62

привет от Германия

преди 5 години

Моето мнение по въпроса с русофилите / рубладжиите / -ако чуете някой до вас дори само да хвали Русия и руския народ , забийте му 2 крошета в главата и му кажете ,че вие сте българи , а не *** като него !Българският народ винаги е страдал от родните рубладжии , които дори избиха над 30 000 български интелектуалци по заповед от Москва ! Качвайте рубладжиите в товарните вагони и ги пращайте в Сибир , но преди това хубаво ги набийте , строшете им кокалите както те правеха след 9 септември

61

до 66

преди 5 години

Освен руски патриоти има и ПЕЙТРИЪТ-- само Български няма .

60

Do 66

преди 5 години

До АнонименНа всички БГ псевдопатриоти, патриотизма към България се изразява с безрезервната им и вярна служба към Русия.Ще ги познаете по измислените лозунги "България над всичко", "България на три морета", тениски с ликовете на Левски или Ботев, агресивно поведение, силно анти Европа и Запада като цяло.Искат независима България, но в същото време силно обвързана с Русия.

59

до 66

преди 5 години

Руски патриоти какви ! -- не знаеше ли ?

58

до 66

преди 5 години

Руски патриоти какви ! -- не знаеше ли ?

57

Анонимен

преди 5 години

Какви патриоти са, след като работят само и единствено за интересите на Русия

56

Анонимен

преди 5 години

Много русофили има в БГ и много платени рубладжии.Докато това е факт, България няма да види бял ден.

55

инфо

преди 5 години

БПЦ е гласувала да не се подчини на Гюндаев и Путин.

54

Анонимен

преди 5 години

Там е работата, че от Сидеров нищо не става. Само гледа на каква хранилка да се намести. То всичките червени бoклyци са като него. В контекста на казаното, Сидеров трудно ще излезе от ОП, защото знае, че следващ път може и да няма. Той се "закачи" към ОП и така успя да се намести в парламента, никакви идеи, никакви виждания, само по дебела сламка!

53

Sd

преди 5 години

Много глупави парчета има. Не разбирате ли, че разединението винаги идва отвън. Разделяй и владей.да не мислите, че украинския народ има нещо против да е под руската патриаршия както си е била винаги. Символичен акт на разединение инжениран отвън чрез поставена корумпирана ***. Запада никога не иска славяни обединени под каквато и да е форма, нито религиозна нито държавна (Югославия). Разделяй и владей наистина е много просто западни поклисарчета.

52

привет от Германия

преди 5 години

Българският народ бял ден няма да види докато не бъде убит или изгонен извън страната и последният *** ! Ленин не случайно ги е наричал полезни иидиоти , понеже са готови дори безплатно да работят в интерес на Русия без да им пука ,че вредят на собствената си родина и на собствения си народ !

51

Анонимен

преди 5 години

Русский вън от България !

50

Жеков

преди 5 години

След анексията на Крим, руснаците си спечелиха вечен враг в лицето на Украйна и дори източна Европа!

49

Solar Power

преди 5 години

Руската църква е наследник (узурпатор) на Търновската !!!

48

привет от Германия

преди 5 години

"Това са поредните лъжи на Сидеров в неговата телевизия, поредица от действия и лъжи срещу нашата коалиция, голямата коалиция и България. Неговите интереси са да защитава само и единствено Русия и така работи срещу България", отсече Касабов.....................Тези най-после откриха топлата вода , че Сидеров работи само в интерес на Русия дори това да е в ущърб на интересите на България ! Даже малките деца знаят ,че Сидеров е *** , а патриотите едва сега го разбраха ! Рубладжиите вън !

47

Анонимен

преди 5 години

Сидеров е актив на руските служби.

46

Анонимен

преди 5 години

До 52Абе, вие русофилите изпадате в някакво параноично състояние на тема трети пол.Ами, захапи един руски задушлив ботуш за докажеш, че си мъз бе !

45

русский

преди 5 години

р.s. для многих молодых болгар- я очень верил в сша и демократию и считал,что они нам помогут.как же я был молод и глуп-надеяться надо только на себя

44

123

преди 5 години

Руската пoдлога Сидеров има типично болен мозък на средностатистически русофил :D

43

преди 5 години

Aбе всички знаете за Голодомора , а за Бенгалския глад през Втората Световна когато за да се изпълняват доставките за метрополията в Лондон милиони индийци са измрели по заповед на Чърчил?И тения брой е доста по голям от украинците измрели при колективизацията.Ако се борим за справедливост трябва да сме обективни.Ама то кой ти гледа исторически факти не отговарящи на "модерните".