157

Анонимен

преди 5 години

Хахахаха,другарю ЗОЗО аз например си пиша от уютната ми стая за забавление ама като гледам минусите на антигадев коментари тролската дружина на БКП работи на пълни обороти,хахахаха по спокойно бе ще ви падне черното отпод ноктите от натискане на минуси.

156

Пепа

преди 5 години

*** тва сериозно ли?

155

Анонимен

преди 5 години

Комунистите гледам са силно Убидени на тема 5 зАба и нЕкОлко грама мозък,колко му беше последно одобрението на тоя на снимката а другари некАде 52% нещо ми се мота в главата,ми то разгром бе а нищо не върши.Борисов каквото и да дърдори поне НИКОГА НЕ ЧЕТЕ а Гадев трудно срича а още по-трудно чете иначе добре запомня скудоумията и словоблудствата на оня началника му на кабинета МУ,роденото в ИстАнбул комуниСче Христов.До Пилот-пише МОшеник не мушеник другарю.

154

Додо

преди 5 години

Айде скрий се най-сетне и спри да ръсиш мозък след мозък, дейбa и фатмакa селски дейбa! Пу, че тъпо, грозно, *** и дразнещо същество! Ако беше малко по-дразнещ, щеше да заприлича на Първата Дама - Деса Простакесa!

153

Зозо

преди 5 години

а, нещо се обърна срещу вас вотът, що така, колеги? :) нямате достатъчно тролерат ли? :) :) искайте от другаря Цвъ повече бюжет, все пак се хвалят с милиарди излишък :) :)

152

А прочетохте

преди 5 години

Ли за фоторепортера Борислав Пенков?Много на често,не мислите ли?

151

Анонимен

преди 5 години

Мнението на Радев е по-маловажно от това на случайно камъче от пътя.

150

Анонимен

преди 5 години

Другарю северозападнал,истина ли е че вече целият видински окръг е с население колкото град Благоевград??А според ненормалната ни статистика заплатите в Благоевградско са по-ниски и от тия във видинско,ххахахахха е защо така се изселвате бе другари,да не би защото сте НАЙ-КОМУНИСТИЧЕСКИЯ район в България,вие и другите Ора естете от Кутловица а.к.а Монтана бивш Михайловград!?Да не забравим и Враца къде гарга не каца.....

149

Един от Северозапада

преди 5 години

До Зозо. Не, приятелю, Олаф няма да ги уплаши. Още са послушни и изгодни за Брюксел и Вашенгтон!

148

Анонимен

преди 5 години

Вчера гледах едни клипове за откриване на Лидл в Сърбия и направо истински бой за пилета,буквално още от склада ги разграбваха и не даваха на продавачите да ги занесат в залата за продажба.Такова чудо чак тук не се е видяло та по тоя повод понеже бяха повечето възрастни хора по-млади сърби изказваха възмущение и дори срам а някои коментари бяха по типично сръбски "духовити".300 човека,5 зъба и 200 грама мозък беше написал един сърбин,нашите червени са същите капацитети,как се спори с такова??

147

Хан Крум

преди 5 години

Горкият ни "прецедент" - измъкнаха му комисионната за "Грипените" и сега газ пикае. Няма акъл за 2 стотинки. Все си мислех, че Ж. Желев е най тъпият ни президент ама имало и друг - още по-***. Ако от Позитано не му напишат речта, няма да може и две пприказки да върже.

146

Бсп са гадове

преди 5 години

Даааа, позитанци пак излизат с подли номера, като ползват клонирани никове на хора, които мислят различно от тях - колко типично за мръссните червени манипулатори - "зозо", " месара", "Валери" и др. Но то си личи по коментарите кои са гадовете.

145

Зозо

преди 5 години

колеги, какво стана, готови ли сте за ОЛАФ, изгорихте ли документите? Да не сте забравили нещо, че като ви знам мозъчестите водачи... :) :)

144

Анонимен

преди 5 години

Дреме ми за Радев, поредният ***, дето трябва да го търпим още някоя година

143

Президент-съединител

преди 5 години

Кой ли му е писал пак "словото"?

142

Зозо

преди 5 години

До Real ЗозоАйде излизайте де, какво чакате? Ще стане по студено времето и ще ви тракат бастуните от мраз :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Смешни ***!!! Много се перите по форуми, а реално на площада 15 беззъби, 10 платени и 5 дето не знаят за какво са там!

141

Анонимен

преди 5 години

Сетила се Мара да се побара...то убийството беше преди повече от седмица. Абе бавно пристигат депешите от Позитано до Дондуков .

140

Анонимен

преди 5 години

Тоя Радев за кво се бори, на никой не става ясно, за почивка в Дубай ли?

139

Анонимен

преди 5 години

Рдев да си купи бурканче фастъчено масло в Лудл, да се изживее като американец, хахахха, червената герберушка рев радев, хахаха

138

Real Зозо

преди 5 години

това, което ви се заформя, герберунчета, няма да може да го замажете с тролчета по форумите. Ще си хапнете дръвцето този път съвсем наистина :)