12

Русофоб, ром, гей

преди 5 години

А н у с а ми е доста разширен в гащите изпускам се през ден, затова мириша и вуня и под мостовете спя, там бездомни кучета ме препитават, просяците роми даже ми се подиграват

11

Анонимен

преди 5 години

70 години руснаците взривяваха църкви, сега се сетили за православието.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен4Какво 10-годишно дъно бе московки лайнярник?Американският фондов пазар е на корекция след исторически максимум.Преди 10 години дауджонс беше 10000, сега е 25000.А заплатите на руските алкохолици е 9500 рубли.Това за дедолоризацията го говорите от 50 години и си пращате децата в Америка.*** лъжливи.

9

Анонимен

преди 5 години

Росия и християнство е като дървено желязо. По големи противници на християните са от муслимантите дори. Пази боже росия да те пази!

8

Анонимен

преди 5 години

Руснака като се притесни за някой не след дълголюбезните зелени човечета пристигат за да го успокояти помогнат.Маджарите и Чехите им се радваха много.Да се готвят украинците.

7

пехотинец

преди 5 години

Какво православие в Рассия!?!? Там в тайгата всички попове до един са от КГБ. Имат милиони и се возят в лимузини! Рассия не е християнска страна. Единственото в което вярва църковната им клика е задокеанския зелен паричен знак! Рассия е като наркокартел, с главатар и подчинени, а обикновения руснак с водката в джоба даже и не знае вече как се казва. Какво православие Боже!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Браво на тоя дето смучи т.н. от любов към Путин гледай какви умни работи пише всеки ден

5

Анонимен

преди 5 години

Путин ще се обади на Ердоган и оня веднага ще дръпне ушите на Вартоломей.

4

Анонимен

преди 5 години

Путин да спре отново да купува домати от Турция.

3

Анонимен

преди 5 години

Днес Кремъл без никакво притеснение стартира първия етап от дедоларизацията на руската икономика.Вашингтон е силно притеснен от десетгодишното дъно на фондовия пазар, отбелязан на Walt Street.

2

иле

преди 5 години

Дръжте се братя и сестри православни !БОГ е с вас и!БОГ да пази и братска Русия!

1

путларах акбар

преди 5 години

Руските православни храмове се използват от терористи,руската мафия, и агенти атеисти от бившото КГБ и ГРУ за имперска пропаганда и мафиотски сделки които са освободени от данъци...ИРКУТСК, СИБИРСКИ ФЕДЕРАЛЕН ОКРЪГ - Чудо! Икона на Владимир Путин, сложена над параклиса в храм в Иркутск пусна сълзи!Жителите на сибирския град се втекоха в храма, за да видят чудото и с надеждата сълзите да са чудотворни, да излекуват случаите на псориазис, син вятър и нощно напикаване.ха.ха.ха.ха