105

Анонимен

преди 5 години

До до 110Едно е да откраднеш съвсем друго е да убиеш, за едни проклети дърва никога няма да стана убиец.

104

Lan

преди 5 години

92, Виж какво - отношението като си търсиш работа е според това какъв си (ама не етноса), ако си нечистоплътен, необразован, дори не разбиращ какво му се говори - ами НЕ, няма да те вземат на работа, даже и да си роден бълагарин. А ако си имаш образованието, говориш интелигентно...вече имаш шанс. Даже един приятел си взе точно ромката от гетото пред другите кандидати. Каза "Щом това момиче се е преборило да завърши висше, значи може всичко!", няма да се лъжем - по-трудно е.

103

до 110

преди 5 години

Ми нека и крадците да си получат заслуженото!

102

Анонимен

преди 5 години

От където и да го погледнете, това си е убийство и убиецът трябва да си получи заслуженото. Жалко за момчето.

101

Анонимен

преди 5 години

Сега Боко незабавно (!) да прехвърли всички "топкриминалисти" от Русе в Монтанаи да се заемат със случая.

100

До 64

преди 5 години

В предишния си пост си писал за убити в гората домашни животни, а не за такива с електропастир в полето. Що били продавали прибори за нощно вижданe!? Ти добре ли си? Що продават коли, като всеки ден стават катастрофи? Що продават лопати, брадви, мотики и пр. инвентар, като и с тях се избиват? Лично мен например ме е учудвало свободната продажба на всякакви заглушители за паник бутони и СОТ, но е така.

99

Китов

преди 5 години

До Анонимен Ром,Събери си пари и си купи колкото декари искаш, никой не те спира.

98

Анонимен

преди 5 години

Дървената мафия всяка година сече 4 милиона кубика законно и още 6 незаконно. Изпълнителна агенция по горите прекрива далаверата. Лесно е после ромите да са виновни, ама те нямат техника за тая сеч. С 2000 каруци не може нищо да се изсече и извози. Камионите и тировете влачат по 200 кубика накуп и всеки трети тир е пълен с дърва без нито едно от тях да е маркирано даже от кумува срама.

97

Анонимен

преди 5 години

Усещате ли , че няма никаква информация за вида оръжие ,за кави оптики говорите все едно е застрелян от спецчастите с прибори за нощно виждане --- ще го сбарат за нула време като докарат едно следово куче --то или ще ги заведе до къщата или до мястото където му е било превозното средство ще намерят и гилзи и всичко и следи от гуми ,ще се разбере ловец ли е бил --- този има да лежи в пандиза свят ще му се завие. Няма да си е изгорил или изпрал дрехите и ще са у тях.

96

Lan

преди 5 години

99Ми в момента трябва да си луд да си купиш гора :)! Защото както вече казах законът е безумен. НО горите не са станали частни случайно - моята я е купил прадядо ми, за мен е наследство. И подлежа на глоба, ако някой я изсече незаконно, че не съм я опазила :). НО можеш да си купиш, щом имаш желание! Даже евтино вече вървят....

95

ха-ха-ха

преди 5 години

До Анонимния РомЯ не пиши небивалици. Това, че ти нямаш нищо изобщо не означава, че вашите дирибей като Киро Рашков и разните други барони, барончета и квит там си имате нямат. А парите от проституция, продажба на фалшив алкохол, фалшиви цигари и т.н къде отиват? И за това българите ли са ти виновни?

94

Анонимен

преди 5 години

Много невинно казано:"18-годишното момче заедно с дядо си",... "събирало дърва за огрев",... "внезапно било застреляно"... Миличките.

93

Lan

преди 5 години

93Всъщност биха ти продали - особено в села, където сте си мнозинство и няма как да продадеш на българи...познай защо? Не схващаш ли, че на всяко действие има противодействие - ако вие сте свестни и отношението към вас ще е такова. Защо няма подобно отношение към другите етноси? Дори и към турците, въпреки турското робство? А не съм съгласна, че някой се радва на смърт на дете...трябва да е с някакви психически отклонения.

92

Анонимен

преди 5 години

До LanКажи ми един, който си е купил гора, като е лишавал семейството си години наред за да спести пари за гората.

91

Анонимен

преди 5 години

Бутате ромските свинарници а българите имате милиони незаконни свинарници, барбекюта, плевници, пилчарници, навеси, ами колко са ви незаконните гаражи в София, за-ср-али сте всички междублокови пространства. Ама вас не си гледате, ако започнат така обявилите се за патриоти да ви измитат незаконните строежи с булдозерите.

90

Анонимен

преди 5 години

"Младеж от ромската махала ... е бил убит днес в гориста местност.---Това не е убийство, това е "отстрел". Щом обитава гориста местност, значи се "отстрелва", такъв е терминът.

89

Lan

преди 5 години

Ще ми е много интересно да си купиш, да лишаваш семейството си с години, за да събереш нужните пари и някакви такива да отидат да си съберат дървата...ей така, щото им харесало. Тогава би ми било интересно да видя коментара ти и етноса няма никакво значение!

88

Анонимен

преди 5 години

Системата ни убива!

87

Отец Перламутрий

преди 5 години

До АнонименДо :77 - НЕ КРАДИ ! Бог го е казал !

86

Анонимен

преди 5 години

До LanДай да си купя, като ме видят че съм ром и няма да ми продадат. Нас и като търсим работа отношението е отвратително и в болниците се радват като някое детенце ни умре. Бъдете проклети, тези които оправдават едно убийство. За вас човешкия живот нищо не означава.