44

Анонимен

преди 5 години

Аха дойдохме си на думата-дежурния психопат.А нали щяха европейци да разследват,или решиха да не се занимават с тая дупка България

43

Умен гущер

преди 5 години

Така е като си правят срещи с "принцове" от нета. 90% от търсещите запознанства са психично болни маниаци, които имат дар слово и умеят да омайват.

42

АнонимеН

преди 5 години

ТОЗИ СЛУЧАЙ МЕ ПОТРЕСЕ(СЪЧЕТАНИЕ ОТ ПОГНУСА И БЕЗМЪЛВИЕ)ЖЕРТВАТА Е ТИЧАЛА ЗА ЗДРАВЕ ПО АЛЕЯТА ДО РЕКАТА ЩОТО ТАМ ВЪЗДУХА Е ПО-ЧИСТ! ГРЕШКАТА И Е, ЧЕ НЕ Е ИМАЛА СПРЕЙ В НЕЯ ТОВА ЩЕШЕ ДА Я СПАСИ!

41

За Раз мис ъл

преди 5 години

Какво прави бивша миска по клинче и позапотена сред свърталище на психопати,извратеняци когато е САМА?Прави психо изследване:"Дали някой зажаднял ще издържи и око не ще му трепне от представление по хамерикански"?Ето към това води следствието,не към журналистика с маса фирми и купено влияние в престъпния Русенски ареал,с партийни донори,а към жертва на психопати.Проучете как с бившия мъж и сегашен съдружник се прехвърлят фирми с дейност паралелна или печеливша?По Бизнеса ще ги познаете !!!

40

Е

преди 5 години

Един от най-добрите криминалисти у нас Ботьо Ботев смята, че версията професията на Виктория да е причина за смъртта й, е нищожна.И накрая точно това може да е причината... поради разследванията които е правила, но това никога няма да излезе на яве.

39

Анонимен

преди 5 години

Прощавайте, но това на снимка 8 не са десетки граждани. Стотици са, защото са над 100 със сигурност. А зад фотографа не се знае още колко има. Пак добре, че не сте написали:"Двама, трима будни граждани направиха бдение". Пфуууу! Ето, затова сме на 110 място по свобода на словото от 180 страни.

38

Професор

преди 5 години

Руските тайни служби а може би и лично Путин сигурен съм имат пръст в тази работа. Нападението над съпругата на Господин Сидеров също не е случайно. Всичко е свързано. Но Бойко ще открие злосторниците и ще ги накаже.

37

Х

преди 5 години

Като е психопат/психично болен/наркоман или какъвто ще да е, защо не се хвърлил в Дунава или от някъде другаде, а посяга на чужд живот? Щото не му отърва, лесно е да нападнеш някой по-беззащитен. Не заслужава и минутка живот, нито заслужава да дава живот /да има деца/, този извратен мутант.

36

Анонимен

преди 5 години

Това е не само убийство, а жестока заплаха за ония, които търсят истината. Всеки да се свие в черупката си и "молчай, не разсуждай"

35

мафията убива

преди 5 години

Как пък така този психопат я нападна няколко дена след като журналистката си позволи да направи предаване за Джи Пи Груп и техните колосални престъпления с еврофондове. Джи Пи Груп е близка до фирма до Златев и Лукойл !!!!

34

Анонимен

преди 5 години

Да бе да ей сега ще намерят един *** на когото да лепнат всичко после ще си раздадат премии и след няколко дни случката ще си остане само за близките .Това е правовата даржава

33

Анонимен

преди 5 години

Добре замислено престъпление имитиращо действия на психопат.

32

Осман

преди 5 години

Не съм нито турски *** нито *** от ***. Чета турските медии и просто цитирам. Това което казаха по ТРТ - подвластна на Ердоган който е приятел на Борисов е, че мафията и властта са се срастнали и не позволяват да се чуе нещо различно от официалното. И всичко това пред очите на ЕС и САЩ които са наясно с нещата които стават.

31

Компания ДЖИ ПИ ГРУП

преди 5 години

КОЯТО БЕ ОБЕКТ НА РАСЛЕДВАНЕТО МЪЛЧИ ГРОЗНО И ЗЛОВЕЩО. СПОРЕД ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР те нямат нищо общо със смъртта на журналиската. Само, че защо ли ЦАЦАРОВ не каже какво се случи с раследването НЕ НА УБИТАТА ЖУРНАЛИСТКА , а на неговите хрантутници които РАСЛЕДВАТ КРАЖБАТА НА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ от фирмата ДЖИ ПИ ГРУП. За това раследване ЦАЦАРОВ е като трите маймуни - НИТО ЧУЛ, НИТО ВИДЯЛ , НИТО РАЗБРАЛ. Е да , ама така дълго няма как да продължите. Идва видов ден.

30

Анонимен

преди 5 години

В момента властта в България изглежда в очите на хората като лъжливото овчарче.Дори властницити да казват истината никой не им вярва.

29

ЦИКЛОПА

преди 5 години

БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ НЕЗАВИСИМ ЖУРНАЛИСТ ОТ ДЪРЖАВАТА С НАЙ-ВИСОКИ НИВА НА СВОБОДА НА СЛОВОТО ДА РАЗСЛЕДВА СЛУЧАЯ УТРЕ.ИСКАМЕ СЪЩО НЕЗАВИСИМА ПОЛИЦЕЙСКА СТРУКТУРА ДА СЕ ЗАЕМЕ СЪС СЛУЧАЯ И ДА ДАДЕ НЕЗАВИСИМА ОЦЕНКА!ЩЕ ГО ПЛАТИМ ОТ ДАНЪЦИТЕ СИ!

28

Анонимен

преди 5 години

Ани Цолова и Милен Цветков също бяха поръчани от ББ и се спасиха с уволнение от тв благодарение на пощадата на негово височество.

27

Анонимен

преди 5 години

Позитано/турските *** днес надминахте себе си. Много сте долни.

26

АНТИ

преди 5 години

До ЖАЛКО ПЛЕМЕ СМЕКогато на ***, ти му отваряш очите,той тръгва ТВОИТЕ ДА ГИ ЗАТВОРИ.

25

Анонимен

преди 5 години

много удобна версия за психопата,но цялата история е съшита с бели конци.Жалко за младата жена и детето сираче!