88

Анонимен

преди 5 години

Направо не е истина!Да ви кажа какво е станало-патладжана се забавлявал като за последно,веднага е духнал(помислил си е "те тука ако съм,не могат да ме намерят,какво остава в Германия..")Мислил е че е убил обикновенно БГ момиче,никой нищо няма да му направи!И с ужас разбира,че това е"журналистка",всички надигат вой и другите *** го издават(намерил се е някой с нормален мисловен процес,който е разбрал какво се задава)Това е истината!Щял да се предава-хахахах!?!?!

87

Анонимен

преди 5 години

До87. Много фантазия ръсиш.

86

G

преди 5 години

Къде я намериха тая ***, тоя шушляк връзките на цървулите не може да си върже, те го направиха супер килър. Боко и сие по порнографски сценарий не можаха да измислят.

85

Анонимен

преди 5 години

За непредумишлено убийство няма да получи много годни, едва ли повече от 10-15 г, и като работи в затвора срока се съкращава с около 1/3, може да излезе млад на 27-28 години и да започне отново на чисто, дано си вземе поука и се поправи.

84

Ханс

преди 5 години

Абе пуснете го ,то друг път няма да прай така момчето..

83

Анонимен

преди 5 години

Агитката и моторите , която демонстрира "нещо" днес ще се появили в махалата. Да си вземеме и ние инструментите.

82

Анонимен

преди 5 години

Да кажа кой му е платил.

81

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 74СЛОЖИХ ТИ +И СЛУЧАЙ Е ИЗЗЕТ ОТ ГДБОП ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С НЕГО ТОВА НАУЧИХ ОТ СЛУЧАЯ МИРОСЛАВА!!!АКО НЯКОЙ Е СКАЛЪПИЛ НЕЩО ТОВА Е САМО ГДБОП! ВМР, СЛЕДСТВИЕТО И ПРОКУРАТУРАТА НЯМАТ ДУМАТА! ТУК СЕ ЗАНИМАВА ГДБОП ПРЯКО ПОДЧИНЕНИ НА БОРИСОВ!

80

Анонимен

преди 5 години

Вън финландците от Селяметя ...Да ходят в Румъния.

79

Анонимен

преди 5 години

До 85 АнонименОтваряш си много устата. Да не те изгуби "америка за българия" като писач...

78

Системата ни убива

преди 5 години

На всеки може да се случи. Представете си, че синът ви, ученик на 18 години цяла нощ е бил на парти с много алкохол, дрога и стимуланти и не се е вредил с мацка да му задоволи нагона и после се прибира и вижда хубава жена в парка, в асансьора или на усамотено място и стимулантите и нагонът го удря в главата и я напада и изнасилва - това е нагон, физиология, никой не е по силен? Какво сте винвони вие или той, че е нямало пари да си осигури моделка или плеймейтка да го задоволи?

77

ЧЕТА

преди 5 години

Майка му е в Германия и знае, че е бил сам на местопрестъплението, бяга да се предаде в Германия, как така намери човек с кола да го закара там, все едно да го вози до Силистра например. Много лъжи, много постановки ! Ще дойде Видов Ден.

76

Анонимен

преди 5 години

"Двамата били шокирани от това, което е извършил, тъй като по думите им не бил агресивен и не е имал такива черти"Ама нали полицаите казаха, че бил агресивен и познат именно като такъв? Сега ах, горкото, то случайно станало, то момчето ни е добро, кротко и мило, направо се разплакало, като разбрало какво е направило... Айде, моля ви се!

75

Анонимен

преди 5 години

До 79 . Трябва да усетиш един удар по главата.

74

Комунист

преди 5 години

Новежците миришат лошо.Грозни и неграмотни са.Мързеливи и дрипави.Обличат се гадно, къщите им са мръсни,противни са на вид . Типичен пример е скандинавец Сеиляидин,самонарекъл се така.

73

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ много обичат да фалшивеят, да изиграят набързо някое театро на съпричастност както сега за горкото момиче от Русе.Докато опяват абсолютно рутинно смъртта му, умряха още трима души, пострадали в катастрофата край Своге.За тях вече няма театро, завесата е спусната.Хората си *** и дори не ги изпращат с едно безлично мрънкотене.Може ли изобщо някои да си мислят, че управляват държава, когато тя продължава да е на първо място по смъртност освен ако не са приели ролята на Регулировчици на Смъртта.

72

Българин

преди 5 години

"Ред и дисциплина искат тези хора, децата им в пансион целодневно, подобно на трудови войски или програми за заетост - първоначално субсидирана дори, отговорник по хигиената и битовите отношения..."Абе не може ли някак си нещата да се оправят и да се реши въпросът с малцинствата от само-себе си, без да правим всичко това и да полагаме усилия да се напрягаме, просто да дойде някой и да ни оправи, или да си изберем някой да ни оправи а ние само да дишаме злоба срещу тях?

71

Анонимен

преди 5 години

Обществото не е заинтересовано да се бори против системата която го погубва. Разчита на външна сила да го промени. Тези, които напуснаха го разбраха. Другите се пригаждат към, сивата икономика, кам организирани малки и големи групи и оцеляват. Корупцията им е жизнено важна да се издържат себе си и семействата си. Такива на запад не оцеляват и затова им е чужда ЕС.

70

Анонимен

преди 5 години

Усещам как след няколко дни БХК ще го провъзгласи за най невинен престъпник на годината

69

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой изобщо вярва на целия този бълвоч...