84

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗа смъртността през СОЦ-а.1956г БКП легализира абортите, които в царство България са били преследвани от закона.В резултат на това до ден днешен са извършени 6000000 аборта.----------1944 България - 4.3 милиона1989 България - 9.2 милиона 2017 България - 4.7 милиона

83

Анонимен

преди 5 години

Лихвоточките при соца се загубиха като дойде демокрацията и като приватизираха и ограбиха банките.

82

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен85при соца не само къщите ами и лихвоточките за къщи откраднаха.

81

Анонимен

преди 5 години

При соца откраднаха не само къщите, но и земята на хората и добитъка!

80

Алоу, прошляците!

преди 5 години

Абе като ви е скъпо, не купувайте бе! Доматите не са стока от първа необходимост, нито ракията, нито цигарите.

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 70Точно така.Взели къщата на дядо ми, имота на баба ми, казаните за ракия, 12 крави и 2 биволици и я пратили да копае на ТКЗС-то за 32ст на денА днес като върнаха земята в реални граници защо ревеш пак?Не рева!Обработвам си я и имам и домати, и краставици, чушки, лук, тикви, картофи, фасул, грах, тиквички, царевица, ръж, ечемик.Има и за храна на прасето, телето и кокошките.

78

до77

преди 5 години

Тоя па 77 дори не знае за консервни домати -- да беа поне ветеринарни да ходиш по селата да видиш и да не се излагаш..интелегенте.

77

абе ей

преди 5 години

Журналистът Владислав Прелезов що не отиде на запад да приказва глупости по телевизията да видим кой ще му плаща?

76

Анонимен

преди 5 години

За смъртността през СОЦ-а.1956г БКП легализира абортите, които в царство България са били преследвани от закона.В резултат на това до ден днешен са извършени 6000000 аборта.

75

лу-д па му се ееее..

преди 5 години

Аз се поинтересувах по въпроса и от радио Ереван ми отговориха че полицаи ,ай ти и администрация домати не произвеждат !!! айии сеа ежте си вишото....

74

Анонимен

преди 5 години

Цената на нещото, наречено домати, по времето на соца беше равна на тричасовата заработка на баща ми и майка ми, лекари!Но това не бяха домати, а някакви барабонки!

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 73Я кажи каква беше смъртността по времето на соц-а?Беше като сега, но младите не можеха да излизат извън страната.2017 извън България са родени 200 000 българчета.

72

Патриот-майтапчия

преди 5 години

Абе най-важното е, че рестартирахме проекта АЕЦ Белене!И върнахме военната служба!Туй е най-важното!

71

Анонимен

преди 5 години

До до Анонимен 71Къщата при соца на никой не са взели, но днес при демокрацията частните съдебни изпълнители оставят редовно хората на улицата.Алоуу, прибира се дядо ми от работа и го чака писмо:- В срок от две седмици напуснете жилището.Чичо ми е бил на два месеца бебе тогава.До последно дядо псуваше комунистите задето са му взели къщата. Който трупа дългове днешно време да му мисли.Дай да теглим заеми и да не ги плащаме.Тия циг.нски номера не минават и не трябва да минават.

70

Анонимен

преди 5 години

Я кажи каква беше цената на доматите октомври месец по времето на соц-а? Я кажи каква беше смъртността по времето на соц-а?

69

Анонимен

преди 5 години

Ние нямаме нито пазариЗа това ли Франсетата се чудят как да ни прецакат като прокарат разни закони в ЕС, за да не можем да произвеждаме лавандула и зърно в такива количества, защото им завземаме пазарите?Наша фирма е на 3-то място в Европа по производство на бойлери?Имаме фима номер 1 в света по производство на ПОС терминали.20% от сървърите в Европа ги правим ние.Нямаме пазари вика.За 2016 имаме 200милиона положителен баланс с Труция където дръкате как всичко от там внасяме.Нямало пазари хах

68

до Анонимен

преди 5 години

Къщата при соца на никой не са взели, но днес при демокрацията частните съдебни изпълнители оставят редовно хората на улицата.

67

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТочно така.Взели къщата на дядо ми, имота на баба ми, казаните за ракия, 12 крави и 2 биволици и я пратили да копае на ТКЗС-то за 32ст на денА днес като върнаха земята в реални граници защо ревеш пак?

66

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЯ кажи каква беше цената на доматите октомври месец по времето на соц-а? Това все едно да кажеш, че тогава нямало интернет и смартфони. Тогава нямаше и на запад при демокрацията нямаше толкова оранжерии и плодовете и зеленчуците извън сезона бяха по скъпи.

65

G

преди 5 години

Намерих и италиански магазини, от които мога да си поръчам онлайн кафе на още по-ниски цени. Хайде от мен да мине, ще си поръчам няколко кашончета кафе от английските магазини, за да е на поне малко по-скъпа цена и ще добавим транспортните разходи. Дали да не отворя едно квартално магазинче и да продавам кафето на драстично по-евтини цени от магазините в БГ. Как мислите, дали и мен няма да ме намерят в някой парк като жертва на жесток побох и изнасилване?!