50

Боби

преди 5 години

Изглежда ми като инцидент - сякаш си е правила (редовния?) джогинг и или някой (фен-преследвач) целенасочено я е очаквал/причаквал, но не с намерението да я убива, а само да осъществи физически контакт, но при оказаната съпротива е завършило с убийство, или случайно се е разминала с друг спортуващ (отново много вероятно да е бил неин фен-преследвач, или пък съвсем случаен - с когото не са се познавали), и той да я е закачил, тя да му е отвърнала рязко, и той вбесен да я е настигнал и нападнал...

49

Анонимен

преди 5 години

Пратете помощ, за да видите в каква мафиотска *** живеем. Всички убийци и мафиоти са навързани като свински черва с полицаите и политиците. Само революция оправя нещата в тази мафиотска държава.

48

Анонимен

преди 5 години

До МинувачА дали не си ти поръчителят?

47

Анонимен

преди 5 години

Бе ка помощ бе? Оня специалист с ланците и татуировките ще разкрие всичко! Имайте вяра на главния криминалист на Русе - вдъхва респект и интелект.

46

баба мара

преди 5 години

искаме лаборатория като на хорешио и никои да не влиза само оторизиранилица без изнасяне на информация

45

Анонимен

преди 5 години

Туин Пийкс. Лора Палмър. Гледали сме ги тези филми.

44

Анонимен

преди 5 години

Накрая убиецът ще вземе да се окаже някой клошар-мигрант, който в момента чака хубаво да му порасне брадата.И в пристъп на ярост, е прибрал ключовете и телефона, че и очилата на горкото момиче!ВЕРВАЙТЕ!Ама СИЛНО, както ПОВЕРВАХТЕ юни месец, когато ДС докара ОНЯ комарджия от Мадрид!

43

Анонимен

преди 5 години

Помогнаха ли за връщането на беглеца от КТБ от Сърбия? Сигурно още никой не им е казал и не е поискал помощ по случая. Сърбите се подиграват от години с българските власти. И май никой няма против.

42

MaйMyнaтa

преди 5 години

До Еркюл ПоароПисателю, всяка хубава жена, мъжете си я представят така... представят ей

41

jhjgjg

преди 5 години

Изнасилването е присъщо за примитивно същество с примитивен интелект. Ако беше само убита, без други извращения щях да се замисля, но не и сега. Всичко се е случило без предварителен замисъл и е било импулсивно решение.Просто ***, се е оказала на неправилното място в неправилно време... Жалко за погубения млад живот.

40

ууу

преди 5 години

Българските власти трябва да бъдат съдени първи.

39

Анонимен

преди 5 години

Приемете я, клепоухи чалгари от МВР! Интелектът и професионализмът никога не са били в излишък във ведомството ви, но сега и двете са на критично ниски нива! Дайте шанс за частица справедливост и възмездие на това почернено семейство, на детенцето на нещастното момиче!!!

38

Анонимен

преди 5 години

До 35: Ами, ако е инсценировка? Нагласено да изглежда така. Всяка версия е възможна като почнеш от това, което казваш, през работата й, бившия й мъж, любовен триъгълник, отхвърлен любовник и каквото друго ти дойде на акъла.

37

Зазо

преди 5 години

Да викнат Хорейшио ще ги хване на бързо.

36

Corruption kills

преди 5 години

No way! Mafia rules in Bulgaria!

35

MaйMyнaтa

преди 5 години

До НострадамусВерно си менте. Щом не энаеш че беэ да са го хванали, няма как да энаят кой е!

34

бг

преди 5 години

До До бай СпироСрам и свян нямаш ли бе лешояд ! Убита е млада, красива и умна жена. И какво въз трупа и БСП да дойдат на власт. Нещастно нещо си...

33

jjfjf

преди 5 години

Абе хора, така ли не разбрахте, че убиеца е някой случаен ,който я е срещнала? Очевадно е! Никакви други версии нямат логика и смисъл предвид почерка на убийството

32

Анонимен

преди 5 години

Не е наивен бай Спиро, а едва ли е и платен. Просто човекът разсъждава прагматично, без значение дали е прав или не. Достатъчно е да се хвърли един поглед на времето и мястото на събитието - посред бял ден, в градската пустош. Новините за корупция по високите етажи не са удобни на властта, но същата тази власт ще направи всичко възможно за да скрие горчивата истина, че животът ни е далеч от спокойствието, защото човешкия ресурс е станал оскъден. Само като число това са 2,5 млн. хора в чужбина!

31

ники

преди 5 години

Според мен убиецът ще се окаже клошар.