди и то работещи ,,роми,, сега са минимум 70 000 , а има още ,,шекера ,, армана,, и аджисана ,на 25 км от пловдив селата са почти изцяло ,,ромска територия ,български са селата до 15 км извън града ,ама и там има големи маали... и те бълват деца не си играят--вярно е и те бягат на запад но нищо общо с българите..не ги слушайте онези отгоре--приспиват ви !

38

Анонимен

преди 5 години

Ава как ша ми спират музиката ва айсифон от тука

37

Бай Иван

преди 5 години

Следващият път направо жандармерията и без много разправии бой - тия *** разбират само езика на насилието. Права тръгнали да им дават. Първо се учи един човек на задължения и подчинение, после на права. С падкрепата на ЕС