262

Анонимен

преди 5 години

Очаквам да купим безполезен скъп *** който нямаме пари дори да ремонтираме и ще го платим ние пак ни прецакаха

261

требестан

преди 5 години

И това го казва човек дето не е вдигал самолета, а само се вози!!!

260

Bill C

преди 5 години

ЗАЩО ДЖЕНДЪРА ГОВОРИ, НИКОЙ НЕ СЕ Е И НЯМА ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ИМА ДА КАЖЕ. ТОЙ БЕЩЕ ПРЕЗИДЕНТ НА ГРОБ НЕ НА БЪЛГАРСИЯ НАРОД.

259

требестан

преди 5 години

Плювньо, ща возя!!!

258

Шок

преди 5 години

Плевнелиев бил голям експерт??? Като регионален министър си направи частен квартал??? Като президент си уреди страшни комисионни??? А сега е експерт по военна техника??? Кажи си бе Росене какво ще получиш ако купим F 16??? Не се ли наяде или си голям патриот ???????

257

Петър

преди 5 години

Медиите защо продължават да му взимат интервюта на тоя *** скапан?

256

Fallschirmspringer

преди 5 години

Това политическо недоразумение ,някога наречено президент ,свали маската и премина в откровен лобизъм.Като ,че ли значимите страни от НАТО ,нямат други самолети.Предполагам,че активно набира точки ,за да се скатае под финансовото крило на някоя фондация на Сорос ,както направи едно друго такова недоразумение от края на 90-те години.Сигурно много липсва на Борисов,просто няма кого публично да пляска по главата,а той сервилно да се усмихва

255

качество в 3 брака

преди 5 години

Тоя се води на заплатка в гербите като за всяка псувня която му лепнат се счита че е завардил честта, достойснтвото и уважението към/на/от Бойко Борисов.Тоя го пускат като мишена в трудните мигове за Бойко.В държавата толкова сериозни проблеми има, престъпност, корупция- и пуснали комсомолеца да плевни за фърчилата.Едно дете и на него му лежи на съвестта.

254

Зозо

преди 5 години

Топ новина - Вегани и гейове се млатиха по улиците на Петербург :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

253

Анонимен

преди 5 години

Колко задружно го мразим. Не че е много ОК, ама поне за нещо сме на едно мнение. Та единяваме се значи.

252

Бобчо

преди 5 години

Ирландската пастирка разбирала от самальоти...ти да видиш! Че и от геополитика също!

251

Анонимен

преди 5 години

Личи му застаряването и алцхаймера. Това се познава по китното самохвалство, наклонената надясно глава по време на разговор с непозната уважавана медия и броенето до 4 с пръсти на длан. а провисналата кожа под челюстите му е доказателство че най верочтно е тренирал Ораната лебоф на магарешкия Той си дира рака и ще го издири

250

Смел и весел е той

преди 5 години

Човека с името си стои пред всяка негова идея, думите му се силни, изразяващи силата на духа му а действията му като грижовен баща, предан съпруг, икономически специялист и Президент дават основание да вярваме че е ненормално да се иска от него това което той недава, разбира и колекционира. Неговата вяра в бъдещето е изградене в миналото и проверена в настоящето. Ако имаше втори като него Десната показателка нямаше да го дари с бебе от друг производител

249

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев разбира от самолети, колкото слон от класическа музика, да си гледа Деса-синоптичката и да не коментира самолетите!!!

248

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски завинаги!!!

247

Безпартиен

преди 5 години

*** Лобиста....Въобще не спомена за МИГ 29 в Полша, които имат цяла ескадрила.....:D....*** смотана, незнам как се излъгах 2009-а да гласувам за теб. Вършеше някаква работа като регионален министър и там трябваше да си останеш.... Пълни фурната на хубавата Деси и недей говори за самолети...

246

Анонимен

преди 5 години

Прав е в случая. Ние сме свикнали вече с 2та употреба (като коли, дрехи, вещи...). Защо не и военни самолети. Все пак става дума за "проверен" и масов модел. Дето се вика с нашите техници може и 2ра употреба части после да се купуват, а те ще ги донатаманят някакси, че да работят. На такваз държава -толкова!

245

Анонимен

преди 5 години

*** обича да дава пари само на американците...

244

Анонимен

преди 5 години

Човека, който защитава повече интересите на чужда държава от тези на родината си

243

Анонимен

преди 5 години

До РешетниковТи много не дрънкай за МИГ-21! Точно те попиляха израелската авиация. Прочети книгата "МОСАД", там е описано как са платили големи пари на египетски пилот да им задигне един такъв! Този самолет свали много F-4 Phantom във Виетнам, при това пилотирани от виетнамски пилоти с малък опит.