72

Анонимен

преди 5 години

Още колко ли ще изтърпят ромите репресиите на българите??

71

Анонимен

преди 5 години

Повече рокери и чистачки трябва да има. :)

70

Анонимен

преди 5 години

Не! Напротив! Демонстрацията беше нужна, но закъсняла. Трябва да има такива демонстрации , за да покажат на ***.т.е че трябва да се страхуват.

69

Анонимен

преди 5 години

А някой от безотговорните политици запита ли се каква рана отвориха ромите в сърцето на баща й, на детето й ??!Колко рани зеят в близките и на останалите хиляди жертви на ромските престъпления???! По колко посегателства стават денонощно в страната, защо крият информацията политиците и защо не носят отговорност пред закона????

68

Анонимен

преди 5 години

Рокерите да не нагнетяват напрежение...???Да видим сега - в Асеновград сюрия роми - преби български деца ... жандармерията с палки пазеше маалата ... българите си останаха бити... в Русе - ром брутално изнасили и уби млада майка ... жандармерията пак пази ромите...Та значи - каквото и да направят - жандармерията ги пази.Отвратен съм от плюещите рокерите - единствените показали реакция! Муxльовците във форума ги обиждат ... и се чешат по.....!Ромите ще ви се качат на главите празни!

67

...

преди 5 години

Държава няма, рокери трябва да въдворяват ред!

66

Анонимен

преди 5 години

Може полиция и армия да се разходят тежко въоръжени по махалите, така профилактично само. :)

65

/

преди 5 години

Аз знам само едно, *** се въроъжават в тамошното гето. Брадви, ятагани, коси, чувстват се застрашени. Обаче резултатът е 1-0 за тях. Младо момиче, красиво и невинно намери смъртта си. Непредизвикана смърт. Рокерите им били виновни, момчето било пияно и дрогирано, което го оправдава според тях.

64

Анонимен

преди 5 години

Рокери и ромове....ако можеше взаимно да се неутрализират ще е най-добре за всички...

63

Кони

преди 5 години

Рокерите да си намерят маршрут около Народното събрание. Майките на деца с увреждания също имат нужда от подкрепа и от дълго време я търсят!

62

Анонимен

преди 5 години

Когато циgaните пускат чалга не е ли шумно.Какво толкова притеснително има в едни моториГоляво вайкане в пресата

61

Eee

преди 5 години

Уточнения маршрут. И да не се нагнетява напрежение. Каква работа имат в *** махала? Мвр какво върши? Съдейства за показване на мускули. Иначе изверга си е изверг, психопат. Има ги навсякъде по света. И те нямат етнос. Къде бяха тези *** при убийството на Хюля Маджар от Иван заради отказ от секс?

60

Анонимен

преди 5 години

Ааауууууу, да не би да смущават просташките им ритми ли на тези торни бръмбари?! :)

59

до 67

преди 5 години

до 1998 година се правеше и у нас съвместно с вътрешни войски.Редовно се блокираха цели гета и полицията влизаше и изкарваше наред сума ти издирвани, наркоразпространители и т.н.

58

Анонимен

преди 5 години

в никакъв случай не е излишна, като няма закон и само им се обяснява, че имат права, но не и задължение, идва ред когато обикновените българи ще обикалят, а не само рокерите.

57

ВЪПРОС

преди 5 години

В случая Рокерите свършиха работата на Полицията и Жандармерията . Трябваше Полицията да влезе във всички ромски махали и квартали , и да ги обърне наопаки - щяха да намерят още убийци , изнасилвачи на баби и крадци . Това се нарича Превенция - в ЕС го правят често .За Русия да не говорим - има клипове в нета .

56

До гaдoвeтe

преди 5 години

Пазите ли тази cгaн от крадци, yбийци и лентяи, господа политици!!! Идат избори, трябва да им покажете, че сте загрижени за тях, че и парици им наливате. Това са вашите избиратели. После, като нахлуете по парламенти и държавни институции, първата ви работа наред с безогледното крадене е да пратите децата си далеч от тая cиганcкa държава. Българите кучета ги яли! Да ги убиват, грабят, изнасилват, на вас нали ви е добре. Вие сте в другия свят, на избраните. Ние сме пaплaч, ***...

55

АТАКИСТ

преди 5 години

до Бау, Последното нещо дето ги плаши е побоят над тях, защото го няма боят отдааавна над тях. Понял, Бау? Те днешните не знаят какво е бой от милиционер. Та затова ти говоря.

54

Анонимен

преди 5 години

До АТАКИСТАз дънех яко HELLOWEEN

53

Обиам България

преди 5 години

Виждате ли ги тия мотори, как рязко влязоха в махалата ? ***, ей така както ви се виждаме кротки и спокойни един ден точно така рязко ще ви влезем с истински огнестрелни оръжия и подръчни средства.Няма да видите български байряци и свастики.Само черни дрехи и маски с каквото трябва под ръка.Бог да пази България.