135

Анонимен

преди 5 години

ДНК то няма как да не съвпадне,просто няма начин,добре че все пак са го открили без да го самоубият.

134

сминдух енд чесън

преди 5 години

Е ,щом така трябва ,нека е румънец.

133

Анонимен

преди 5 години

този румънец трябва да не с всичкият си за да остане три дена в България и да си гледа сеира дали ще го хванат раследващите са тръгнали в напълно погрешна следа

132

илиева

преди 5 години

Полицията не само не търси убиеца, но и го прикрива, над него има чадър и това се доказва с факта, че за него е съобщено чак на следващия ден, за да имат време да скалъпят фалшива версия за престъплението и да унищожат следите, но понеже дори и в това са мърлячи, не смеят да пуснат друг да търси , току виж са забравили да скрият нещо. Убийството е политическо с цел сплашване, не че самата Виктория е казала кой знае колко, но нека другите да си знаят!!!

131

До 142

преди 5 години

За тях всичко е игра наборе,електронна игра.Интернет им е изсушил мозъците,погледни сайтовете-това са лицето на цялото интернет поколение. Няма мъжкари.Те чувства не влагат,а със самооценката си за величие безапелационно обясняват неща за които хал хабер си нямат.НО АНОНИМНО,защото са страхливи и лигaви,хленчещи за всичко и без свестен аргумент за каквото и да е.И за тази трагедия всеки знае абсолютно всичко и не подлежи на съмнение.Ех ,тинейджъри недорасли,неудачници с претенции.

130

Додо

преди 5 години

В момента с него се водят беседи.===========Бяло сладко черпят ли го на беседите? Кой ли *** е чел евротолерасткото законодателство и го е превел по този крещящо безумен начин?! Дали пък на седянка няма да поканят убиеца...или убиеца?!

129

Анонимен

преди 5 години

Значи не е психясал от близката психиятрия . Възниква въпрос колко пъти полицията го е проверила тоз за сега румънец какво прави в България, от колко време, на какъв адрес живее, с какво се занимава , наркотици ли продава ? и пр.Пък и сигурно не е само той такъв.

128

до Vuzmezdie

преди 5 години

Ти си завършен кр...ен бе Уотсън!Първо чети и анализирай написаното гЕрберче!Написах "Ако" и го поставих в кавички!Става дума за убийство на разследващ журналист - потърси и гледай последното й предаване в Тубата, има го!Възможно е случайно, без дори да го съзнава, да се е натъкнала на нещо много компрометиращо.Оставила е колата и е тръгнала пеша до мястото на "срещата" тоест не се е страхувала защото е познавала лицето с което е трябвало да се срещне.Но кого е срещнала вместо него?

127

Гoшу

преди 5 години

"Три дни по-късно:..."??? Ама тук някакво състезание ли тече? Не е ли по-важно да се действа внимателно и без пропуски, а не дай сега да се юрнем да арестуваме всеки клошар, за да покажем на народа как яко бачкаме. Те не знаят още мотива, тръгнали да арестуват вече. Ами ако е поръчана на някой профи, за сплашване на останалите разследващи журналисти в БГ, защото не вярвам за един репортаж да са я убили, той точно така ще постъпи - пребива я жестоко, убива я и взема някакви вещи, уж че грабеж

126

До 133,135

преди 5 години

Какъв ГЕРБ бе ***.и. става дума за криминално битов случай каквито се случват НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА. Остави политиката на мира млади ремсисте.Не можеш ли бе невръстни т.р.о.л.е малко да размърдаш този мозък като НОРМАЛЕН човек.Боже,когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено.Какъв българин бе ти човек ли си.

125

Анонимен

преди 5 години

Издирва се и кучето, за снемане на показания, като свидетел или да бъде арестувано, като евентуален съучастник..

124

Анонимен

преди 5 години

До "Българин","абе кво политическо убийство" и "палячовщините на ГЕРБ край нямат" АБЕ ЧОВЕК НЕЩО си объркАл текста който са ти дали,двете ти изречение СА ПРОТИВОРЕЧИВИ!!!ИЛИ Е ПОЛИТИЧЕСКО УБИЙСТВО и ГЕРБ са палячовци,или НЕ Е политическо убийство и ГЕРБ не са палячовци.Разберете се в централата,не се излагайте така.

123

Българин

преди 5 години

Аз бех писал че Румънския премиер ще хванат извършителя преди лакеите на Бойко !

122

Vuzmezdie

преди 5 години

До АнонименАма като твърдиш, че това не е убиеца махни "Анонимен" от поста си, напиши трите си имена, а може да добавиш ЕГН и адрес, и направо кандидатствай за награда най-бързия Шерлок Холмс пред Президента. Хем ще ти дадат медал, хем да чини сеир Народа колко си отворен и разбирач, бе!!!

121

Българин

преди 5 години

Абе кво поръчково убийство ?Палячовщината на ГЕРБ ,край нема!

120

Анонимен

преди 5 години

Да,Фтентично"десните"и Автентичночервените искат ама много искат жертвата да е политическа заради НИКОГА неправени от нея разследвания.Жената е била фризьорка,манекенка и по стечение на обстоятелствата като съпруга на собственика на телевизията е назначена за водеща и директор.Тя по принцип не е със журналистическо образование,не пък да е разследваща,просто е била ВОДЕЩА на предаване.Иначе "умният и красив"Ристьо от ДайБългария като видно комунистическо чадо и БКП отново са в синхрон,ачък,ачък!!

119

Анонимен

преди 5 години

Всички да се прибират, че ако от МВР сметнат, че се разхождате безцелно, могат да ви лепнат убийство.БРАВО!

118

Анонимен

преди 5 години

Ще ти се да е поръчково убийство за да предизвикате безредици, нали?

117

Анонимен

преди 5 години

Румъния и Молдова ще настояват за участие в разследването и неопровержими доказателства тъй като задържаният е техен гражданин (двойно гражданство).И тежко му на бат Бойко ако се окаже, че повдигнатите обвинения се окажат несъстоятелни.Ако, повтарям "Ако" това е поръчково убийство и Поръчителят е от обкръжението на Тиквата, ситуацията може да се окаже много сериозна! В такъв случай се оказва, че олигархическата Мафия, а не бат Бойко, управляват държавата!?

116

MaйMyнaтa

преди 5 години

Един вчера писа тука че е румънец, сигурно минава от там често