40

Анонимен

преди 5 години

Тези които правят опит да заблуждават за убииството, че е случайно. Са също така корумпирани

39

Pilot

преди 5 години

В СNN пишат,че БГ е на 111 място от 180 по свобода на словото за журналисти и на последно в Европа! Но на оня с апартаментите хората изключват Gpgate да е причината ! Толкова ги е страх да се не разчуе за кражбите им, че са готови на всичко !!!! Ненаяли се дебели тумбаци !!!

38

Анонимен

преди 5 години

Рафиниран *** и безскрупулен човек като Морковски е потресен......Тоя за пари е готов да извади Дявола от Ада. А около тоя случай пак почва масовата истерия с цел отклоняване на общ. енергия и нагнетяване на напрежение за политически цели. Спомнете си "България уби дете" от 2001г по времето на Костов. Сега става "България уби журналистка".Ако не е банално изнасилване и последвало убийство от маниак-да се търсят интересите на "Лук ойл".Тогава набързо ще обвинят някой клошар....

37

Ахаххаа

преди 5 години

Адвокат Марин Марковски смята, че това е човек, който е с два крака, но със сигурност не е обвързан с държавни поръчки. По цял свят медиите смятат, че е убита заради разследването си, само тук сме категорични...

36

Анонимен

преди 5 години

До като няма убити колхозници / арендатори/ корупцията ще има.

35

УБИЕЦЪТ Е НА СИГУРНО

преди 5 години

ХОРА,ЦЯЛ ЗАПАД ПИШЕ ЗА ТОВА УБИЙСТВО !ПРИЕМА СЕ КАТО ПОЛИТИЧЕСКО, СВЪРЗАНО С ЕВРОПАРИ !ИСТИНСКИЯТ УБИЕЦ ИЛИ УБИЙЦИТЕ (МОЖЕ ДА СА БИЛИ ДВАМА) НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ ОТКРИТИ ! ТЕ ВЕЧЕ СА СИГУРНО МЯСТО ! УСИГОРЕНО ОТ ПОРЪЧИТЕЛИТЕ, ХОРА КОИТО УСВОЯВАТ МИЛИОНИ ЕВРО !!!ДЕСЕТКИ, МОЖЕ БИ И СТОТИЦИ !!!ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА МНОГО, МНОГО, ПАРИ ! РАЗБИРАТЕ ЛИ ???ЩЕ ПЛАТЯТ НА НЯКОГО ДА СЕ ПРЕДСТАВИ ЗА УБИЕЦА, СЪЩО КАКТО В НЯКОЙ ИЗВЕСТЕН МАФИОТСКИ РОМАН !ИСТИНСКИЯТ УБИЕЦ Е НА СИГУРНО МЯСТО !!!

34

от сиднеиАавстралия

преди 5 години

Kлошове, според вас аз шизoфpeник ли съм или ***

33

До синди

преди 5 години

Потапяй в кафявото (***) бе ockoтял aм6peaж

32

до 58

преди 5 години

Кафявото което папкаш на вечеря ли бе Скоти? Елтън Джон ще ти остави ДНК мат'рял за десерт

31

Ivan

преди 5 години

Friziorka kasierka jeni se za podhodqsht muj i hop

30

мак

преди 5 години

Свързано е с работата й според мен, все повече се убеждавам, щом така упорито ни внушават обратното. Може да е направила едно единствено разследващо предаване, но щяха да последват нови, затова са я убили.

29

Анонимен

преди 5 години

Българска работа виновни няма камо ли заподозрян.

28

Българин

преди 5 години

Например - политик, защитаващ интересите си...Сега вместо да се чудят и маят за някъв откачалник със "силно изразен полов нагон", трябва публично да покажат резултатите от разследванията на Вики (Бог да я прости)!!!Да се види чий интереси е засегнала, какви са доказателствата, какво прави прокуратурата???

27

Анонимен

преди 5 години

Ако са искали да я убиват щяха да я гръмнатЗа да изглежда съвсем като поръчково, нали?

26

Анонимен

преди 5 години

Теориите на конспирацията са в главите на голяма част от пишещите тук.Ако са искали да я убиват щяха да я гръмнат.В случая става въпрос за изнасилване и убийство,за да не го издаде.

25

Анонимен

преди 5 години

Такъв ,каквито ти защитаваш в съда!

24

Анонимен

преди 5 години

Медиите по света също осъдиха този гнусен и позорен акт.... Цял свят вече знае, че у нас няма закони, няма институции, само умишлено и целенасочено изтребване на народа и всички, които разобличават мафията.....

23

Анонимен

преди 5 години

Колхозниците в северна България се настаниха в имотите на хората с убииства и побой.

22

Мнение

преди 5 години

Навсякъде по света пишат за случая и навсякъде казват, че журналистката е имала последен репортаж за кражбата на еврофондове.В България новината се отразява обективно само от броени и малки сайтове.Останалите включително и този сайт пишат ограничено и дори в малкото, което пишат се опитват да ни внушат че става дума за битово убийство.Вие сте СРАМ за свободната журналистика.

21

Отис

преди 5 години

Усещам, че вече имаш бъдещ клиент.